Bok svima 😊
Zašto ne jedete svježu ciklu, sta nije to bolje? Ja naribam s jabukom i mrkvom, bas mi je dobra ta salata 😋
Trajni lak kod mene nikako u trudnoći, ali ja sam svu kozmetiku s kemikalijama izbacila još u prošloj i tako nastavila živjeti, može se 😊 Sve to ulazi kroz kožu, mislim da nije bas zajebancija.
Dubrovcanka preslatka fotka 🥰 Oduvijek mi je bio san gurati kolica i šetati psa 🤗
Ajme jeste me nasmijale s pupkom 🤣🤣 bunar haha,crna rupa 🤣🤣🤣🤣
Mene boli bas unutra,kazu moji da je to jer mi se trbuh siri,pa zapravo logicno? 🤔
Lineu sam imala samo na pi - pi ,na trbuhu nisam u prosloj tr., u prvoj uopce,niti sada jos nista.
Bradavice su mi iste,samo mi je krug onaj doslovno dvostruko narasao i prsa za broj sigurno.
Ni ja ne volim ne kuhanu ciklu,samo dobro skuhanu i slatku 🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kako ste danas zene? Jel sve pod kontrolom, pratim vas i citam i upijam informacije. Prva trudnoca pa tako uvijek neko pitanje imam. Moze li mi neko reci kada bebini pokreti imaju neki svou ritam, ja sam u 22 tj sada. I vec mi beba ne lupka tako u bilo koje doba, navece pred spavanje i oko 16:00. Jel to premalo? Kad krene vrtit se to traje po pola sata 🥰
Cure, kako stojite sa kilama? I vi kojima nije prva trudnoća, jel dobivate kile istim tempom kao i prije ili? Ja ne znam kako sam natukla 5 kila do 15.tjedna. Gledam trudničku knjižicu iz prošle trudnoće... Sa 15 tjedana sam još uvijek imala 46kg, a sad već 50. Stigle mi baterije za dig.vagu pa se napokon uspjela izvagat, još sam mislila da je mamina starinska vaga pogriješila, ali eto.. 50kg!! Jedem kao i inače, samo što se sad odjednom prima što inače van trudnoće nema šanse. Otišlo sve u noge..
Ne znam jel imam razloga za brigu ili je to sve normalno?? Nekako mi se prebrzo čini..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure, kako stojite sa kilama? I vi kojima nije prva trudnoća, jel dobivate kile istim tempom kao i prije ili? Ja ne znam kako sam natukla 5 kila do 15.tjedna.Gledam trudničku knjižicu iz prošle trudnoće… Sa 15 tjedana sam još uvijek imala 46kg, a sad već 50. Stigle mi baterije za dig.vagu pa se napokon uspjela izvagat, još sam mislila da je mamina starinska vaga pogriješila, ali eto.. 50kg!! Jedem kao i inače, samo što se sad odjednom prima što inače van trudnoće nema šanse. Otišlo sve u noge..
Ne znam jel imam razloga za brigu ili je to sve normalno?? Nekako mi se prebrzo čini..
Daj reci da se šališ. 45kg,ha? Pa to je za osnovnu školu 🤪 i ti se brineš?! Ja sam u prošloj se debljala od prvog dana začeća. Odmah sam znala da nam je uspjelo jer mi se špek nevjerojatno lijepio i odmah celulit udario na bedra. Mislim da sam bila na na +4 a nisam još napravila ni test,haha Pošto nisam baš skinula kilograme iz prve trudnoće u ovoj se debljam normalnije. Kilogram dva svaki pregled, ginekologice kaže da je to super, pa sam i ja zadovoljna i nemam šećer pa se niti ne brinem. Moj muž voli krupnije žene tako da nemam pritisak. 🤣🤣🤣😜
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Omerta ma daaaj 🤣🤣 imas 45kg kaj se brines hahha
Tako je i moja kuma imala i dobila oko 25kg,15kg je skinula odmah,ostalo ostalo i bas je bila sretna jer niie bila premrsava.
