Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anchika
    21. Listopad 2021. 13:14

ja se pridružujem klubu cikle, ja ju kupim svježu pa ju sama kuham i začinim po želji, ona iz tegle mi je prekisela 

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 13:21

Anchy_23 🌈 🌸

Tejuska♡

Anchyniie bas,Ninur sam u 1.trudnoci pila punih 6 mjeseci da bi E.Coli maknula , ti bas imas srece.
    Cikla ? Ja jedem slatku,ne znam kak mislite kiselu,ali ja fkt ne volim kiselu ciklu🤣🤣
    Dubrovcanka pesek je presladak ♥️🫂🥰
    MarijanaMartin gljivice? Kako ti je onda uocila te gljivice? Jer mene kad je dole gledala je rekla da je sve oke

Onda sam dobro prosla

Hahaha,neka,drago mi je da je tako ♥️

anchika

ja se pridružujem klubu cikle, ja ju kupim svježu pa ju sama kuham i začinim po želji, ona iz tegle mi je prekisela

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• MarijanaMartin
    21. Listopad 2021. 13:28

Tejuska♡

MarijanaMartin gljivice? Kako ti je onda uocila te gljivice? Jer mene kad je dole gledala je rekla da je sve oke

Na ginekološkim pregledu (koji je bio sigurno jedno tjedan i pol nakon nalaza) mi je rekla da se malo vidi ali da nije za terapiju i da probam prirodno se izliječiti. Nakon tjedan dana mi se pogoršalo, počelo peckanje i ono klasika. Muž me pregledao i prepisao mi vaginalete,haha 🙈🤣 Ali sam od tad uvela svaki dan kefir a valjda je sad bolje. Na prošla dva pregleda nije ništa rekla.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 13:34

MarijanaMartin

Tejuska♡

Na ginekološkim pregledu (koji je bio sigurno jedno tjedan i pol nakon nalaza) mi je rekla da se malo vidi ali da nije za terapiju i da probam prirodno se izliječiti. Nakon tjedan dana mi se pogoršalo, počelo peckanje i ono klasika. Muž me pregledao i prepisao mi vaginalete,haha 🙈🤣 Ali sam od tad uvela svaki dan kefir a valjda je sad bolje. Na prošla dva pregleda nije ništa rekla.

Hahahhahaha muz ti je genijalan 🤣🤣
    Okejj,hvala ti ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    21. Listopad 2021. 13:35

Nego,mozda cuuudno pitanje 🥴
    Boli li vas pupak ??? Znaci mene tak boli,nesmijem dotaknuti 😶

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 13:51

Meni svekrva napravila ciklu domacu tako da konzumiram samo nju! Mljac bas je volim!
    A sto se pupka tice mene moj ne boli, dubok je kao bunar tako da nece nikad ni iskociti 

• MarijanaMartin
    21. Listopad 2021. 13:56

Tejuska♡

Nego,mozda cuuudno pitanje 🥴Boli li vas pupak ??? Znaci mene tak boli,nesmijem dotaknuti 😶

Ne, ne moli me. Nije niti u prvoj. Meni nastane takva rupa da izgleda kao beskonačna crna rupa na sred trbuha. Nisam niti znala da je tako dubok pupak. Ali neki znaju dobiti bruh na pupku. 
    Cure meni su bradavice već potpuno crne. Vama? Još nisam dobila liniju negru i voljela bi da me ovaj put zaobiđe. To mi je tak ružno. U prošloj sam imala još godinu dana nakon poroda 😵

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

TiNa
    21. Listopad 2021. 14:16

Tejuska♡

E sad pitanje,sutra budem nosila urinokulturu,ali da li je koja od vas imala puno sluzi u mokraci? 🤔
    Sa nijednim mi to nije bilo a sada pise da ima puno,a bakterija nešto,pa jel imala koja od vas? I sta je urinokultura pokazala ili nesto drugo mozda?

Ja sam imala i nista morala sam uk i uk je bila sterilna.. Pij malo vise vode.... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    21. Listopad 2021. 14:21

Arsancres

Na noktima se ne smije imati ništa na porodu iz razloga što za ne dan Bože nečega, po noktima tj. boji se prvo vidi da neš nije ok, ali puno žena svejedno ne ferma to, a u rodilištima su kako gdje, negdje su baš strogi, a negdje nikom ništa.
    Ja si inače radim trajni lak sama, sad trenutno nemam, nikak da uzmem 45min da napravim haha, ali tamo mjesec dva pred termin neću ništa više jer se ne želim zezat s tim, a do tada vjerojatno hoću, ak mi se bude dalo hahaha

Ja isto imam trajni lak ali cu ga 2,3 mj prije skinut, a i nedaj boze kak kazes necega ili da mi zatreba nedaj boze saturatometar da se moze mjeriti. Preko trajnog to nije relevantno 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Listopad 2021. 14:21

Dubrovčanka

E moje bradavice ništa 🤣. Kad to kreće uopće? Sad🤪

Meni u prvoj T ni u 7 mj trudnoce nisu tako tamne bile kako sam vidjela da znaju drugima biiti. Ali sada su mi osjetljive jakoo od pocetka na dodir, ne znam kak bu to bilo sa dojenjem. Iskreno toga me bas trta.. Daleko je to jos ali kad citam  te muke po dojenju ne izgleda mi to bas fun 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.