Ja sam se danas probudila glaaaadna kao vuk. Prvi dan da ću se natoviti glupostima otkad pazim na glupi šećer. 10h je a ja sam već smazala sendvic s mortadelom i maslacem, sok od narance, snitu kruha s linoladom i evo gledam štrukle zamamno 😂
Uf bas sve ono sto bi ja najradije pojela 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok svima,
Meni je danas punih 19 tjedana i zadnjih dana su mi se opet vratile jutarnje mučnine 😞
Ja ne znam sta je to sad, imala sam ih prvih 12-13 tjedana i trajale su cijeli dan, pa su prošle i bilo je sve super, a sad moram jesti cim se probudim, pa bude ok, al onda opet moram jesti cim prodje sat-dva… inače mi bude bas mučno… tako da stalno jedem nešto, najbolje mi je kad jedem često ali male količine.
Jučer sam i povratila nakon dugo vremena, a kako mi se želudac naprezao tako je i mjehur pa sam završila i upišana 😫 Nikad prije mi se nije to dogodilo.
Morat ću i ja na remont kad rodim i ovo drugo 🙈😆 Mjehur očito ne radi svoj posao kako treba.
Draga Katja ja ti se na dnevnoj bazi popisam 🥴 Dobro dosla u klub 👋 Zao mi je zbog mucnina ali suosjecam,pogotovo za pisanje.Kad sam imala covid i kasljala tako sam svaki dan po 3 4 gaca presvlacila jer je uvijek izaslo 😔 vjerujem da je uzrok i moja 2 prethodna poroda,sve je to slabo dolje i unutra ali eto ... Da te utjesim nisi jedina ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Razmišljaju li već mame koje to postaju po prvi puta o modelu kolica za bebu? ☺️
👩🏼 29y
👦🏻 30y
Termin: 26.04.2022. 🧸🎈
It’s a boy! 👶🏻💙
https://ibb.co/8j4qNDn
Mi smo u zadnjih par dana intenzivno narasli pa smo vam se odlucili pokazati 😊😊😊
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Ja sam se danas probudila glaaaadna kao vuk. Prvi dan da ću se natoviti glupostima otkad pazim na glupi šećer. 10h je a ja sam već smazala sendvic s mortadelom i maslacem, sok od narance, snitu kruha s linoladom i evo gledam štrukle zamamno 😂
Ajmeeee finooo. Da barem ja mogu to jesti 🤭🤭🤭
Jako mi se jede sendvič sa mortadelom ili sa parizerom i majonezom. A sve šta je od mesa mi smrdi i ne mogu jestiii. Jedva čekam da mi prođe ta averzika prema mesu da ga se napokon najedem 😅🤭
Tako je i meni bilo, ali cim sam usla u 16.tjedan samo mi se prijelo meso najednom 😅😅
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Razmišljaju li već mame koje to postaju po prvi puta o modelu kolica za bebu? ☺️
Moram priznati da ja malo da.. jer ipak ide black friday..😆 Ali mislim da je još prerano ipak 🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Apropo averzije na meso.. ja sam pak samo meso gutala od 6.-10.tjedna.. onako za ručak dvije šnicle bez problema s kruhom.. ne treba mi ni prilog. A salatu nisam mogla vidjeti. Srećom pa se to sad malo okrenulo pa mi se opet skoro sve jede. Ali super su mi ovi opisi napadaja gladi.. to vjerojatno samo znači da beba raste i da trebamo puno energije!:))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pridruzujem se klubu gladnih. U zadnjih tjedan - dva apetit mi se vratio i poduplao od onog prije trudnoce. Nastojim se kontrolirati radi povisenog secera
Moram priznati da ja malo da.. jer ipak ide black friday..😆 Ali mislim da je još prerano ipak 🙄
Ja već uveliko pretražujem po internetu, ali slažem se za samu kupnju je prerano… mi planiramo kroz siječanj krenuti lagano sa svim dok se još budem mogla kretati bez problema 😅
👩🏼 29y
👦🏻 30y
It’s a boy! 👶🏻💙
Mi čekamo našu prvu bebicu, ali nismo još ništa počeli gledati. Iskreno ni ne znam od kuda da krenem i gdje da sve tražim 😅
Mi smo krenuli s gledanjem po internetu… odnosno ja sam krenula 😂 još je svakako rano za kupnju ali krenula sam na vrijeme jer je toliko toga u ponudi da ne znam kako ću se ikada odlučiti za bilo što 😅
👩🏼 29y
👦🏻 30y
It’s a boy! 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji