Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:10

Jutro curke ♡

Magy pa vec imam kontrakcije,pa me to prepalo malo,jer s deckima je to bilo dosta kasnije.Ali bit ce to sve okej...Vise me plasi sto se moramo seliti,prije nego rodim pa ne znam kak cu to izvesti,sve to cistiti i pripremiti 🤔 no dobro necu razmisljati jos o tome😂 Kako si ti iza covida? Zapuhujes li se?

Nooha kako mislis da ne osjetis?😔 ono uopce ili osjetis malo?
    Ivana ti i ja smo skoro u dan 🥰😍
    Tina bebica je medenaaa 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:13

Dubrovcanka ajmee koja fenomenalna slika 😍😍
    Sunasce kako ti je danas? 
    Ja ne znam zasto usporedujete kao leptirici,meni su uvijek bili ono udarci,netko me jebiga kresnuo hahahha 😅😅 naravno na pocetku kao da me prsticem gura a kasnije se baca po trbuhu 😄 na kraju samo gura jer nema mjesta vise🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 10:14

Dani30

Dobro jutro zenice… ja sam gotova sa pregledom,sve je u redu.. beba je 6,7 cm velika i za sada se dobro razvija za moje tjedne… Tejuska sljedeci termin mi je 9.12.

Jeeeiii😍🥰raste bebuska
    Cestitam na urednom pregledu ♡ 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    18. Studeni 2021. 10:21

Dubrovčanka

Katsy sad i to 🤣
    Ja još jedem med s maslacem za doručak. Evo ne znam 🤣

A bome bi ja vise ne znam, znam samo da mi pase jako i da ga skoro svaki dan konzumiram uz caj, tost,maslac...:D

• Kriss
    18. Studeni 2021. 10:42

Tejuska jučer ujutro imala proljev, da oprostite, mislila sam da je možda od hrane prekjučer jer sam jela za doručak zobene a za ručak ječmenu kašu na čušpajz. I onda reko idem na pregled, dobro mi je, imamo i maske. Ali kad sam se vratila doma zimica, slabost, grlobolja i bila sam gotova, ko kokoš umrla u krevetu.
    Ali danas je puno puno bolje, radili smo testove kućne jutros i svi smo negativni🙏 to mi je jako drago pošto sam išla na pregled pa ono, ne bi htjela da sam koga zarazila. Liječimo se čajem i odmaramo, mora bit to već sutra super 😊

Mislim da je Nooah pisala, moja bebuška je jako nisko isto, u zdjelici, ali samo nek bude ona dobro, sve će to bit kak treba ❤️
    Pokrete sam počela osjećati oko 18.tj. a ono "leptiriće" oko 15./16.tj.

Arsancres
    18. Studeni 2021. 11:06

Žene, dajte neki recept za tvrdu stolicu 💩😭 jučer nisam mogla na wc cijeli dan, jutros se patila za neku siću 🥴 mislim da je Katja napisala za neke šljive ili sam pobrkala, ali dajte nešto iz iskustva, poželjno da nije prepuno šećera zbog mog ogtta 😅
    Dubrovčanka moja curica je isto nježnica, osjetim ju ali ne tako, tako je i s prvom bilo. Ja ne vjerujem u te toliko jake udarce bebe, više da je to subjektivan doživljaj trudnice. Nemoguće je jednostavno da te dijete od 600 grama tolikom silinom udari 🐽🐽 kak trudnoća odmiče je već nezgodnije u smislu pokreta, osjetiš nelagodno i neki najmanji, ali to jer više nemaju mjesta toliko, ali da su to sad mali boksači, ja to tak ne vidim 🙈

• katsy
    18. Studeni 2021. 11:08

Meni je 21 tjedan trudnoce i nemam jos udarce, samo neko njezno komešanje u trbuhu nisko.

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 11:09

Magy baš super sto nemas,ja se bas zapuhujem,to bas ono ne znam,usisam kucu i moram sjesti,pa onda nastavit dalje.
    Iskasljujem jako jos,iako eto kak ti u koroni suh kasalj,ali meni jos nos curi valjda pa zato iskasljavam.
    A pisanje,to bude kako veca trudnoca,veci pritisak i puno pisanja 😄 bas mi je drago da osjecas udarce🥰
    Dani i ja ih teze nadem a 17tt sam,pa tak da ne brigaj oko toga,sad ih eto nadem jer tocno znam di je ali mi je isto trebalo vremena kao sta su cure rekle😄
    Kriss drago mi je da ste negativni,vjerojatno je neka prehladica onda,nadam se da ce biti brzo iza vas 🥰
    Dubrovcanka ja ne mogu rec da su mi izbijali organe decki,jedino sta nikako nisam voljela je kad su me dolje u jajnike nekako nabijali,znala sam iz vedra neba tako skocit i zajaukat,bas bolno iskreno,i nakon toga sam morala malo mrdat trbuhom da se pomakne jer mene je to bas boljelo😏
    Mozda zvuci ono cudno haha ali doista je bolno bilo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    18. Studeni 2021. 11:13

Dubrovcanka on doista sve sam i radi,mogu reci da nam je kucu od 250 kvadrata skoro sam sagradio♥️
    Ajmee kako vrijeme leti🤭ono jedva cekas a na kraju doista preleti.
    Posvudusa huh nece vam biti lako,sigurna sam.
    Kazem i ja se nadam da cemo uspjeti prije nego rodim zavrsiti sve 😌
    Znaci ti imas boksaca u busi 😄😄 bas vam je divno haha
    Arsancres ja sam jucer drmnula bome 3 magnezija i pogrcilo me dobrano i uspjela na wc
    Iza magnezija sam popila jos 2 case vode 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    18. Studeni 2021. 11:25

Cure koje ste se cijepile u trudnoći jeste li uzeli odmah nešto protiv temperature ili ste čekali da se pojavi?! Kod mene savjetuju odmah uzeti i ja jesam dok nisam bila trudna, ali sad neznam?! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.