Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepi_06
    19. Studeni 2021. 19:30

Dani30

Ivana ❤️

Amelie

Ivana ❤️

Razmišljaju li već mame koje to postaju po prvi puta o modelu kolica za bebu? ☺️

Moram priznati da ja malo da.. jer ipak ide black friday..😆 Ali mislim da je još prerano ipak 🙄

Ja već uveliko pretražujem po internetu, ali slažem se za samu kupnju je prerano… mi planiramo kroz siječanj krenuti lagano sa svim dok se još budem mogla kretati bez problema 😅

Ista situacija i kod mene. Nasla sam vec model koji hocu,a sada cekam sijecanj da polako pocnem polako sa kupovinom svega.. ja se bojim da necu sve stici kupiti ako krenem kasnije

Evo ja sam isto tako uhvatila neku akciju i kupila vec kolica koja sam zeljela (Leclerc) jer s obzirom da sam 2x operirala kraljeznicu i to donji dio velika je vjerojatnost da cu uskoro se minimalno kretati. Moram reci da sam puno podataka o kolicima nasla na blogu Strollerica i na kraju sam se odlucila za Leclerc kolica i kosaru. To mi je bio izbor broj 1 bas zbog spomenutih problema s ledjima pa mi je bilo jako bitno da se kolica mogu lako sklopiti i naravno da bebici bude ekstra udobno :) 
    Ako nemate neki zeljeni model ili ako se ono nekog dvoumite stvarno Strollerica ima super recenzije 

Pepi_06
    19. Studeni 2021. 19:33

Mposvudusa

Netko je jednom nešto spominjao o pokretima bebe, ne znam tko. Postoji li preaktivna beba? Meni je čudno što se meni moja javlja valjda svakih pola sata, sat ovako rano. Imam dojam da ona nikad ne spava osim po noći.
    Malo me trta da nešto ne štima. Luda sam znam al mi je palo na pamet da nema neke tikove ili motoričke smetnje pa da se trza stalno i nema mira. Tipa epi napadaj ili slično 🙄

Nemoj se nista brinuti, moja je toliko aktivna da sam na onom prvom pregledu u bolnici za bolesti bila 45min jer mi 3 doktora nisu mogli bebicu uhvatit da se smiri da joj izmjere nuhalni nabor i nakon toga kod mog ginekologa ista stvar, reko je da je bas jako aktivna i svima je to bilo simpaticno kako skace, nikakav problem 

plavo_nebo
    19. Studeni 2021. 20:16

Meni su dosli nalazi ogtt i sve vrijednosti povisene. U pon idem tamo na vuk vrhovec opet i dat ce mi aparatic i upute za dalje.  Nadam se da ce sve bit ok.

Kolica mi imamo nuna demi grow (ta su nam na moru), i moci ce se i ova veca bebolina vozit ako ce htjet jer mogu biti za dvoje. A u zg imamo metro i s obzirom da se ona vise ne zeli bas vozit ocito ce braco/seka nasljediti. A ako ce htjeti onda cemo uzeti jos jedna metro. Metro su mi zakon :D 
    Jaje imamo nuna isto od starije seke. 
    A ako bude curica imamo tolko robice da necemo imat sta kupovat 😂

elle 🙋‍♀️
    19. Studeni 2021. 20:27

Arsancres

Bambolina, Dubrovčanka baš to, valjda mi je bio shit day, možda su one langošice dan ranije napravile šou 😂
    Joj samo da nam svima bude sve dobro do kraja, da nas korona zaobiđe ili barem da bezbolno sve prođe 🙈
    Mene danas baš nitko ništa nije pitao za potvrdu, ali nikog drugog također, a državni zavod je kao, jel. bilo je toliko ljudi u čekaoni i labosu, a izašla van jer meni neovisno o koroni ide na živce kad mi netko dahće za vratom, uopće ne kontam šta je s ljudima u glavi🤦‍♀️ daj jbt svi imamo broj, čekaj svoj red, gdje se guraš 🙄🙄

Morala sam ići sad googlati langošice, i prije si napisala da si to jela dan prije i baš me zanimalo šta je tooo 🤣 i sad sam gladna 🤨

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Amelie
    19. Studeni 2021. 20:35

Posvuduša hvala na popisu! Mogu samo pitati što je to ljulja?;)) 
    Baš sam skužila neki dan da u DM-u možete dobiti trudničku torbu i neke brošure i reklamne kremice. A u tim brošurama isto ima popis stvari što sve treba za bebu pa eto ako netko ne zna. 😊 
    I ja gledam da većinu stvari kao što je komoda za presvlačenje i krevetić uzmem u ikei, ali tamo je koma stanje sa zalihama odnosno ničega nema i ne dolazi već mjesecima! 🙄 Nadam se da će se to uskoro promijeniti..
    Dubrovčanka presmješna si mi sa sveki, ali tako bi i moja pa ja samo vičem samo poklon bonovi molim!!;))

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arsancres
    19. Studeni 2021. 20:52

elle 🙋‍♀️

Arsancres

Bambolina, Dubrovčanka baš to, valjda mi je bio shit day, možda su one langošice dan ranije napravile šou 😂
    Joj samo da nam svima bude sve dobro do kraja, da nas korona zaobiđe ili barem da bezbolno sve prođe 🙈
    Mene danas baš nitko ništa nije pitao za potvrdu, ali nikog drugog također, a državni zavod je kao, jel. bilo je toliko ljudi u čekaoni i labosu, a izašla van jer meni neovisno o koroni ide na živce kad mi netko dahće za vratom, uopće ne kontam šta je s ljudima u glavi🤦‍♀️ daj jbt svi imamo broj, čekaj svoj red, gdje se guraš 🙄🙄

Morala sam ići sad googlati langošice, i prije si napisala da si to jela dan prije i baš me zanimalo šta je tooo 🤣 i sad sam gladna 🤨

Hahaha joj i ja bi ih sad, ali neću sad par dana ništa 😂 e ulogirala sam se danss valjda 10 puta na portal zdravlja, čekam da mi se baš pojavi taj nalaz ogtta da mogu giniću poslati, reći ću mu iskreno kak je, da nisam bila na toj dijeti jer bi umrla od gladi, probala jesam ali užas mi je bilo, ali izbacila sam sve šećere i bijelo brašno tj. svu pekaru, ali čak mislim da nije ni to jer ja i ne jedem neš slatkog, možda je samo bio splet okolnosti, jbt još mi u vrelu vodu sipala. Ova danas u dz mi je isipala u hladnu vodu, okej nije se sve odmah otopilo, dodala je kasnije vode, ali da sam morala i više popit mi je ok, samo da je hladna voda pa se nekak to slatko probavi 😅

• MarijanaMartin
    19. Studeni 2021. 21:08

Demi30

…Ja sam negdje neki dan pročitala (šteta što sad ne mogu naći taj članak) da trudnicama ne treba covid potvrda, samo potvrda od lijecnika da si trudna, odnosno moze i trudnicka knjizica… 

Neznam, na meni se vidi da sam trudna i rekla sam da sam trudna, ali me nisu htjeli pustiti. Rekli su da se boje kontrole???!!! Mislim da je tu važno i da li imaš sreće,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    19. Studeni 2021. 21:57

O_Nela

Pozdrav žene moje ,evo da se i ja javim , danas sam bila na pregledu i napokon smo saznali spol. dolazi nam mali decko💙💙 posteljica je naprijed pa ga još ne osjetim ,al rekla je ginekologica da bi trebala pocet uskoro. pregled je bio baš detaljan i bebac odgovara tjednima trudnoce.

Čestitam 💙

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    19. Studeni 2021. 22:29

MarijanaMartin

Neznam, na meni se vidi da sam trudna i rekla sam da sam trudna, ali me nisu htjeli pustiti. Rekli su da se boje kontrole???!!! Mislim da je tu važno i da li imaš sreće,haha

Ja baš mislim da će biti najbolje tamo gdje javno ne kažu da ne gledaju tj. ne traže nikakve potvrde u praksi. Ono, ljudi samo neće nuditi sigurno, a ja evo gledam danas krcat labos, pa di bi te žene još stigle da pitaju svakog za neku potvrdu. Uostalom, nisu one za to plaćene. Ja bi se prva bunila da me netko tjera da uz svoj posao još ljude cimam da mi daju neke potvrde na uvid koje većina ljudi ne odobrava i još da se izlažem konfliktu jer sam poprililno sigurna da bi na 10 okej ljudi se našla neka sirovina koja bi urlala na mene i lupala kontru.
    Mislim, zašto bi itko to radio, a nema veze s njegovim opisom posla, dok ovi koji to propisuju prebacuju lopticu i peru ruke. 
    Kontam da zato puno institucija zato i ne traži, ali nitko ništa ne spominje i ne govori. Evo ja sam bila u 3 različite zdravstvene institucije ne računajući privatnu ordinaciju svog ginića, nitko me ništa pitao nije kao ni ljude oko mene, a bilo je njih hrpa, nije da su sad sve bile trudnice ili djeca ili već neka skupina.

Arsancres
    19. Studeni 2021. 22:33

Mislim, kažem to s tog stajališta radnika, koliko sam samo puta prisustovala situaciji gdje netko neće stavit masku u pekari, konzumu i sl, onda ti radnici kao moraju njih opominjati i ne znam šta, a neki siledžija urla na njih. I meni je puna kapa maske ali ne izvodim, šta sad da radim, znam da taj netko u konzumu vjerojatno isto ne bi nosio da ne mora, šta je meni sad radnica neka jadna kriva, a ako mi ne kaže, nju će netko od nadređenih oprat bzvz, s ljudima je najgore raditi, uvijek se nađe neka budaletina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.