Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    22. Listopad 2021. 11:29

Sunasce bas te uhvatilo,pa kako te tako bolilo jos i poplavila 🤔🙄😥
    Predivna sii ♡ 
    Ajme kako svi rastemoo,prolazi vrijeme ♡
    Arsancres joj bas si me nasmijalaaa🤣🤣
    Anchy pa too,moram pazit skroz,taman sam vam ja krenila na dijetu i ostade trudna,tak mi je bilo i sa N 🤣🤣🤣 
    Tufnice haha,moj mljacka,opce ne zelim jest s njime,vjesto izbjegavam🤣🤣🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Kriss
    22. Listopad 2021. 11:56

Jutro drage sve 😊☕ znam da je već skoro podne ali mi se nikak naspavati 🙈 cijelu noć sam ko sova, već nekih 3 danaaaa😤 za popizdit doslovno 
    Bole me noge jako jako kak ležim na boku, natkoljenice i zbog toga nema spavanja, neznam od čega i kaj se desilo samo se nadam da će to čim prije proći 🥺
    https://ibb.co/WvXvpqd evo i nas malo da se pokažemo, točno mi se ne da ustati slikati se u ogledalo 😂 to za drugi put 😂 meni je tek nedavno počeo trbuščić rasti, nije još neki preveliki, očito je beba tak položena, tak si ja bar mislim 
    Želim vam svima lijep ovaj kišni dan! 😘

• Ema:)
    22. Listopad 2021. 12:03

Tejuska♡

nemame123

Bok cure, evo i ja se priključujem ovoj temi. Danas sam bila na prvom pregledu i potvrđena mi je trudnoća. Sad sam 8+4. Još mi je malo sve nestvarno :)

Dobro nam dosla 💙 mozes mi napisati datum poroda i kada ti je pregled da te dodam na listu ♡

Hvala 🥰 ja sam u procesu promjene ginekologa tako da sam bila privatno samo za potvrdu trudnoće da vidimo da je sve oke, ona mi je rekla da sam po ultrazvuku na 8+1 jučer pa ispada da bi mi termin trebao biti 1.6. i preporučila pregled za 3 tjedna. Baš sam jutros nosila papire tako da javim još kad će me moja ginekologica naručiti za idući pregled i što će ona reći za termin.

Kada ste vi radile ove prve pretrage - kks, urin sedimentacija, tsh, guk? U kojem tjednu otprilike? 

Ja isto imam glavobolje unazad par tjedana i užasno sam umorna.. i mučnine i bolove u želucu maltene što god da pojedem, ali sva sreća bez povraćanja, dosad sam samo jednom povraćala i to mi je bilo sasvim dovoljno tako da se nadam da će ostati "samo" na mučninama 😁

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

Tejuska♡
    22. Listopad 2021. 12:12

Sunasce hvala Bogu da jesu ♥️
    Kriss bas mi je zao zbog bolova 🥴 ali sto se tice nespavanja ista sam,piškim 2-3 x po noci,pa me uhvati zgaravica onak u 4 ujutro ? Pa odakle sad ona...i eto
    I preeeslatka ti je busica ♥️ haha ljena si kazes i pred ogledalo stati🤣🤣
    Nemame ja sam krvnu sliku i urin predala oko 9-10tt,a sedimentaciju urinokulturu,toksoplazmu i ne znam sta sam jos to sam danas 13-14tt
    Racunaj si termin poroda po datumu zadnje menstruacije,ne po bebici,pa ionako necemo roditi na termin,tojest vecina nas 😁🤭

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anchika
    22. Listopad 2021. 12:20

Ja sam na -4 kg, a inače sam normalne težine. Do prije par dana sam mogla samo tost i ribu jest, sve mi se gadilo.. 

• MarijanaMartin
    22. Listopad 2021. 12:28

Cure ja odbrojavam dana, ne do poroda već do porodiljnog. 🤣🤣🤭 Kad uzmem slobodan dan moja velika curica je toliko sretna i provedemo tako lijepo vrijeme ništa ne radeći da nemogu dočekati 45 dana samo s njom. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    22. Listopad 2021. 12:42

Arsancres

Tejuska♡

Arsancres

MarijanaMartin

Tejuska♡

Marijana u pravu si,ali doci ce to na svoje,jer nista ne znamo kada je 1 trudnoca,1 dijete…
    MM vec zna kako sa mnom tako da me opce ne provocira🤣
    Npr.poslala sam ga kupiti fasciklu a on meni ljube a koju boju zelis kakva ti je danas zelja 🤣🤣🔥🔥 mislim da to sve govori hahahhahahahha 🙊

Znam i moj se popravio za 100%, ali mu je trebalo 3-4 godine,haha Uskoro kreće nova prilagodba 🤪

Moj još uvijek i dan danas malu ko cirkus obuce hahH
    Al svaki put, covjek ko da js operiran od uzoraka

Ahhahahhahahha operiran od uzorka😂😂🤣🤣 dakle hahhaha

Pa da vidiš šta joj obuče haha
    Al nije da nema izbora 😂 ajde za spavanje ili doma, nema veze, nego kad ide negdje 😅kad sam ja doma onda pita jel dobra kombinacija jer već zna da će fulat, ovako Bože sačuvaj.. Cvijeće, prugice, konjići, sve može haha
    I još ona kad počne da baš nešto želi obući, dodatnu suknju na haljinu npr. hahah

Jao i mene si nasmijala a znam da to i mene čeka... 
    Kad mi je jednon rekao e daj mi spremi kaj ću obuć a ja sva nabrijana da kaj sam ti ja mama??? a on onak jadan veli pa lakše mi je tak nego da se obućem pa me mrko pogledaš pa se moram presvuć... 🤣🤣🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    22. Listopad 2021. 13:10

elle 🙋‍♀️

Jao i mene si nasmijala a znam da to i mene čeka…
    Kad mi je jednon rekao e daj mi spremi kaj ću obuć a ja sva nabrijana da kaj sam ti ja mama??? a on onak jadan veli pa lakše mi je tak nego da se obućem pa me mrko pogledaš pa se moram presvuć… 🤣🤣🤣

Hahahaha tako nekako
    Ma mog muža tak boli briga za to sve, njemu je to sve tak nebitno, on kad sebi neš treba kupiti, doslovno bi ušao u prvu trgovinu i tamo našao sve, njemu je svr to prihvatljivo, nađe on sebi odmah sve 😂
    Ja mu većinom sve i kupujem online, niš se on ne buni, on kaže uvijek da bolje da ja odaberem nego da se presvlači 😂😂😂
    Uopće on nije zahtjevan pa onda tak i šta god mala hoće on joj obuče.. A mene iskreno i briga kad idu ovako van u park ili naselje, ako ona baš želi gumene čizme u pola ljeta i suknju pa neka obuče, to je njen izbor i uči se o sebi, to što susjedi gledaju me tak briga, mislim, dijete je. Ima neku periku koja je sad već tak zapetljana da izgleda ko fudbalerka, a ona to želi i van nositi haha, a ja ju pustim, kakve veze. Meni je ostalo u tako gorkom sjećanju taj dio u djetinjstvu gdje mi je mama sve branila tj. sve je ona odlučivala, do te mjere da mi neće npr.kupiti patike ako ja ne odaberem neke koje se njoj sviđaju, tak za hrpu toga, il je moralo biti kako ona želi ili nije bilo. Uopće mi nije dopuštala zapravo da ja sams sebi nešto biram. Okej sad da sam htjela ići flekava ili zgužvana, ali ovako je uvijek sve moralo biti po špagi i uvijek ona vječna šta će selo reći.. 

elle 🙋‍♀️
    22. Listopad 2021. 13:32

Arsancres

elle 🙋‍♀️

Jao i mene si nasmijala a znam da to i mene čeka…
    Kad mi je jednon rekao e daj mi spremi kaj ću obuć a ja sva nabrijana da kaj sam ti ja mama??? a on onak jadan veli pa lakše mi je tak nego da se obućem pa me mrko pogledaš pa se moram presvuć… 🤣🤣🤣

Hahahaha tako nekako
    Ma mog muža tak boli briga za to sve, njemu je to sve tak nebitno, on kad sebi neš treba kupiti, doslovno bi ušao u prvu trgovinu i tamo našao sve, njemu je svr to prihvatljivo, nađe on sebi odmah sve 😂
    Ja mu većinom sve i kupujem online, niš se on ne buni, on kaže uvijek da bolje da ja odaberem nego da se presvlači 😂😂😂
    Uopće on nije zahtjevan pa onda tak i šta god mala hoće on joj obuče.. A mene iskreno i briga kad idu ovako van u park ili naselje, ako ona baš želi gumene čizme u pola ljeta i suknju pa neka obuče, to je njen izbor i uči se o sebi, to što susjedi gledaju me tak briga, mislim, dijete je. Ima neku periku koja je sad već tak zapetljana da izgleda ko fudbalerka, a ona to želi i van nositi haha, a ja ju pustim, kakve veze. Meni je ostalo u tako gorkom sjećanju taj dio u djetinjstvu gdje mi je mama sve branila tj. sve je ona odlučivala, do te mjere da mi neće npr.kupiti patike ako ja ne odaberem neke koje se njoj sviđaju, tak za hrpu toga, il je moralo biti kako ona želi ili nije bilo. Uopće mi nije dopuštala zapravo da ja sams sebi nešto biram. Okej sad da sam htjela ići flekava ili zgužvana, ali ovako je uvijek sve moralo biti po špagi i uvijek ona vječna šta će selo reći..

Ma meni je iskreno preslatko vidjeti tak curicu sa 5 boja i dezena na sebi jer znam da si je to sama izabrala i da je baš ponosna na taj izbor. Pa čak i kad vidim odraslu osobu sa tak funky stilom oblačenja budem malo ljubomorna jer sam ja baš basic programirana i ne volim odskakati.  

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    22. Listopad 2021. 14:25

Moja mala je bila opsjednuta sa božićnom haljinom iz Pepca. Nosila ju je i za Uskrs, haha Od silnog pranja i sušenja toliko se isprala i ofucala, a pun ormar prekrasne nove robice. Ja ju uvijek pustim da bira svoje kombinacije, jedino ja odlučujem o količini npr ide li i jakna, kratko ili dugo a sve ostalo njoj na dušu,haha Nekad joj dopusti da i meni izabere,haha možete misliti kako izgledam, ali onda me pogleda i sa malim ručicama zagrli i kaže "najljepša si mama na svijetu, hvala što si moja mama" 💕🥰🥰🥰🥰

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.