Ja pijem baš puno vode i stalno idem na wc, kao sada npr. hahah
Kiša vani lije, ne mogu sad ni zaspat opet, šta je ovo vani 🧐🧐 ko sova sam
Meni će se vjerojatno pripspavat opet haha, ali ne još. Čekam muža da se ustane sad prošetat psa i u pekaru, mogla bi maznit neko junk smeće za doručak, npr. krafnicu haha, ali njih nikad nemaju tak jako rano 😭
Baš lije vani, sad će pas izvodit i neće htjet van, mrzi kišu haha
Ja sam se taman tamo negdje u 9. tjednu razbolila i zarazila i muza, pa smo tih tjedan dana zivjeli na dostavama pizza i kebaba, na vaganju u 10. tjednu sam imala 2 kile vise negu u pocetku. Sad malo pazim i nadam se da necu nastaviti tim tempom jer sam i startala sa dobrim viskom. Ako netko ima kakav plan prehrane za trudnice rado bi ga vidjela, nemam ni mucnine ni ista, a sve mi je fino. Biti cu ko tenk ako ovako nastavim.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Dobro jutro curke!
Doduse kisno..bas je za ostati u krevetu! Blago vama koje ste doma i ne radite. Tjesi me sto je petak pa cu sutra i ja duze lezati
Ja sam ok spavala ali imam snove za poluditi. Bas puno sanjam u ovoj trudnoci, a snovi su ubi me Boze
Bok cure, evo i ja se priključujem ovoj temi. Danas sam bila na prvom pregledu i potvrđena mi je trudnoća. Sad sam 8+4. Još mi je malo sve nestvarno :)
Dobro nam dosla 💙 mozes mi napisati datum poroda i kada ti je pregled da te dodam na listu ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutreko svima ♡
Ja sam od 6 na nogama🤣bila sam u Petrovoj vaditi sve one nalaze,predala sam urin takoder,ovo za 7 dana a urin za 2 do 3.
Moram rec da u Petrovoj opce nije bilo guzve,znaci 2 na redu sam bila,jedva papire stigla ispisati🤣🤣
Ja cekam neko ce postaviti dijetu ali nis 🤣 reko mozda netko ima bas od doktora napisano.
Posvudusa,meni je tako inace bilo pred kraj,sad sam jos dobra,bojim se da budem kasnije poludila kad cu se jedva kretat🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel ima netko da je u trudnoći postao “živac” 😅😂
Mene sve iritira i živcira i mogla bi samo prigovarati i gundjati po cijele dane. Mislim da će me dečko staviti u top uskoro.
Ne mogu si pomoći iako znam da sam nerazumna.
Jučer npr, pazite apsurda, poludila sam jer je on tuš kabinu nakon tuširanja onom gumom povlačio paralelno po stalku a ne okomito i onda su ostale linije kad se voda osušila 🙄
Mene to izbacilo iz takta a znam da sam luda. Nadam se da je samo faza jer će me do poroda ostaviti 🤣
Mislim da je to ništa, naspram toga što te čeka. Suživot je težak, a kad dode beba postaje užasan 🤫. Trebat će vam jedno vrijeme dok se ne uigrate i dok se partner, a i ti, ne naviknete na nove zadaće i nove rutine. Ja sam se znala na početku pitati, Bože zar sam tog čovjeka sama dragovoljno izabrala,haha Jer neke stvari nisu važne dok si zaljuben. Ali kad krenu grčevi, zubići, temperatura, povraćanje a on gleda u mene kao tele u šarena vrata, jer mu ja moram sve nacrtati, e onda mi treba top i ispaljivanje. Haha tako da samo polako, važno je da jednog dana shvati kako treba povlačiti gumu po staklu haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Evo cure da vidite moju busu (citaj,trbusinu) 🤣🤣
https://ibb.co/SrJd3rH
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Marijana u pravu si,ali doci ce to na svoje,jer nista ne znamo kada je 1 trudnoca,1 dijete...
MM vec zna kako sa mnom tako da me opce ne provocira🤣
Npr.poslala sam ga kupiti fasciklu a on meni ljube a koju boju zelis kakva ti je danas zelja 🤣🤣🔥🔥 mislim da to sve govori hahahhahahahha 🙊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Marijana u pravu si,ali doci ce to na svoje,jer nista ne znamo kada je 1 trudnoca,1 dijete…
MM vec zna kako sa mnom tako da me opce ne provocira🤣
Npr.poslala sam ga kupiti fasciklu a on meni ljube a koju boju zelis kakva ti je danas zelja 🤣🤣🔥🔥 mislim da to sve govori hahahhahahahha 🙊
Znam i moj se popravio za 100%, ali mu je trebalo 3-4 godine,haha Uskoro kreće nova prilagodba 🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji