Pozdrav žene moje ,evo da se i ja javim , danas sam bila na pregledu i napokon smo saznali spol. dolazi nam mali decko💙💙 posteljica je naprijed pa ga još ne osjetim ,al rekla je ginekologica da bi trebala pocet uskoro. pregled je bio baš detaljan i bebac odgovara tjednima trudnoce.
Čestitam 😊💙
-
Vidjela sam na fejsu u grupi vezanoj za koronu našu Omerta, nadam se da ako pcr test i bude pozitivan da ćete oboje proći bez nekih većih problema 🤞❤️
Meni je muž napokon danas dobio termin za testiranje, još čeka rezultate.. Kod njega prolazi sa blagim simptomima, a ja hvala Bogu sam i dalje bez ikakvih simptoma.. ali kod svojih doma..
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Tejuska i Sunasce hvala vam za podršku mojem mjehuru, znam da nas ima takvih na ovoj temi 😊
Znala sam da je oslabio, ali jučer sam mislila da vise nema ništa od njega. Nadam se da se neće to ponavljati, u toj mjeri jel 🙄
Arsancres jako mi je drago zbog dobrog nalaza za šećer, super da si ga ponovila 🤗
Nela čestitam 💙
Išla sam jutros u Breyer zbog štitnjače, nisam uzimala terapiju koju mi je doktor dao zbog TSH, prije nekih pet tjedana je bio 2,94, a danas na nalazu 2,02. Ft3 je 4,80, a ft4 13,27. To je dobro jelda?
Jutro svima ♡
O Nela cestitkeee na deckicu 💙💚
Zelim cam svima lijep vikend 🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja baš mislim da će biti najbolje tamo gdje javno ne kažu da ne gledaju tj. ne traže nikakve potvrde u praksi….
Evo ja sam bila u 3 različite zdravstvene institucije ne računajući privatnu ordinaciju svog ginića, nitko me ništa pitao nije kao ni ljude oko mene, a bilo je njih hrpa, nije da su sad sve bile trudnice ili djeca ili već neka skupina.
Ja sam vam javila jer je mene iznenadilo. Nisam uopće razmišljala o knjižnici kao mjestu kovid potvrda. Zašto me nisu htjeli pustiti, stvarno neznam. Možda oni nisu znali da smiju, a nisam ja niti inzistirala iako sam rekla sa sam trudna i pitala zar ne smijem ući. Rekli su mi da ne. Nisam imala nikakvu potvrdu niti da sam trudna niti da sam cijepljena pa su možda mislili da sam luda,haha Mislim da će kovid potvrde proći na hrvatski način: propis postoji ali ga se nitko ne pridržava,haha Ja sam se cijepila radi zdravlja a ne radi potvrde pa mi je glupo to ispitivanje za potvrdama, jer postao je važniji papir od stvarnosti. A koliko je ljudi "nabavilo" potvrde,tako da nemam komentara!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Od mene ide preporuka za 4D u poliklinici Harni, baš sam neki dan hvalila pregled. 500kn najbolje potrošenih u mom životu. Sat vremena je sve pregledavala i dečku pokazivala.
A ljulja je ljuljačka 😂😂
Ona za dnevni boravak, ja sam zapela za Babybjornovu iako mi se jaaako sviđa i 4moms pa ako bude dobar popust za Black friday onda bi nju, ovako mi je previse skoro 3000kn za tako nešto.
Aha sad vidim to je ona ležaljkica..🙈😁 da rekla mi je frendica da joj je to bilo ful korisno.. ;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
antonela98 evo izvoli: dario.majnaric@gmail.com ❤️ ja mu taman jutros poslala nalaze sve i ogtt, rekla sam iskreno da nisam jela po onoj dijeti jer mi je malo bilo haha, ali da sam mjerila šećer i da ću se svejedno zbog sebe odreći slatkog, odmah mi je odgovorio da je super sve i da je zadovoljan ogttom, da je on i mislio da je taj dan nešto bilo što je utjecalo jer kaže da za 5 dana ne može nalaz toliko varirati ako nisu bile drastične promjene u navikama i prehrani, a to i meni logično zvuči 😅 ok ako ne jedeš neke namirnice i šećere pa ti te dane šećer bude dobar, ali kad ti ovi daju tu glukozu onda bi trebao narast neovisno o tom šta si jela, jer tu se ispituje zapravo intolerancija organizma odnosno nemogućnost prerade šećera u nekom roku tako da meni to stvarno sve ima smisla iako nisam ja te struke 🙈 ne djeluje mi to tako da ti sad možeš s 5 dana u mom slučaju neke prehrane sebi restartirat rad gušterače 🙈
On će ti reći ak neš povišeno ne štima, al meni isto budu neke vrijednosti nešto malo višlje al on mi objasni zašto i da je to ok u trudnoći, vjerujem da je tak i kod tebe 🤗 bitno je da nam je šećer dobar hahaha
Tako sam i mislila, najsretnija sam zbog secera 🤣 do sad mi je varirao od 4,9 do granicnih 5,1.
Nadam se da te ne ću razočarati ali snižene vrijednosti glukoze su ti isto kao i povišene! Hipoglikemija i hiperglikemija su znakovi dijabetesa (naravno i drugih stanja). Držim fige da nije ništa! 🍀🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Po tome znači da ne valja ni moj 4.4,prije dva mjeseca bio 4.7?
Nikad kraja s time šećerom
Ma dobar vam je, baš kak Sunašce83 kaže, tek zapravo iznad 10 se baš tretira kao dijagnoza dijabetesa, sve ispod je intolerancija i ako je veće zapravo od 8.5, ne gleda se to isto ali se uvijek prati u trudnoći zbog niza drugih stvari koje se mogu pojaviti.
To vam je sve super šećer ❤️😅
Oni baš pate na taj šećer. Meni je bio 5,1 na tašte i poslana sam na Vuk Vrhovec i sad tamo hodočastim svaka 3 tjedna iako su mi svi nalazi dobri. Baš nepotrebno iskreno. Čak ni ne dobivam na kilaži jer se držim te prehrane koju su mi dali ali sam počela zadnjih dana popuštati jer vidim da mi je šećer ok. Rekli su mi čim sam došla, jednom kad vas uvedemo u evidenciju to je to do poroda. Stalno ćete dolaziti.
E tako su i meni rekli.. znaci sad ides svaka 3 tj? Dobila si aparatic da doma mjeris? Idem u pon prvi put na "razgovor"..
Sortiraj odgovore
Najstariji