O_Nela super za dobar pregled :). Joj blago vama cure koje ste vec vidjele svoje mrvice 🤭, sjecam se da sam u prosloj trudnoci prvi pregled imala sa 6+6 i bilo mi je uzasno dugo za cekati, a ovo sad pogotovo, tek sa 8 tjedana 😰
Curka93 dobrodosla 🤗
Ante 💙 Maro 💙
O_Nela super za dobar pregled :). Joj blago vama cure koje ste vec vidjele svoje mrvice 🤭, sjecam se da sam u prosloj trudnoci prvi pregled imala sa 6+6 i bilo mi je uzasno dugo za cekati, a ovo sad pogotovo, tek sa 8 tjedana 😰
Curka93 dobrodosla 🤗
Hvala....ja sam morala ici ranije na pregled zbog toga sto mi se desilo prije 3 godine pa da isključe vanmaternicnu koliko sam skuzila
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Ima li tko nesanice. Svako malo se probudim u 5 ujutro i onda ko sova dva sata 🥲
Ista stvar meni ovaj tjedan 🙄🙄 Evo danas na wc u 4:45 i ne bih više zaspala, tek valjda iza 6 uspjela
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ima li tko nesanice. Svako malo se probudim u 5 ujutro i onda ko sova dva sata 🥲
ja se budim cesto, al mogu odmah ponovno zaspat. mene muce budalastine koje sanjam u zadnje vrijeme, mislim da mi mozak tako ne bi funkcionirao ni na teskim drogama, al procitala sam na aplikaciji sto sam si skinula za pracenje trudnoce da je taman nekako u ovoj fazi normalno i cesto budjenje i nenormalni snovi zbog hormona koji se jos nisu stabilizirali
Dubrovcanka i ja se mučim sa spavanjem i još neki ludi i ružni snovi 🙄
Pozdrav mame...znam da upadam kao padobranac...ali evo prva trudnoca bar se nadam...ako mozete reci jeli ovo ppzitivan test.. ja vidim neku blijedu liniju i kad onako bas odmakbem mobitel jasnije se vidi...nakon 10ak min i vise sam pogledala test jasnije se ocrtavalo skroz ali me ta blijeda bas onako muci haha....
Pozdrav mame…znam da upadam kao padobranac…ali evo prva trudnoca bar se nadam…ako mozete reci jeli ovo ppzitivan test.. ja vidim neku blijedu liniju i kad onako bas odmakbem mobitel jasnije se vidi…nakon 10ak min i vise sam pogledala test jasnije se ocrtavalo skroz ali me ta blijeda bas onako muci haha….
Pozdrav, pokušaj preko ovog linka pa nam za kopiraj tu :) https://imgbb.com/
Sto se tiče teme nesanica..također zadnja tri danas u 4 se budim i pola sata nikako zaspati…
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Drage moje, ja cu vas pozdraviti i zazeljeti vam svima srecu i zdrave bebice. Ja sam danas obavila kiretazu, plod je stao na 6+4.
Vani pada kiša i ja imam jos jednu🌈
Drage moje, ja cu vas pozdraviti i zazeljeti vam svima srecu i zdrave bebice. Ja sam danas obavila kiretazu, plod je stao na 6+4.
Vani pada kiša i ja imam jos jednu🌈
October, pretužno. Sve će ovo proći i bit će dobro, vidjet ćeš.
Svu sreću želim....
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji