Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 07:55

posvudusa

Jutro svima 🙃
    Ja inače cijeli svoj život imam problema sa žgaravicom no u trudnoći je to nestalo. Do kad, ne znam ali evo i sama se čudim jer me to plašilo kako inače s tim imam problema.
    Ja bi žličicu sode inače popila, ne znam jel to dozvoljeno u trudnoći 🤔

I ja sam 2x popila po 2-3 gutljaja kad nije prestalo,meni je odmah dosla kak su mi mucnine prestale 🥴 ne znam da li je dozvoljeno isto

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    21. Listopad 2021. 08:17

Tejuska♡

Cure imate li zgaravicu? Kako je rjesavate? Samo ne bademe jer ih ne mogu jesti🤣

Ja sam jela naranče. Stvarno mi je pomoglo. Neznam da li placebo ili stvarnost. Jer čudno mi je da kiselina na kiselinu pomaže, al' eto! Recimo jogurt predvečer mi užasno smeta i odmah dobijem mučninu, a ujutro mi je blagodat. Tko će ga znati?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 08:26

Jutro curke!
    Kako ste mi danas? Ova juzina je bas grozna!
    Sto se zgaravice tice nisam ju imala, ali prijateljica koja je pred porod kaze da su njoj samo jabuke pomogle. Kada krene zgaravica par kriskica jabuke i prode ju pa eto vrijedi i to probati

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 09:35

MarijanaMartin

Tejuska♡

Cure imate li zgaravicu? Kako je rjesavate? Samo ne bademe jer ih ne mogu jesti🤣

Ja sam jela naranče. Stvarno mi je pomoglo. Neznam da li placebo ili stvarnost. Jer čudno mi je da kiselina na kiselinu pomaže, al' eto! Recimo jogurt predvečer mi užasno smeta i odmah dobijem mučninu, a ujutro mi je blagodat. Tko će ga znati?!

Ja svaki dan jedem mandarine ali svaki 😶
    Meni isto jogurt navecer nema sanse a ujutro mi odlicno sjedne.
    Anchy tnx probam 😊
    Lovely ja sam imala E.Coli u prvoj trudnoci,6mj se borila s njom s antibioticima,jedva ju iskorjenila 🥴
    Dubrovcanka,moze,micem♥️ Nekak mi je grdi taj gastal haha suhe tablete 🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 09:36

E sad pitanje,sutra budem nosila urinokulturu,ali da li  je koja od vas imala puno sluzi u mokraci? 🤔
    Sa nijednim mi to nije bilo a sada pise da ima puno,a bakterija nešto,pa jel imala koja od vas? I sta je urinokultura pokazala ili nesto drugo mozda?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    21. Listopad 2021. 09:40

Tejuska♡

E sad pitanje,sutra budem nosila urinokulturu,ali da li je koja od vas imala puno sluzi u mokraci? 🤔
    Sa nijednim mi to nije bilo a sada pise da ima puno,a bakterija nešto,pa jel imala koja od vas? I sta je urinokultura pokazala ili nesto drugo mozda?

E imala ja, urinokultura sterilna, meni čak bilo bakterije MASA 😂 rekla mi je žena u labosu da je to vrlo vjerojatno kontaminacija jer sam dala tamo urin, u one plastične čaše njihove već pripremljene, ako je urinokultura sterilna sve ok. Tak je potvrdio i moj gin. 

Arsancres
    21. Listopad 2021. 09:41

Urinokulturu sam nosila dan iza, ali u sterilnoj posudici onoj, sve ok bilo. :) 

Arsancres
    21. Listopad 2021. 09:47

_Katja_

Nisam ja inače tip od te narodne medicine, ježim se od savjeta s rakijom i sličnih pa se sad čudno osjećam jer sirim to po forumu, ali morala sam 😆🙈

Hahaha ja relativno nisam isto fan, ali rekla bih selektivno nekako, ne bi isto mazala rakijom ili vinom djeci zubno meso jer im rastu zubi haha, ali tako neke stvari kao luk bi pokušala svakako, ima puno stvari iz prirode koje nam stvarno mogu pomoći. Osobno bi mi bilo puno puta lakše popit neki proizvod farmaceutske industrije, jel 🙈 ali kad ne smiješ ništa il je dijete u pitanju onda bi sve živo isprobala, naravno što se ne kosi s nekim mojim uvjerenjima 😂😂
    Taj lik stvarno pali, ili onaj sok čuvarkuće u uho kod upale, meni je pomogao u 3 navrata u trudnoći prošloj 🤭 ima majka priroda svašta za nas 😁

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 10:26

Arsancres

Tejuska♡

E sad pitanje,sutra budem nosila urinokulturu,ali da li je koja od vas imala puno sluzi u mokraci? 🤔

E imala ja, urinokultura sterilna, meni čak bilo bakterije MASA 😂 rekla mi je žena u labosu da je to vrlo vjerojatno kontaminacija jer sam dala tamo urin, u one plastične čaše njihove već pripremljene, ako je urinokultura sterilna sve ok. Tak je potvrdio i moj gin.

Aa,dobro,malo si me smirila 😁 hvala ti ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 10:41

Meni su isto nasli nesto u urinu na pocetku T. Morala bi potraziti nalaz da vidim tocno koja bakterija je bila u pitanju. Evo da me ubijes nemrem se sjetiti sada...znam samo da sam nekakav antibiotik Nunir pila tjedan dana i nalaz nakon toga je bio sterilan.
    Tako da danas se sve moze rijesiti, ima tih antibiotika koje mogu i trudnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.