Ja sam sve našla i cijela familija se ponudila da kupi po jednu stvar tako da sam svakome “zadala” šta da nam kupi. Računam bolje da ja kažem šta trebam nego da imam 3 njihaljke prije nego se mala i rodila.
Srećom imamo velike familije i prvo je unuče pa su svi presretni i kupuju kao ludi. Nama će ostati samo kozmetika i higijena tamo pred porod.
Dosta sam toga vidjela na sajmu beba a i online pa sam poslikala ili screenshotala i samo šibam s popisa kad netko pita “šta da vam kupimo”.
Besramna sam znam 😅
Ma to je i najbolje, ja sam isto otvorena po pitanju toga i kad me pitaju kažem što nam treba. Em je meni tako lakše,em je i njima lakše. Osobno isto volim kad mi netko otvoreno kaže pa da kupim nešto što je stvarno potrebno a ne da razbijam glavu da li oni to imaju ili nemaju i da li si uopće to žele.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Posvudusa to je najbolji način. Ionako će svi kupovat svašta pa bolje da već kupe nešto sto vi želite i treba vam. Tako su i meni krenuli kupovat. Isto prvo unuče ☺️
Cure, nedavno sam se raspitivala za komplikacije jer sam dobila oko 800kn manje ovaj mjesec i dobila sam povratni info of HZZO-a da su pogriješili i da će mi naknadno isplatiti razliku. 😄 Pa evo ako netko bude imao sličan problem da znate da je najbolje ipak provjeriti s njima.😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Kolica Mi ćemo Ergobaby metro+ s integriranom košaricom od rođenja. Bilo mi je bitno da su mala i lagana, ergonomski kvalitetna, da nemaju sto djelova i sto kila jer nemam to gdje držat i da ne moram za 6 mj kupovat kišobran kolica. Jaje ćemo Be Safe jer je kompatibilno s ovim kolicima, pa ćemo kasnije gledati veću autosjedalicu kad bude vrijeme.
Krevetić Imam svoj, star skoro 30 godina. Lijepo očuvan, muž će ga malo restaurirati po našem guštu. Samo trebamo kupiti madrac. Ali planiramo kupiti i onaj tip krevetića "next to me" koji će biti u našoj sobi, a obzirom da imamo prostoriju za "bebinu sobu" tamo ćemo držati ovaj moj stari krevetić, presvlačilicu, bebin ormar i druge bebine stvari.
Presvlačilica. Uzet ću neku jeftiniju iz ikee jer nisam sigurna koliko je to uopće potrebno.
Robica Dosta ćemo naslijediti jer u okolini imamo dosta malih beba, pa ću prvo vidjeti što mogu posuditi i što mi zapravo treba, pa ćemo onda kupovati. Iako mislim da ću se tu teško kontrolirati i kupovat ću i što mi treba i što ne treba jer je sve tako preslatko.
Ostale potrepštine kao što je kadica, stvari za higijenu, toplomjer, bočice, dude, tetrice, posteljina, dekice.. Imam vremena za razmišljati o tome i veselim se ❤️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Žene ja išla danas izvadit krv i planirala u Petrovu i IAT iza toga, kad ono dođem ja u labos, kaže mi ženska znate da danas 3 puta vadite krv, dat ću vam glukozu, ja ono wtf, kažem u pon bi ogtt, danas kks i tsh, a ona mi kaže kak mi je ginić sve strpao na jednu uputnicu i da može al da ga nazovem opet za novu, ovo su sad već ispucale. Ja si mislim petak je, nit znam kak radi jer ne idem nikad, i ovak ga jedva dobijem za to malo što trebam, pa sam ko jadnica odlučila da ću ostat obavit i ogtt 😅 jučer jela roštilj haha, ali mjerim stalno taj šećer glupi, već sam si mozak isprala.
I evo baš sad zvala za nalaz, sve uredno, natašte 4.2, nakon 60min 5.6 i nakon 120 min 7.7
Hvala Bogu na mom giniću što mi je rekao da ponovim nalaz, stvarno od ponedjeljka si mjerim stalno i nikad mi više od 8.4 nije bio, a ne jedem po onoj dijeti 1800 jer bi umela od gladi, meni je to premalo stvarno, ne znam tko to može 😭
Sad ću se danas počastit nekim junkom iz mekića ili tak nečim 😂
Ali nastojat ću svakako i dalje izbjegavat slatko i bijeli kruh, vidim da mi nije to nikakav problem nego eto više navika. Uvijek ta pekara blizu pa bzvz tamo kupim, a može se i bez toga.
Ja još uvijek imam samo 2 kupljenih hlačica, tamo iza Božića možda krenem 😅
Cure danas sam malu učlanila u knjižnicu. Nisam mogla ući bez potvrde. Ja ju imam, ali ju ne nosim sa sobom. Nije pomoglo niti što sam "vikala" ja sam trudna,haha Uglavnom, treba se baš naviknuti i teško je tko nema potvrdu! Dosta smo već kupili za bebu. Krevetić za koji dan (uzet ćemo rabljeni), ostaje nam još pronaći prematalicu.
Ja sam opet spojila blagdan s vikendom, pa sam doma. Toliko mi se ne da ići raditi, si kad sam na poslu vidi se da sam odsutna. Još 2 mjeseca, treba to izdržati!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pravi trudnički mozak imam.
Al zato ako netko pita o vrstama bočica i dudica, tu sam glavna 🤣🤣
Haha i ja. Na poslu idem malo nešto pročitati na net, naravno vezano za bebu. Toliko sam se udubila da me 3 puta šef zvao na telefon, koji mi zvoni na uhu i ja nisam ništa čula??!! 😂😂🤪🤪🤪 Užas, još ću dobiti otkaz!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure danas sam malu učlanila u knjižnicu. Nisam mogla ući bez potvrde. Ja ju imam, ali ju ne nosim sa sobom. Nije pomoglo niti što sam "vikala" ja sam trudna,haha Uglavnom, treba se baš naviknuti i teško je tko nema potvrdu! Dosta smo već kupili za bebu. Krevetić za koji dan (uzet ćemo rabljeni), ostaje nam još pronaći prematalicu.
Ja sam opet spojila blagdan s vikendom, pa sam doma. Toliko mi se ne da ići raditi, si kad sam na poslu vidi se da sam odsutna. Još 2 mjeseca, treba to izdržati!
Ja sam negdje neki dan pročitala (šteta što sad ne mogu naći taj članak) da trudnicama ne treba covid potvrda, samo potvrda od lijecnika da si trudna, odnosno moze i trudnicka knjizica... Sad koliko je tu istine, valjalo bi istražit pa ako je istina mi necijepljene se mozemo pozvati na to. Iako ja nigdje ne idem, pa ni u trgovinu..
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Pozdrav svima :) Moja prva bebica nam stize oko 3.4. kada je termin i sada sam u 21 tjednu pa bi htjela uskoro napraviti 4D uzv cisto zbog muza da i on moze vidjeti bebicu malo bolje pa bi vas zamolila ako imate neku preporuku gdje u Zagrebu da odem ♥️
Bambolina, Dubrovčanka baš to, valjda mi je bio shit day, možda su one langošice dan ranije napravile šou 😂
Joj samo da nam svima bude sve dobro do kraja, da nas korona zaobiđe ili barem da bezbolno sve prođe 🙈
Mene danas baš nitko ništa nije pitao za potvrdu, ali nikog drugog također, a državni zavod je kao, jel. bilo je toliko ljudi u čekaoni i labosu, a izašla van jer meni neovisno o koroni ide na živce kad mi netko dahće za vratom, uopće ne kontam šta je s ljudima u glavi🤦♀️ daj jbt svi imamo broj, čekaj svoj red, gdje se guraš 🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji