Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    20. Listopad 2021. 15:04

Arsancres

Žene ja upravo podigla u pošti one gaće i grudnjake, za grudnjak znam da je super, al me zanimalo jesam pogodila veću veličinu gaća, ove koje imam su mi lagano na knap u stomaku😂😂
    Sve odlično, sad odmah naručujem još, stiglo mi je za cca 3 tjedna s tim da je naravno zadnjih 6 dana čamio paket pošti u hrv je ušlo super brzo. Ništa dodatno nisam platila, ni onih 18,50kn od 1.7. Odabrala taj shipping koji je ponuđen odmah. Evo vam slikice i gaća i grudnjaka :D
    https://ibb.co/j8kP6SP
    https://ibb.co/KhGXdxD
    https://ibb.co/GpYjZp8

Ja idem odmah pogledati i naruciti, nisi morala platiti??? Odlicno jer inace deru po novom na postarini 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• MarijanaMartin
    20. Listopad 2021. 15:25

Dubrovčanka

Žene kakvo je vaše mišljenje o 4D uzv? Ovaj moj sad počeo fantazira guglat da to ne valja i da je štetno za dijete. Ja govorim pa ne vjerujem da je tako jer svaka žena ga doslovno napravi.

Ja sam naručen na 5D i neću ići. Ja sam ju odmah pitala pa što misli o tome da je od 01.01. zabranjeno u Njemačkoj. Rekla je da nije znala ali da misli da nema nikakve indikacije za zabranu. Eto, još jedna stvar oko koje se med struka ne slaže. Ja sam razmišljala i donijela za sebe odluku. Ne ću 5d može ovaj socijalni 3d jer je vrijeme za veliki anomaly,pa ok. Ne treba mi slika, snimka i sl. Samo bi poludjela unaprijed da vidim da je i drugo "isto ćaća",haha ovako još postoji nada 😂😂🤣🤣 i razlika je i u cijeni pregleda skoro 500kn. To ću uzeti i potrošiti na nešto ludo!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    20. Listopad 2021. 15:30

I da ultrazvuk ne zrači. Šalju se ultrazvučni valovi koji nemaju učinak kao zrčenje. Ali postoji sumnja da dolazi do pregrijavanja ploda što može imati posljedice na tako malog čovjeka. To je samo sumlja i nije ništa dokazano. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Mak18
    20. Listopad 2021. 16:36

Evo da se i ja malo javim. Zadnjih tjedan dana se borim s alergijskom reakciju. Bila sam hitno kod dermatologa koji je rekao da je to reakcija na neki novi odjevni predmet, jedino što sam kupila su trudničke hlače koje su nakon ovoga završile u smeću. Taman kada se neizdrzivi svrbež smirio, dobila sam temperaturu i glavobolju. Napravit ću kućni test na koronu. Znate li možda smijem li uzeti nešto protiv bolova npr. lupocet?

Arsancres
    20. Listopad 2021. 16:53

Sunašce83

Gdje kupite taj kucni zest na koronu? Ja pitala po ljekarnama po Ri pa da nemaju

E imaš online na ljekarnama Zagrebačke županije, imaš zapravo u puno ljekarni, ali tamo sam ja našla najjeftinije. 23kn je jedan. Meni muž radi na terenu okolica Zg pa on fizički tamo kupi, ali imaju ti i dostavu🤗
    A uzv kao uzv nije štetan, nema dokaza baš kak MarijanaMartin kaže, postoji rizik od pregrijavanja ploda i utjecaj na mozak kao.. Ali ja npr. sam skoro svaki pregled vidjela malu na 4d, doslovno bi mi prebacio na možda minutu, dvije, ako i toliko. Ne znam kakvi su pregledi baš kad se isključivo naručiš na 4d, koliko traje i kak gleda sve, ali moj gin bi puno puta na 2d već vidio kak beba stoji pa samo prebaci na 4d da vidim i da snimi tu sliku ili video, nisam niti jednom cijeli pregled imala 4d. 
    Za to koliko bi vidjela bebe na 4d uopće ne mislim da je štetno, najduži video koji imam je 26 sekundi 🙈
    Meni su lijepe te slike i videi kao uspomene, vjerujem da ima neke velike opasnosti da mi moj gin prvi ne bi to radio. On je za preventivnu zabranu hrpu toga što npr. drugi ginekolozi dopuštaju, tak da 😅

Arsancres
    20. Listopad 2021. 16:57

Sunašce83 evo :) https://shop.ljekarne-zz.hr/proizvod/brzi-kucni-test-za-koronu-samotestiranje/

Arsancres
    20. Listopad 2021. 17:17

Sunašce83

Arsancres

Sunašce83 evo :) https://shop.ljekarne-zz.hr/proizvod/brzi-kucni-test-za-koronu-samotestiranje/

Hvala🤗.
    Za uzv kazem da bi imao los utjecaj to bi morala ja mislim svaki dan biti na njemu po koju uricu😊. Ma da je jako stetno bi ga zabranili skroz ja mislim. Kazem mi odustali jer ga eto sad imaju i u drzavnoj bolnici kamo sam i narucena pa necu placati😁.

Ma da, kao i sve ostalo. Ja uvijek pomislim na one žene koje završe rano na patologiji trudnoće pa ih gledaju hrpu puta, svakodnevno na koješta idu i sve bude ok s bebama. Znam da nije to možda neko mjerilo i da uvijek ima svega, ali i ja mislim da je neš toliko štetno da ne bi se to tak radilo u praksi. 
    Drugo su sad neke situacije tipa da žena ima radno mjesto s nekim kemikalijama, zračenjima, komorama kojekakvim sa isparavanjima i šta ja znam, to je drugo.. A ovako svaka 3,4 tjedna uzv pregled ili koji put 4d mislim da nije niš u usporedbi sa svakodnevnicom😁

Maya34
    20. Listopad 2021. 17:21

Danas je ovdje bila tema vezana za inhaliranje pa kada sam vidjela savjet na fejsu odmah sam se sjetila vas 😁
    https://ibb.co/j45cpR4

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

TiNa
    20. Listopad 2021. 17:58

Dubrovčanka

Žene kakvo je vaše mišljenje o 4D uzv? Ovaj moj sad počeo fantazira guglat da to ne valja i da je štetno za dijete. Ja govorim pa ne vjerujem da je tako jer svaka žena ga doslovno napravi.

Kakvo stetno pa meni od kad vec gleda kod privatnika 4d, to je sve danas tehnologija napredovala, kao da bi gin isao radit nesto po steti bebe i majke, moje misljenje 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    20. Listopad 2021. 18:24

Pau18

Evo da se i ja malo javim. Zadnjih tjedan dana se borim s alergijskom reakciju. Bila sam hitno kod dermatologa koji je rekao da je to reakcija na neki novi odjevni predmet, jedino što sam kupila su trudničke hlače koje su nakon ovoga završile u smeću. Taman kada se neizdrzivi svrbež smirio, dobila sam temperaturu i glavobolju. Napravit ću kućni test na koronu. Znate li možda smijem li uzeti nešto protiv bolova npr. lupocet?

Naravno,mozes lupocet
    Brz oporavak ♥️

Sunašce83

Gdje kupite taj kucni zest na koronu? Ja pitala po ljekarnama po Ri pa da nemaju

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.