Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    22. Listopad 2021. 10:47

Tejuska♡

Evo cure da vidite moju busu (citaj,trbusinu) 🤣🤣

https://ibb.co/SrJd3rH

Lijepa bušica 

Arsancres
    22. Listopad 2021. 10:51

MarijanaMartin

Tejuska♡

Marijana u pravu si,ali doci ce to na svoje,jer nista ne znamo kada je 1 trudnoca,1 dijete…
    MM vec zna kako sa mnom tako da me opce ne provocira🤣
    Npr.poslala sam ga kupiti fasciklu a on meni ljube a koju boju zelis kakva ti je danas zelja 🤣🤣🔥🔥 mislim da to sve govori hahahhahahahha 🙊

Znam i moj se popravio za 100%, ali mu je trebalo 3-4 godine,haha Uskoro kreće nova prilagodba 🤪

Moj još uvijek i dan danas malu ko cirkus obuce hahH
    Al svaki put, covjek ko da js operiran od uzoraka

TiNa
    22. Listopad 2021. 11:07

Dubrovčanka

Posvudusa pa ti si top! Vidi meni stomka 🙈
    https://ibb.co/8dZpgg4
    Ja kao da mi je treća trudnoća,a ne prva 🤣

Bas ti je lijepa buša, mala lijepa loptica. I ti si jako lijepa.... Predivna zapravo 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    22. Listopad 2021. 11:09

Tejuska♡

Evo cure da vidite moju busu (citaj,trbusinu) 🤣🤣

https://ibb.co/SrJd3rH

Kaj fali bas ti je lijepa ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    22. Listopad 2021. 11:11

Posto svi pisete o kg bolje da ja ne pisem. U 18tom sam tj a dobila sam 6kg. Uzas. Sramote. Kad vidim kak vi niste nista dobile sve me sad bed. Grozno vrijeme je da idem na dijetu pod hitno. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    22. Listopad 2021. 11:15

Hvala cure ♡ 
    Ja sam tak u obje tt dobila 7kg i 9kg , ali kazem ja imam oko 90kg...to je razlika,netko je napisao da mi deblji dobijemo manje kila,to je i tocno,pa zamislite da dobijem jos +20kg 😂😂  zato cim dobim kilu odo na dijetu 😂 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    22. Listopad 2021. 11:16

Arsancres

MarijanaMartin

Tejuska♡

Marijana u pravu si,ali doci ce to na svoje,jer nista ne znamo kada je 1 trudnoca,1 dijete…
    Npr.poslala sam ga kupiti fasciklu a on meni ljube a koju boju zelis kakva ti je danas zelja 🤣🤣🔥🔥 mislim da to sve govori hahahhahahahha 🙊

Znam i moj se popravio za 100%, ali mu je trebalo 3-4 godine,haha Uskoro kreće nova prilagodba 🤪

Ahhahahhahahha operiran od uzorka😂😂🤣🤣 dakle hahhaha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    22. Listopad 2021. 11:21

Tejuska♡

Arsancres

MarijanaMartin

Tejuska♡

Ahhahahhahahha operiran od uzorka😂😂🤣🤣 dakle hahhaha

Pa da vidiš šta joj obuče haha
    Al nije da nema izbora 😂 ajde za spavanje ili doma, nema veze, nego kad ide negdje 😅kad sam ja doma onda pita jel dobra kombinacija jer već zna da će fulat, ovako Bože sačuvaj.. Cvijeće, prugice, konjići, sve može haha
    I još ona kad počne da baš nešto želi obući, dodatnu suknju na haljinu npr. hahah

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Listopad 2021. 11:22

Tejuska♡

Hvala cure ♡
    Ja sam tak u obje tt dobila 7kg i 9kg , ali kazem ja imam oko 90kg…to je razlika,netko je napisao da mi deblji dobijemo manje kila,to je i tocno,pa zamislite da dobijem jos +20kg 😂😂 zato cim dobim kilu odo na dijetu 😂

Da ja sam to pisala da jace curke navodno manje dobiju to sam procitala negdje...Takoder da dobijem vise od 15 ne daj Boze 20 kg bila bi oko stotke majko mila! 

tufnica1602
    22. Listopad 2021. 11:23

posvudusa

Jel ima netko da je u trudnoći postao “živac” 😅😂
    Mene sve iritira i živcira i mogla bi samo prigovarati i gundjati po cijele dane. Mislim da će me dečko staviti u top uskoro.
    Ne mogu si pomoći iako znam da sam nerazumna.
    Jučer npr, pazite apsurda, poludila sam jer je on tuš kabinu nakon tuširanja onom gumom povlačio paralelno po stalku a ne okomito i onda su ostale linije kad se voda osušila 🙄
    Mene to izbacilo iz takta a znam da sam luda. Nadam se da je samo faza jer će me do poroda ostaviti 🤣

Ma nisi jedina, i meni moj ide na zivce jer mu se cuje vilica dok zvace hranu. Ajme mislit ce da ima ludu zenu a ono hormoni 🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.