Vidim po listi da su nam se cure i decki izjednacili 😁. I Katarina sa puno brojeva je isto rekla da ceka djecaka (barem mislim).
Nego cure jeli meni sta promaklo ili se Antonela nije javila sa jucerasnjeg pregleda?
Arsancres tocno to. Egzorcizam 😁. Mi smo odustali,nema smisla. Toliko borbe ni za sta...
Omerta bas glupo da te ne izvazu i izmjere tezinu. To je bas ono baza baza...,a za kile, ajme ja sam valjda u osnovnoj zadnje imala 50 kg 😂😂. Mislim nije da sam sad ogromna. Startala sam sa 62, a sad sam na 64 kg ali me ima, nisam mrsavica.
Dani30 drago mi je da je pregled prosao dobro 😊.
Ante 💙 Maro 💙
Evo cure da se i ja javim. Upravo stigla sa pregleda.. kod mene je sve super…beba pravilno raste,nalazi se na dobrom mjestu. Danas mi je 8+6 ..
Tejuskasljedeci pregled je 18.11.
Cestitkee🥰🥰bas mi je drago da je sve kako treba♥️
Upisujem :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta htjela sam napisati izvazu i izmjere tlak (ne tezinu 😂).
Ante 💙 Maro 💙
Daj šibni opet link za rublje.
Kako se uopće kupuje grudnjak za dojenje 🤔
Uzmem svoju standardnu veličinu ili broj veće?
Baš gledam da bi trebala kupiti ali me bune veličine….
E ja inače nosim 80B, ne računajući onaj zadnji mjesec pred porod i prvi nakon poroda, tad mi najveći grudnjak nije bio dovoljan haha, ali ovako inače nemam uopće neke sisice 🤭 naručivala sam od tog sellera 38 vel, ima baš tablicu po kojoj pratiš i podudara se s veličinama kak su tamo. Imam 4 komada 38 toh pamučnih, nisu se niš deformirali u sušilici. Sad sam naručila 2 komada 42 vel, to mu je najveća ponuđena, to da imam baš pred porod i taj prvi period dok ne nadođem. Iako kontam ako mi starija ne prestane dojiti da mi se i neće tak sise prepuniti, da će ona izvući garant... Ali u svakom slučaju, žice, neki jaki grudnjaci i sl ne dolaze u obzir, mene i ovako sad već sve živcira i steže, a opet oni topići mi nisu rješenje jer vječno ti se bradavice vide, to mi nije ni za kod kuće, sise mlohave, ovaj grudnjak bar je malo podstavljen i lijepo oblikuje. Za trudnoću idealan, pa i kasnije nakon poroda makar žena i ne dojila, da niš baš ne steže jako 🙈
Sad ću ih opet polijepiti, ali samo pročitaj dolje u tablici ponuđene vel, ali ima i hrpa recenzija pa žene napišu vel koju inače nose i koju su naručile. Za 28kn ako i promašiš, ja ću ga prva od tebe otkupit 😂
Gaće sam uzela 2xl sad, ja sam 174 visoka i imam 75 kg sad. Uopće nisam znala šta uzeti, po recenzijama bilo svašta, kontala ak su i velike, roknit ću ih na 90 i u sušilicu na 5 sati hahah
Al bit će super.. Ma za te novce odlične. Zbog tih utrića mijenjam stalno gaće, ide mi na živce taj iscjedak, a sve me stežu dolje kod stomaka, ove imaju baš zarezano onak za stomak
HRK 36.18 20%OFF | Wirefree Nursing Maternity Bra Clothing Cotton Breastfeeding Bra for Pregnant Women Pregnancy Breast One Size Sleep Underwear
https://a.aliexpress.com/_mqH6OMw
HRK 38.63 29%OFF | 3pcs Cotton Maternity Panties Low Waist V Briefs for Pregnant Women Pregnancy Underwear Lingerie
https://a.aliexpress.com/_mKGC3Ue
Tonka baš mi je drago da je sve ispalo oke 😊 sada će i malac brže i ozdraviti 🥰
-
Mene jučer i danas donji dio leđa ubija 😒
Udarce još ne osjećam, ali one neke mjehuriće daa i onda me počne trbuh svrbiti 🤔🤷🏻♀️
A što se tiče vremena, meni nekako dani leteee iako sam doma od 5.tjedna…gledam ovu listu pregleda pa mi kao da sam neki dan bila na zadnjem mjestu, a ne prije 3 tjedna 🤭
Isti problem s ledima...nit je bol, nit je pritisak nesto najcudnije. Mene ne svrbi stomak nego cice ajmeee sramota me vise cesat se
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Arsancres tocno to. Egzorcizam 😁. Mi smo odustali,nema smisla. Toliko borbe ni za sta…
Znam i kod nas je bio pakao kod usisavanja nosa. Ja sam si nekako postavila u glavi da to moram odraditi jer će samo biti gore. Muž je drži a ja za 5 sekundi gotova. Bude deranja, ali i suze pomognu namočiti i omekšati šmrklje. Nakon nekoliko dana pristane i sama, uz plakanje, onda možemo i stoječki ili sjedeći, kako si odabere. Ali još nisam razvila tehniku za antibiotike. Nema šanse da to proguta. Ako i proguta, ispovrača i antibiotik i doručak i ručak, ma cijelu kuću. Svaki put smo ju vozili na hitnu da dobije intravenski, tamo su nam držali predavanja da to nije normalno, da zašto dolazimo, da smo loši roditelji i sl. Ali ja i dalje pitam KAKO da joj to stavim u usta??? Sonda? Zato ako imate savjet kako ste vi pobijedili taj nagon za povraćanje, samo šerajte??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dan curke🤧😷
Eto i ja dobila od klinaca prehladu😒. Mali super treci dan,mala bolje danas,ali zato sam ja zgazena. Smrkanje,grlobolja i lagano kasljucanje. Nadam se da ce proci do pregleda🙏.Vidim po listi da su nam se cure i decki izjednacili 😁. I Katarina sa puno brojeva je isto rekla da ceka djecaka (barem mislim).
Nego cure jeli meni sta promaklo ili se Antonela nije javila sa jucerasnjeg pregleda?
Arsancres tocno to. Egzorcizam 😁. Mi smo odustali,nema smisla. Toliko borbe ni za sta…
Omerta bas glupo da te ne izvazu i izmjere tezinu. To je bas ono baza baza…,a za kile, ajme ja sam valjda u osnovnoj zadnje imala 50 kg 😂😂. Mislim nije da sam sad ogromna. Startala sam sa 62, a sad sam na 64 kg ali me ima, nisam mrsavica.
Dani30 drago mi je da je pregled prosao dobro 😊.
Drago mi je da je sve ispalo ok na kraju sa tlakom❤.
Mislim da je i Nooha rekla da nosi curicu🤷♀️.
Neka napisu ponovo,ne mogu ni ja popratiti sve,puno nas je a neki ne pisu cesto,jednom u tjedan dva 🙂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Žene kakvo je vaše mišljenje o 4D uzv? Ovaj moj sad počeo fantazira guglat da to ne valja i da je štetno za dijete. Ja govorim pa ne vjerujem da je tako jer svaka žena ga doslovno napravi.
Isla na obje,ici cu i sada.
Pisala sam vec o tome,i moj dr.iz 1 trudnoce mi je rekao da sam znao da ces ici ne bi ti to dopustio 🙂😶🤔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji