Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    10. Kolovoz 2021. 22:12

O_Nela super za dobar pregled :). Joj blago vama cure koje ste vec vidjele svoje mrvice 🤭, sjecam se da sam u prosloj trudnoci prvi pregled imala sa 6+6 i bilo mi je uzasno dugo za cekati, a ovo sad pogotovo, tek sa 8 tjedana 😰
    Curka93 dobrodosla 🤗

Ante 💙 Maro 💙

curka93
    11. Kolovoz 2021. 06:52

Tonka341

O_Nela super za dobar pregled :). Joj blago vama cure koje ste vec vidjele svoje mrvice 🤭, sjecam se da sam u prosloj trudnoci prvi pregled imala sa 6+6 i bilo mi je uzasno dugo za cekati, a ovo sad pogotovo, tek sa 8 tjedana 😰
    Curka93 dobrodosla 🤗

Hvala....ja sam morala ici ranije na pregled zbog toga sto mi se desilo prije 3 godine pa da isključe vanmaternicnu koliko sam skuzila

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Maya34
    11. Kolovoz 2021. 11:15

Dubrovčanka

Ima li tko nesanice. Svako malo se probudim u 5 ujutro i onda ko sova dva sata 🥲

Ista stvar meni ovaj tjedan 🙄🙄 Evo danas na wc u 4:45 i ne bih više zaspala, tek valjda iza 6 uspjela

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

LlamaFace
    11. Kolovoz 2021. 11:16

Dubrovčanka

Ima li tko nesanice. Svako malo se probudim u 5 ujutro i onda ko sova dva sata 🥲

ja se budim cesto, al mogu odmah ponovno zaspat. mene muce budalastine koje sanjam u zadnje vrijeme, mislim da mi mozak tako ne bi funkcionirao ni na teskim drogama, al procitala sam na aplikaciji sto sam si skinula za pracenje trudnoce da je taman nekako u ovoj fazi normalno i cesto budjenje i nenormalni snovi zbog hormona koji se jos nisu stabilizirali

Amelie 1
    11. Kolovoz 2021. 11:17

Dubrovcanka i ja se mučim sa spavanjem i još neki ludi i ružni snovi 🙄

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 11:26

Pozdrav mame...znam da upadam kao padobranac...ali evo prva trudnoca bar se nadam...ako mozete reci jeli ovo ppzitivan test.. ja vidim neku blijedu liniju i kad onako bas odmakbem mobitel jasnije se vidi...nakon 10ak min i vise sam pogledala test jasnije se ocrtavalo skroz ali me ta blijeda bas onako muci haha....

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 11:26

Nece da mi ucita sliku samo tren

TeaBj94
    11. Kolovoz 2021. 13:12

at1209

Pozdrav mame…znam da upadam kao padobranac…ali evo prva trudnoca bar se nadam…ako mozete reci jeli ovo ppzitivan test.. ja vidim neku blijedu liniju i kad onako bas odmakbem mobitel jasnije se vidi…nakon 10ak min i vise sam pogledala test jasnije se ocrtavalo skroz ali me ta blijeda bas onako muci haha….

Pozdrav, pokušaj preko ovog linka pa nam za kopiraj tu :) https://imgbb.com/

Sto se tiče teme nesanica..također zadnja tri danas u 4 se budim i pola sata nikako zaspati…

👩🏼 27g
    🧔🏻‍♂️27g
    Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
    💦 Lh trakice od 7/21
    💊 Folna solgar
    20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
    02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
    16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
    22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙

october30
    11. Kolovoz 2021. 14:10

Drage moje, ja cu vas pozdraviti i zazeljeti vam svima srecu i zdrave bebice. Ja sam danas obavila kiretazu, plod je stao na 6+4.
    Vani pada kiša i ja imam jos jednu🌈

Milica.Kamilica
    11. Kolovoz 2021. 14:38

october30

Drage moje, ja cu vas pozdraviti i zazeljeti vam svima srecu i zdrave bebice. Ja sam danas obavila kiretazu, plod je stao na 6+4.
    Vani pada kiša i ja imam jos jednu🌈

October, pretužno. Sve će ovo proći i bit će dobro, vidjet ćeš.
    Svu sreću želim....

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.