Omerta kako si ti? Nadam se da ćeš do kraja imati samo blage simptome 🤞🏻
I ja se iskreno nadam.. 🤞🤞🤞
Obavila testiranje.. Mislim jasno je već da sam pozitivna, al kad eto treba i službena potvrda. Bolovi malo popustili, ali još uvijek osjetim onako blago.. Temp trenutno 37.3. Nos ne curi, al čistim svejedno fiziološkom.. Ne tjera me za sad na kašalj, samo onako kao da moram pročistit grlo pa se nakašljem. To je za sad to. Do sad je temp išla samo do 37.1, pa ovo bi značilo možda da ide na gore.. Vidjet ćemo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Demi kako si? ♥️ ima li sta,govore li ista?😥
Omerta drzim fige da prodes super 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bok cure! Radi se najvjerojatnije o nekakvom novom skrivenom hematomu, jer onaj s pocetka trudnoće se iscijedio. Ovo krvarenje se stvorilo doslovno odjednom, jer prije par dana na pregledu je sve bilo uredu. Ne znam što da mislim, svi su jako oprezni, nitko mi ništa ne govori. Krvarim baš poprilično svježe krvi. Jučer su bili ugrušsci, danas je samo tekuća krv, ali dosta obilno. Ne znam ni što mi sas slijedi, hoće li bit još pregleda, ili ću samo ovako ležat.. Nemam pojma. Užasno se bojim 😔
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok cure! Radi se najvjerojatnije o nekakvom novom skrivenom hematomu, jer onaj s pocetka trudnoće se iscijedio. Ovo krvarenje se stvorilo doslovno odjednom, jer prije par dana na pregledu je sve bilo uredu. Ne znam što da mislim, svi su jako oprezni, nitko mi ništa ne govori. Krvarim baš poprilično svježe krvi. Jučer su bili ugrušsci, danas je samo tekuća krv, ali dosta obilno. Ne znam ni što mi sas slijedi, hoće li bit još pregleda, ili ću samo ovako ležat.. Nemam pojma. Užasno se bojim 😔
Vjerujem da si u strahu. Ali beba je vec velika 15 tt nije malo. Drzim fige da krvarenje uskoro stane i da bude sve u redu 🤞🍀
@Demi drzi se znam Curke koje su u 7 mj znale krvaruckat. Jednostavno eto iz nepoznatog razloga. Ja vjerujem u tebe i u malo stvorenje i sto posto ce sve biti dobro, vidjet ces. Ti samo odmaraj i pazi na sebe i bebu. Ne stresiraj se.
Vidim da pisem o seceru i ogtt
Meni je rekla da je pod normalno da salju iza 25tj sve trudnice na to, tako da i ja idem iza 25tj na ogtt
I kks i zeljezo
Sve se mislim da cu to sve u Brayer ili bar ogtt da ne cekam u vuk vrhovcu
Potvrdu covid nemam, ako me nece htjet porodit sama cu se lec na stol pa nek me nose van ako imaju milosti 😂😂
Dali se mora prije narućiti u Brayer za ogtt?
Prva trudnoća
Zadnja M 12.6
10.7 ➕
Prvi pregled 11.8
Kuca❤️
Sljedeći pregled 2.9
Iduči pregled 1.10 to če biti 16tt
Termin poroda 20.3.2022
Demi uz tebe smo! 🙏🍀🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala svima.. 🙏 Uz dvoje djece doma, slabo uspijem odmoriti, ali budemo nekako.. Žao mi starije, njoj je dosadno, al zato ju mlađa muštra pa se okupiraju nekako. Još mi se mlađa budi ponoći.. Tako da mi je spavanje nikakvo. Onda krene cvilkat, a ja moram skočit odma, pa pravi bočicu, pa nosi..
Cure koje ste preboljele, osim Tejuške koju je baš satralo, kako vam je išao tijek bolesti i koliko je ukupno trajalo dok ste se skroz oporavile?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Demi biti će sve oke, nadam se ubrzo ❤️ samo probaj misliti što više pozitivno 🤞
Omerta skužila sam po proflnoj slici da si to, nažalost, ti.. Moj muž je jučer dobio rezultat, pozitivan je..a to smo i znali jer je dva kućna testa napravio i oba su baš bila s jakim crtama. Ja sam i dalje bez simptoma i mogu se vratiti k njemu u srijedu.
U nedjelju sam skužila po njemu da mi je neki čudan, onda mi je priznao da mu nekako nije baš najbolje. U pon. glavobolja, nos začepljen i lagana grlobolja-pozitivan kučni test.. U utorak isto, ali uz povraćanje, bolove u nogama i povremeni kašalj. Srijeda sve isto, ali se brzo umarao. U četvrtak opet povraćanje, kašalj i umor. U petak, subotu i danas ništa.. ali baš ništa od simptoma nema.
I da, nije cijepljen.. planirao zbog mene ići u četvrtak, ali sada ništa od toga 😁
Eto, nadam se da će i vama proći sa blažim simptomima 🤞❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji