Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 18:33

posvudusa

Ohrabrila sam se pokazati i moju lubenicu u nastanku 🤪
    Ima me, po svuda 😂
    https://ibb.co/tMKtcws

Ne izgledas mi uopce toliko jako! Bas suprotno sladak trbuscic 🙃 koliko si visoka ako smijem pitati? Mozda si i napisala sry ako pitam ponovo. 
    Ma znate kaj dok smo mi zdrave i bebe su dobro to je najbitnije. Necu se zamarati viskom kad rodim i dodem k sebi cu se uhvatiti u kostac sa kilama 😅

tufnica1602
    21. Listopad 2021. 19:11

https://ibb.co/4NYtR4Y
    Valjds je ovo slika ako ne bude zanemarite 😂
    Evo i mog sinčića u 22 tjednu. 💙

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 19:50

Posvudusa ma ti si mrak 🤗 ne vidim ja tu nikakvog viska,trbuscic je presladak 🥰
    Dubrovcanka sjajis 🌟
    Tufnice bas ti je velika busicaaa 🤗 predivno
    Kako ste mi sve divne ♥️
    Cure imate napisanu dijetu da mi prosljedite? Ili ste gledale klasika na internetu dijetu za dijabetes?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 19:52

Tufnice mozes mi napisati datum poroda i pregleda pa da te dodam na listu,sori ak vec jesi a nisam popratila 💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tufnica1602
    21. Listopad 2021. 19:54

Tejuska♡

Tufnice mozes mi napisati datum poroda i pregleda pa da te dodam na listu,sori ak vec jesi a nisam popratila 💙

Porod si cini mi se stavila. 2.3.2022 a iduci pregled mi je sada 30.10  ❤💙 hvala ti.

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 19:54

posvudusa

172 sam visoka, sad sam na 85,5kg.
    Ma ja i ne izgledam vjerojatno za kilažu ali imam dosta jake ruke i bedra. Moje ruke su moja boljka 😏

Tu smo negdje ja sam centimetar niza i 2 kg vise imam🙊 

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 19:55

Tufnica i Dubrovcanka preslatke busice imate. Sliknem se i ja jedan dan pa vam posaljem 😉

tufnica1602
    21. Listopad 2021. 19:59

Anchy_23 🌈 🌸

Tufnica i Dubrovcanka preslatke busice imate. Sliknem se i ja jedan dan pa vam posaljem 😉

Hvala, obavezno slikicu sikni. Ja volim usporedjivat stomacice 😊😂🥰

Arsancres
    21. Listopad 2021. 20:05

Dajte žene pa nijedna nije ko bova, baš su preslatki trbuščići, kakve debeljuce, šta lupetate 😁😁😁 

Mak18
    21. Listopad 2021. 20:21

Žene super su vam trbuščići 😍😍 
    Ja sam dobila 7kg sad sam 60kg, visoka 169. Pokušavam se ne zamarat kilama, ali mi je doktorica rekla da ipak malo pripazim. Bili smo danas na 4d koji nije bio baš uspješan jer je gospodin i ruke i noge i sve što je mogao stavio na glavu 😂. Pregledala ga je i izmjerila od glave do pete i sve je odlično pa sam sad puno mirnija. Idući pregled 11.11. možda nam onda pokaže malo lica 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.