Drago mi je zbog dobrih pregleda!
Tonka, koliko tvoj dječak spava puta danju i spava li ti fino noću? Ja ne znam trebam li izbaciti jedno spavanje, zaspi kasno, oko 18 drugi spavanjac, i onda navečer imam problem. I kako vam ide dojenje? Mene baš znaju boljeti bradavice, ali ne uvijek.
Čini mi se da samo Tonka ima vršnjaka... Ako ima još koja mama, neka se javi...
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Dubrovčanka i Nela odlično za preglede! Neka bude školski do kraja 🤞
Milica Kamilica moj ima jedno dnevno spavanje. Budi se uglavnom u 8, spava od 12-14, u 20 imamo kupanac i spremanje za spavanja, do 21 spava. Ja sam svog pokušavala oko 11 već stavljat spavati jer je pokazivao znakove umora, ali nije mu tako odgovaralo, tako da pokusavam razvuci do 12, 12:30 i tad uglavnom odvali 2 sata, nekad i vise.
evo cure ja bila na prvom pregledu. zbog iscjedak sam dobila duphaston 3*1tab da pijem. ginekolog ne vidi nikakav hematom ni ništa ,i nije znao reči zbog čega dolazi do takvog iscjetka . al zasada je sve u redu ,plod odgovara 5. tjednu trudnoće i još je malo pa nam ne kuca srce . za tjedan dana me opet naručio na pregled i dao mi da izvadim kompletnu krvnu sliku.
Sve ce bit ok. Ja sam se neki dan probudila u lokvi krvi (11tt) i hitno na hitnu sa najgorim scenarijem u glavi. Kad ono sve ok. Ne znaju odakle krv jer je samo iscurila i nista nije ostalo do hitne. Nema hematoma. Ugl ili je bio neki hematom koji je skroz izasao ili neka zilica. Isto dobila duphastone i to je to.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dubrovčanka i Nela drago mi je da su vam pregledi prosli dobro. Sad uzivajte 😊. Ja ne mogu docekati svoj. Narucila sam se na prvi pregled 12.8, tada cu biti 8 tjedana.
Milica.Kamilica i mi smo imali problem sa drugim spavanjem jer je drugo spavanje imao dosta kasno pa bi i nocno spavanje bilo kasnije,ali on je sam u jednom trenu izbacio drugo spavanje i vec smo dugo na jednom. To dnevno spavanje bude od 13-15 otprilike, a nocno od cca 21-21:30 pa do 8:30-9, ali nije da on meni odspava noc u komadu vec se milijardu puta budi radi dojenja (nadam se da ce s prestankom dojenja prestat 😔). Dojenje nam inace solidno ide, ako te bole bradavice mozda da ih probas namazati sa Purelanom?
Ante 💙 Maro 💙
Hvala vam curke ❤️.
XOXO Čovječe mogu mislit koliki ti je stres bio. Dobro da je sve uredu ❤️
Da bas bude stres. Al sva sreca sve ok. Bila jos dodatno na pregledu jucer i isto kaze drugi dr sve ok. Tako da sam ipak mirnija.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja ću raditi zato što ove godine 35 punim. Onaj osnovni ili srednji paket, jer te bolesti ako ti pokaže to će ili umrijeti do kraja trudnoće ili kad se rodi. To su teški poremećaji i tu se nema šta razmišljati
Bila sam jutros u bolnici zbog povraćanja, napravili mi pretrage i pregled i s bebom je sve ok 😊 danas sam punih 8 tjedana, po uzv 8+2
I ja cu radit jer ove godine punim 33 g i sva sam u panici osjecam se kao da mi je sve najgore, jedva cekam da sutra obavim pregled. Volim isto znati dali je sve oke
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Bok cure, pratim vas polako, ali nikako odgovoriti… i ja danas bila na prvom pregledu. Beba je 3mm i srčeko kuca 💞
I meni je ginekolog rekao da si razmislim o tim testovima i preporučio Nifty također, tako da mislim da ću njega raditi. Pozitivna sam i želim samo pozitivu oko sebe tako da se nadam da sve samo bude dobro.
Za sad nemam nikakve simptome…htjela sam vas pitati sto mislite o vježbanju u trudnoći? Ja sam do prvog testa vježbala 2-3puta tjedno, sad se nekako bojim isto raditi osim hodanja, kako vi razmislite?
Pusa svima 😘😀
Cestitam Tea dosao je i taj dan da si obavila, ja idem sutra. Nadam se da bude sve dobro. Mogu mislit koje olakšanje si danas dozivjela. Pratimo se dalje. Pusa
Mislim da ako si do sad bila sportski tip da slobodno nastavis s vjezbom samo manjeg intenziteta. Barem je tako moja prijateljica.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Curkeeeee,evo me s pregleda. Sve je uredu bebica je sad 1,9 mm. 8+4 tjedana. Ne mogu vam opisat koliko sam isprepadana bila kad sam legla prije uzv. Evo još se tresem. ❤️
Da nam svima nadalje budu samo lijepe vijesti.
Hvala ti, drago mi je zbog tebe i sretna sam. Mogu mislit koje olakšanje,.... Meni ce bit sutra tako, zaboravit cu disat
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Curke mene zanima dali trudnocu vodite preko privatne ordinacije ili preko hzzo
Pitam zato sto sam imala super ginica u domu zdravlja i sad prvi put idem k novoj dr, nemam pojma kakva je. Vadila sam nalaze za sutra za prvi pregled koji ce biti u drugoj ordinaciji jer je moja trenutno na go. Razmisljam si da bi najradije otisla privatnoj jer sam od 14h do 19 h zvala da dodem do svojih nalaza i nisam uspjela nego ce gospoda iz lab bit tolko ljubazna pa ce mi isprintat da pokupim da imam za kod gin koji ce mi potvrditi trudnocu
Po meni jako lose iskustvo i da napomenem jednom ih nisam dobila 6 dana na telefon dok nisam otisla tamo. Uzas. Sorry na dugom postu molim vas iskustva, prijedlozi...
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji