Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    11. Kolovoz 2021. 15:03

at1209

https://ibb.co/VjzrJPY

Sad vidim. Vidi se sjena. Jel ti kasni m ili jos ne trebas dobiti? 

Ante 💙 Maro 💙

Milica.Kamilica
    11. Kolovoz 2021. 15:04

Tonka341

Raniplusic predivno,cestitam! ❤
    October30 jako mi je zao :( brz oporavak ti zelim…
    Sto se tice nesanice potpisujem Milicu, organizam se navikne na nespavanje, ne pamtim kad sam zadnji puta odspavala cijelu noc…jedino sta ja ovu kao i proslu trudnocu skoro pa svaku noc sanjam i imam bas cudne snove 😳
    At209 ja kad kliknem na link ne otvara mi se slika. Ne znam jesi uspjela staviti sliku?

Joj, Tonka, sve znam. 😭😂💙
    Stavila je dva linka, donji je ispravan.

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 15:17

Paaa situacija je malo komolicirana..ugl ja sam koristila kontracpecije 2 godibne i sada smo ja i decko imali prvi put nakon prestanka pilula nezasticen odnos s ejakulacijom te sam 7 dana nakon tog krvarila samo 2 dana i imam ogromne bolove u donjem dijelu trbuha a proslu menstr. Sam trebala dobiti jucer a krvarenje je bilo 06.08 pa je zato vjer linija tako tanka a ujutro moram vaditi betu ginekologica me poslala

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 15:18

Pa eto iskreno se nadam da sam trudna 🤩i da je krvarenje bilo implatacijsko

Milica.Kamilica
    11. Kolovoz 2021. 15:27

at1209

Paaa situacija je malo komolicirana..ugl ja sam koristila kontracpecije 2 godibne i sada smo ja i decko imali prvi put nakon prestanka pilula nezasticen odnos s ejakulacijom te sam 7 dana nakon tog krvarila samo 2 dana i imam ogromne bolove u donjem dijelu trbuha a proslu menstr. Sam trebala dobiti jucer a krvarenje je bilo 06.08 pa je zato vjer linija tako tanka a ujutro moram vaditi betu ginekologica me poslala

Nadam se da znaš da implant. krvarenje zapravo i nije krvarenje, nego više spotting, mrljice na rublju koje su roskaste ili smećkaste boje i javlja se 10 - 14 dana nakon ovulacije, a grčevi su blagi i kratkotrajni. To ako ćemo o nekom standardu. 
    Želim ti dobar nalaz i sretno!

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 15:30

Da znam...ali evo ako se vidi sjena na testu onda si drzim fige i nadam se da je pozitivno 

curka93
    11. Kolovoz 2021. 15:37

Sunašce83

Evo curke,ja napokon dobila termin pregleda kod zamjene jeeeeej. Drugi cetvrtak🤪treba to docekat😂. I napokon dobila poklikliniku za panorama test 🎉. Ali i to moram radit za 2-3 thedna. Pa krepat cu cekajuci😱😅

Heeeej pa imamo isti dan pregled 🥰🥰🥰🥰🥰🥰ajme jako mi je zao october.... uffff mene toliko strah

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

simba
    11. Kolovoz 2021. 17:16

at1209

Da znam…ali evo ako se vidi sjena na testu onda si drzim fige i nadam se da je pozitivno

Ovo ti definitivno nije poz test, nego ev. crtica. Nažalost ti clearbluovi su sranje. Na ovom forumu sam preko godinu dana i viđala sam takvih slika na desetke i sama sam ga imala. Prestala si pit pilule, vjerojatno se sad hormoni uriktavaju, zato krvarenje neki dan. Čak bi rekla da možeš to krvarenje računati kao uranjenu M. Ali, evo, svakako napravi jos jedan, ali drugi test da se uvjeriš. 

👩33g
    👨42g
    👦4g

TiNa
    11. Kolovoz 2021. 18:27

Dubrovčanka

Ima li tko nesanice. Svako malo se probudim u 5 ujutro i onda ko sova dva sata 🥲

Ja grozne nesanice, probudim se u, 2 ili u 5 i onda nebi zaspala nema sanse... I tak svaku noc. Vise neznam kaj da radim 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Nooha
    11. Kolovoz 2021. 18:57

Evo da se i ja malo javim.
    Prosla sam prvu obradu u Petrovoj jer ce mi tamo voditi trudnoću.
    Krenuli smo sa uzv i mrvica je od petka do ponedjeljka narasla za 5 mm 🌹
    Uspostavljena mi je terapija sa cleksanom, uzeli mi papu i briseve, dobila dosta onih redovnih uputnica (urin, krv...) Obaviti doma i nova kontrola sa svim nalazima za 3 tjedna tj. 30.8.

Iako nemam nekih posebnih mučnima, naravno da kao i svi čekam da prođe tih prvih 12 tjedana...poslije ce nekako biti lakše...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.