Ja se nemrem ravnat s tobom ja imam puno viska,ali nisam do sada dobila nijednu kg,ali to je zato jer pazim jer kao sto sam rekla imam puno viska.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dubrovčanka koja slatka psica ❤️ meni je moja isto stalno glavom na stomaku spavala u prvoj trudnoći, a kad smo doveli malu doma je poludila, imamo 2 mačke i odmah po dolasku smo spustili jaje na pod da ju svi vide i njušnu pa smo otišli u sobu, nismo im odmah dali s nama u spavaću, mace inače spavaju nama pod nogama, curica je plašljiva i neće dalje, a dečko je debela svinja s oproštenjem haha koji se svuda gura, masira onak šapicama, na glavu bi se popeo i nismo dali zato da prvih par mj budu u spavaćoj s nama preko noći, bilo mi suludo curicu pustit, a njega ne, a njega sam se bojala da ne legne na nju jer je debil znao npr. usuljat se nekad pa legne joj preko nogu 🤦♀️🙈 dok se jos nije mogla micati mi je to bilo rizično pa su čekali svoj red, ovak u dnevnoj smo svi bili zajedno, mi imamo jazavčarku, ona je baš poludila od sreće, stalno bi cvilila ako beba plače, pa tko god ju nosi ona ide za tom osobom po sobi i gleda 😅 jedva je čekala priliku da ju licne 😅 već vidim kak će izgledati to s bebom broj 2 😂
Omerta ja u prvoj nisam dugo ništa dobila od kg, u 22tt tek 1,5kg, a sad evo u 20tt već 4,5 u plusu imala na pregledu.
Kakav ti je šećer? Meni je stomak npr. sad baš velik u odnosu na prvu trudnoću, ali znam da se u svakoj idućoj ranije vidi jer je sve već bilo rastegnuto. Jel se važeš na istoj vagi? Obzirom da te ludi gin ne važe 🤦♀️
Tufnicapa ja je nešto jako isto ne osjećam isto. Ima dana kad sjedim pa lupka. Na večer uvijek. Al nije da sad ko luda buba. Stalno sam se pitala i pitam se jel to tako. Al realno sve je to još malo. Neki dan mi je i Gyn na pregledu rekao. Beba je mala i nema tako jak udarac. To šta udara su noge. Čitajući neke stvari ispada da je trebaš osjećat svaki sat po ne znam koliko puta Al nije to baš tako ja mislim za ovakve tjedne,a pogotovo prvorotkinje. Bitno da se beba svaki dan javi.
Pa da, to čitanje svega me i dovodi do straha. Mislim da mi ne možemo još osjetiti pravo lupanje i konstantno. To me i muči ja bi sad da se ok meni stalno miče. Kaže muž prestani maltretirat našeg sina 😂😂 Na pregledu je bilo sve super i sad imamo krajem mj opet. Izluđujem doktora pitanjima 🤦♀️😂😂
Od 27 ili 28 tjedna se preporuca bas pratiti te pokrete bebice.
A sto se kila tice...u prvoj nisam puno dobivala (a ima me podosta) a sada sam krenula u drugu T jos jaca nego u prvoj. I u prva 3 mj sam 1 kg dobila. Sad cemo vidjeti kako ce ici dalje...mislim da cu kao i prvoj...
Kazu da jace cure manje dobivaju na kilazi 🤷🏼♀️
Omerta ja u prvoj nisam dugo ništa dobila od kg, u 22tt tek 1,5kg, a sad evo u 20tt već 4,5 u plusu imala na pregledu.
Kakav ti je šećer? Meni je stomak npr. sad baš velik u odnosu na prvu trudnoću, ali znam da se u svakoj idućoj ranije vidi jer je sve već bilo rastegnuto. Jel se važeš na istoj vagi? Obzirom da te ludi gin ne važe 🤦♀️
Prije mjesec dana kad sam vadila krv, šečer na tašte je bio 4.6. Pretpostavljam da će me slati raditi kks još koji put prije onog ogtt-a. I meni se sad baš kuži trbuh, al mislim da je to i zbog oslabljenih trbušnih mišića. U određenom položaju se baš kuži ona dijastaza. Važem se doma na digitalnoj.. Samo eto nisam baš dugo jer se baterija bila istrošila. Očito će me službeno vagati tek pred kraj trudnoće u TA.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji