Na noktima se ne smije imati ništa na porodu iz razloga što za ne dan Bože nečega, po noktima tj. boji se prvo vidi da neš nije ok, ali puno žena svejedno ne ferma to, a u rodilištima su kako gdje, negdje su baš strogi, a negdje nikom ništa.
Ja si inače radim trajni lak sama, sad trenutno nemam, nikak da uzmem 45min da napravim haha, ali tamo mjesec dva pred termin neću ništa više jer se ne želim zezat s tim, a do tada vjerojatno hoću, ak mi se bude dalo hahaha
Antonela98 to može biti bebica ako je dolje🤭🤭
Jbt šta je ovo vani, baš južina prava kak je neka napisala, čudim se da me glava ne boli haha
E sad pitanje,sutra budem nosila urinokulturu,ali da li je koja od vas imala puno sluzi u mokraci? 🤔
Sa nijednim mi to nije bilo a sada pise da ima puno,a bakterija nešto,pa jel imala koja od vas? I sta je urinokultura pokazala ili nesto drugo mozda?
Ja sam imala sluzi nešto a baktrija ništa. Bile su gljivice.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dobro jutro cure. Dali jedna od vas zna dali se smije jesti kisela cikla u trudnoci? Ja ju volim jesti ali se nekako neusudim?
Ha? Molim? Zašto ne????? Upravo pojela pola kile,ha???
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Dani30 ma pusti konzervanse. Srce mi je stalo! Uh 😋. Mislim da to nije ništa konzervansa kako neke nacije žive npr Amerikanci a tamo se isto rađaju zdrava djeca. Zato se ne bojim naše Podravke, Zvijezde i sl Jedem sve kiselo jer u octu listerija nemože preživjeti (valjda!).
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
https://ibb.co/FxY8jBD
Cura čuva curicu 💓
Preslatko 🤗🥰
-
Taman sam za doručak jela maminu ciklu 🤭 a za ručak imam sarmu 💪😁
-
Dakle, kud ću u rodilište doći sa izrastom na glavi, sada još i sa ispucalim noktima 😬 😂
Još ne znam spol i iako bi maaalo više htjela curu, sve si mislim da je bolje da bude dečko..lakše im je 🤭🤭
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dobro jutro cure. Dali jedna od vas zna dali se smije jesti kisela cikla u trudnoci? Ja ju volim jesti ali se nekako neusudim?
Jedi stogid ti se jede. Ja imam strasno gadenje prema hrani otkad sam trudna, tako da kada me pogodi da nesto mogu jesti, jedem dok se ne zasitim. Ako meni nije pozlilo od kile pistacija ili i 8 mandarina najednom,nece ni tebi od cikle
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Slucajno upala u vasu grupu i jos gledam nepoznata mi imena (ja sam sa zimskih). Ali kada sam procitala ovo za ciklu da usput komentiram - sad sam bila tjedan dana u bolnici i mi sve trudnice smo svaki dan skoro dobile ciklu kao salatu za rucak. Pa ako se cikla daje trudnicama na cuvanju trudnoce onda pretpostavljam da je to sigurno! Sretno, proljetnice!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Anchy niie bas,Ninur sam u 1.trudnoci pila punih 6 mjeseci da bi E.Coli maknula , ti bas imas srece.
Cikla ? Ja jedem slatku,ne znam kak mislite kiselu,ali ja fkt ne volim kiselu ciklu🤣🤣
Dubrovcanka pesek je presladak ♥️🫂🥰
MarijanaMartin gljivice? Kako ti je onda uocila te gljivice? Jer mene kad je dole gledala je rekla da je sve oke
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Anchyniie bas,Ninur sam u 1.trudnoci pila punih 6 mjeseci da bi E.Coli maknula , ti bas imas srece.
Cikla ? Ja jedem slatku,ne znam kak mislite kiselu,ali ja fkt ne volim kiselu ciklu🤣🤣
Dubrovcanka pesek je presladak ♥️🫂🥰
MarijanaMartin gljivice? Kako ti je onda uocila te gljivice? Jer mene kad je dole gledala je rekla da je sve oke
Onda sam dobro prosla
Sortiraj odgovore
Najstariji