Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    18. Studeni 2021. 08:12

Bambolina

TiNa

https://ibb.co/5Rt0BHp
    Evo još jedne slike ispricavam se na ne potrebnim likovima sto sam slucajno kopirala Al ja to nisam prije tako radila, tu gdje se pisu komentari sam samo upload sliku i to je to

Slatka bebica 🥰 baš divno

Hvalaaaa 😘

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• katsy
    18. Studeni 2021. 09:21

Imate li iskustva s medom od kadulje? Pijem ga od pocetka trudnoce i sad sam naisla na neki clanak da se ne bi smio piti jer moze izazvati kontrakcije..

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:10

Jutro curke ♡

Magy pa vec imam kontrakcije,pa me to prepalo malo,jer s deckima je to bilo dosta kasnije.Ali bit ce to sve okej...Vise me plasi sto se moramo seliti,prije nego rodim pa ne znam kak cu to izvesti,sve to cistiti i pripremiti 🤔 no dobro necu razmisljati jos o tome😂 Kako si ti iza covida? Zapuhujes li se?

Nooha kako mislis da ne osjetis?😔 ono uopce ili osjetis malo?
    Ivana ti i ja smo skoro u dan 🥰😍
    Tina bebica je medenaaa 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:13

Dubrovcanka ajmee koja fenomenalna slika 😍😍
    Sunasce kako ti je danas? 
    Ja ne znam zasto usporedujete kao leptirici,meni su uvijek bili ono udarci,netko me jebiga kresnuo hahahha 😅😅 naravno na pocetku kao da me prsticem gura a kasnije se baca po trbuhu 😄 na kraju samo gura jer nema mjesta vise🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:14

Dani30

Dobro jutro zenice… ja sam gotova sa pregledom,sve je u redu.. beba je 6,7 cm velika i za sada se dobro razvija za moje tjedne… Tejuska sljedeci termin mi je 9.12.

Jeeeiii😍🥰raste bebuska
    Cestitam na urednom pregledu ♡ 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    18. Studeni 2021. 10:21

Dubrovčanka

Katsy sad i to 🤣
    Ja još jedem med s maslacem za doručak. Evo ne znam 🤣

A bome bi ja vise ne znam, znam samo da mi pase jako i da ga skoro svaki dan konzumiram uz caj, tost,maslac...:D

• Kriss
    18. Studeni 2021. 10:42

Tejuska jučer ujutro imala proljev, da oprostite, mislila sam da je možda od hrane prekjučer jer sam jela za doručak zobene a za ručak ječmenu kašu na čušpajz. I onda reko idem na pregled, dobro mi je, imamo i maske. Ali kad sam se vratila doma zimica, slabost, grlobolja i bila sam gotova, ko kokoš umrla u krevetu.
    Ali danas je puno puno bolje, radili smo testove kućne jutros i svi smo negativni🙏 to mi je jako drago pošto sam išla na pregled pa ono, ne bi htjela da sam koga zarazila. Liječimo se čajem i odmaramo, mora bit to već sutra super 😊

Mislim da je Nooah pisala, moja bebuška je jako nisko isto, u zdjelici, ali samo nek bude ona dobro, sve će to bit kak treba ❤️
    Pokrete sam počela osjećati oko 18.tj. a ono "leptiriće" oko 15./16.tj.

Arsancres
    18. Studeni 2021. 11:06

Žene, dajte neki recept za tvrdu stolicu 💩😭 jučer nisam mogla na wc cijeli dan, jutros se patila za neku siću 🥴 mislim da je Katja napisala za neke šljive ili sam pobrkala, ali dajte nešto iz iskustva, poželjno da nije prepuno šećera zbog mog ogtta 😅
    Dubrovčanka moja curica je isto nježnica, osjetim ju ali ne tako, tako je i s prvom bilo. Ja ne vjerujem u te toliko jake udarce bebe, više da je to subjektivan doživljaj trudnice. Nemoguće je jednostavno da te dijete od 600 grama tolikom silinom udari 🐽🐽 kak trudnoća odmiče je već nezgodnije u smislu pokreta, osjetiš nelagodno i neki najmanji, ali to jer više nemaju mjesta toliko, ali da su to sad mali boksači, ja to tak ne vidim 🙈

• katsy
    18. Studeni 2021. 11:08

Meni je 21 tjedan trudnoce i nemam jos udarce, samo neko njezno komešanje u trbuhu nisko.

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 11:09

Magy baš super sto nemas,ja se bas zapuhujem,to bas ono ne znam,usisam kucu i moram sjesti,pa onda nastavit dalje.
    Iskasljujem jako jos,iako eto kak ti u koroni suh kasalj,ali meni jos nos curi valjda pa zato iskasljavam.
    A pisanje,to bude kako veca trudnoca,veci pritisak i puno pisanja 😄 bas mi je drago da osjecas udarce🥰
    Dani i ja ih teze nadem a 17tt sam,pa tak da ne brigaj oko toga,sad ih eto nadem jer tocno znam di je ali mi je isto trebalo vremena kao sta su cure rekle😄
    Kriss drago mi je da ste negativni,vjerojatno je neka prehladica onda,nadam se da ce biti brzo iza vas 🥰
    Dubrovcanka ja ne mogu rec da su mi izbijali organe decki,jedino sta nikako nisam voljela je kad su me dolje u jajnike nekako nabijali,znala sam iz vedra neba tako skocit i zajaukat,bas bolno iskreno,i nakon toga sam morala malo mrdat trbuhom da se pomakne jer mene je to bas boljelo😏
    Mozda zvuci ono cudno haha ali doista je bolno bilo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani