Drage žene, ja sam završila u bolnici zbog iznenadnog, obilnog krvarenja. Pregledali su me, beba je živa, a krvi ima masu. Ne znaju ni oni odakle dolazi sve to… Moguce da je od posteljice koja je nisko. Ili je neki hematom kojeg ne vide jos dobro. Sad ležim sama, uplakana. Izvadili su mi krv, dali duphastone ali nije mi neka prognoza… Pomolite se za mene 🙏
Demi draga ja sad tek vidim 😥😥 nadam se da si mi dobro,pomolim se za vas dvoje ♥️ Javljaj nam se da ne brinemo ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Demi zao mi je :(. Mogu misliti koji je to sok i stres ali vjerujem da ce biti sve ok 🙏. Kao sta cure kazu najvjerojatnije je hematom iscurio ili je polip. Na sigurnom si i bit ce sve u redu 🤗. Javljaj nam se.
A gdje nam je Milica Kamilica? Vec duze se ne javlja.
Ante 💙 Maro 💙
Meni je muž napokon danas dobio termin za testiranje, još čeka rezultate.. Kod njega prolazi sa blagim simptomima, a ja hvala Bogu sam i dalje bez ikakvih simptoma.. ali kod svojih doma..
Ej, hvala ti evo čitam vas pomalo.. Već sam se mislila javiti, al nisam stizala.. Danas idem na testiranje, a on sutra (u pon). Kučni test smo radili u petak.. Njemu jako vidljive linije, meni ova testna bila baš slaba.. Valjda se on zarazio prije pa zato (inače cijepljen Pfizerom u 6.i 7.mj.) Kod mene još uvijek bez nekih jačih simptoma, umorna i neki kao bolovi u tijelu, za sad bez temp, najviša bila 37.1. Vidjet ću još kroz par dana kako se to bude razvijalo.. Partneru je išlo do nekih 38.8, prije toga isto dan dva oko 37. Al mislim da ide na bolje. Uz to povremeno kašlje, al to tako već unazad neka 2 tjedna kad su i cure imale neku virozu sa dosadnim kašljem.. Starija za sad ništa, mlađoj išla temp do 38.5, al se sama spušta pa nisam još davala čepić. Imala je i krmeljave oči jedan dan, a uz to i žvakulji prstiće stalno, novi zubi izlaze.. Uglavnom, nadam se da neće biti nikakvih komplikacija.. Dr. rekla da kod visoke temp mogu paracetamol, al ono ako baš bude neophodno, inače probati prvo sa tuširanjem. Izolacija mi traje od 19. do 29.11. naravno ovisi kako budem.. A curama do 20 dana!!! Nije mi to baš jasno. Za stariju imam i neki kučni test na slinu pa ćemo to probati. Ne znam jel mlađa treba na pcr, pretpostavljam da ne, pa možda zato toliko dugo izolacija. 🤷♀️
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hvala žene na podršci. Nalazi krvi su mi u redu, nema neke upale, koagulogram je dobar. Ja i dalje obilno krvarim. Zakljucak je da se to jednostavno događa. Jedini lijek mi je lezanje i molit Boga da bude dobro i da ne krene pobačaj. Sad je sve ili ili… Tako su mi doslovno rekli.
Drž se! Nadam se da će sve biti ok!! 🤞🤞🤞💖💖💖
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo drage cure javljam se, preživjela sam noć nekako. Još uvijek dosta krvarim, užasno se bojim, nemaju baš nekih optimističnih riječi za mene.. Baš je teško, svakakve misli mi padaju na pamet pa se pokušavam izvuć iz toga. Cijeli vrtlog emocija.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro!
Omerta nadam se da ces i dalje biti s ovako slabim simptomima i da ce brzo proci! 🤞🍀
Demi sta da ti kazem osim da se drzis. Ja vjerujem da ce mrvica biti dobro 🙏. Bitno je da si u dobrim rukama i pod stalnom kontrolom. Saljem ti svu pozitivu ovog svijeta , dobre vibre i mislim na tebe. 🙏🍀🤞
Ostale nadam se da ste dobro i uzivate u vikendu!
Meri97 😍
Šta se tiče kupovanja meni njegova mater-sveki. Jučer kaže ona će kupovati kad beba dođe. Ja ono wtf??? Pa kao da ce mi tad Trebat nešto od ovih skupljih stvari. Znači ono ne kontam. I da. Prvo im je unuče. Samo se snervam kad se sjetim toga. Tako da mi kupujemo većinu sami. Tetka moja će kolica,a mama krevetić i još nešto. Od sveki mi ništa ni ne treba 🤪
Oh, sta to volim 😂
Ja sam jos kod mame, jer su mi doma radovi, za mene moja ni je pita. Evo vec 3tjedan.
Sramota ili hvala bogu 😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
Vidim da pisem o seceru i ogtt
Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
I kks i zeljezo
Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji