Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    19. Listopad 2021. 20:37

Arsancres kad sam završila s malom u bolnici, gledali su u mene kao u vanzemaljca. Mala ima 2 godine a još ju dojim, ne pije sokove niti jede čokoladu, nikad nije probala Čokolino niti hrenovke i nije gledala TV niti sekundu. U jednom su me trenutku pitali jesam li član neke sekte,haha Održali su mi predavanje da jako štetim svojem djetetu i da je moram navikavati na sve umjetne okuse i da mora gledati TV. Oni su joj palili mob i gurali pred lice dok su ju pregledavali. Užas živi, nikad to ne cu zaboraviti. Strah od dijagnoze, pričali su o agresivnom raku ili rijetkoj genetska bolest, i njihovo kretensko ponašanje mi i danas izazivaju noćne more. Ne ponovilo se nikada!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    19. Listopad 2021. 20:43

Arsancres ja se nadam da su ove nove rađaone na Sv. Duhu tipa toga kao da rodiš doma. Mantram, da ću skakati na pilates lopti, puštati glazbu na mob i sl dok beba me izađe, da nema dripa, poništavanja, živčanih med sestara i dr na egotripu, 😋🙈Ja bi isto doma rodila ali da mi je sv duh u garaži,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Listopad 2021. 21:12

tufnica1602

Mamite zasto ne mogu postaviti sliku, pise greska prilikom ucitavanja. Nece nikako 🤔

Moras sliku uploudat preko  https://imbgg.com i onda nam zalijepis link. 

Tonka341
    19. Listopad 2021. 21:30

Cure da se javim konacno. S bebicom je hvala Bogu sve u redu. Saznala sam i spol :). Tejuska mozes dodati 💙. Eto bit cu mama djecaka, ali bas sam i imala jaku intuiciju..,nego tlak nije bio dobar. Nije bio dramatican (140/90) ,ali mi je doktor rekao da sutra ujutro moram na kontrolu, a da danas tokom dana ako bude visok moram u bolnicu. Na spomen bolnice mi nije bilo dobro. Imam fobiju od tog tlaka jos od prosle trudnoce, a sad mi je jos gore jer bi morala malo dijete ostaviti.. ugl.doma je isao do 155/100. Na svu srecu sad je malo pao pa sam ostala doma. Nadam se da je to samo danas i da se slucajno povisio, da ce sutra biti dobar i da ne moram na hospitalizaciju. Idem citat zaostatke.

Ante 💙 Maro 💙

• MarijanaMartin
    19. Listopad 2021. 21:57

Tonka probaj izbaciti sve što povisuje tlak: kavu, slano (suhomesnati, čips) i sl. Moj muž izbacio kavu i tlak mu se totalno normalizirao. 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Arsancres
    19. Listopad 2021. 22:15

Posvudušo ma je, sve je to nekak kak se potrefi. Mislim, ništa nije generalno, ja ne mogu reći da mi je porod ostao u lošem sjećanju ili da je netko sad bio bezobrazan prema meni, stvarno nije, a isto tako apsolutno vjerujem da je neka žena imala horor iskustvo iz iste bolnice kao ja. Baš ovisi na koga naletiš.
    Meni je porod kod kuće lijep, ali ima smisla u razvijenim zemljama gdje je on legaliziran i gdje je to uređeno baš skroz, ovo što kod nas rade je meni stvarno van svake pameti, ne shvaćam žene koje se to usude jer opet kažem, nije da sam ja negativna il neš, nego porod može poći po zlu i u bolnici ono sa svim vrhunskim liječnicima i aparatima, bude pitanje života i smrti mame il bebe ili oboje, a di ovo da rađam kod kuće bez ikakvog pokrića. Nebitno koliko je trudnoća uredna, nikad ti ne znaš šta se može dogoditi, uredan uzv ne znači baš ništa.
    Apsolutno se slažem s tobom da je to ludost, gdje je to legalizirano je to drugačije i uređeno, taj se porod prijavljuje, hitna pomoć ti je spremna, babica je s tobom, skroz druga priča od ovog što se događa tu.
    Slažem se ja s tom idejom da žena ima pravo roditi kako želi, ali ako to ugrožava drugo biće e jbg meni to nema smisla🤷‍♀️
    Tonka341 čestitam na dečkiću ❤️
    MarijanaMartin smiješno mi je kad to pišeš al totalno te kužim haha, kod nas skoro identična priča, nedavno bila ja s malom kod privatnog zubara, razvikana poliklinika za djecu u Zg, ne znam ni zašt sam išla tamo, dr. ju kao želi namamiti da dođe u ordinaciju jer su tamo crtići i kiki bomboni 😂 ona ne ferma, a ova forsira kao dođi, dobit ćeš bombone, a moja mala se zaigrala s nekim kemijskama. Onda je prvo pitanje bilo prije nego ju je i pogledala, jel dugo dojena, pitam ja nju šta je vama dugo dojenje, šta za vas znači dugo, a meni ženska kaže pa sve iznad 6 mjeseci je produženo. Onda sam se razvezala haha, mislim da sam joj prisjela, ali meni je baš puna kapa takvih zdravstvenih djelatnika, daj brate barem budi u toku sa preporukama WHO-a, ne moraš dalje od toga evo. 

tufnica1602
    19. Listopad 2021. 22:17

Anchy_23 🌈 🌸

tufnica1602

Mamite zasto ne mogu postaviti sliku, pise greska prilikom ucitavanja. Nece nikako 🤔

Moras sliku uploudat preko https://imbgg.com i onda nam zalijepis link.

Hvala ti probat cu sada imam pitanjce pa zato. Inace sam ti ja za tehnologiju neandertalac. 🙈 kao baka stara samo se znam javit na telefon 🤣

• MarijanaMartin
    19. Listopad 2021. 22:47

I meni su kod zubara rekli da štetim zubima male ako dojim nakon 6mj i da hitno izbaci noćni podoj radi zdravlja svojeg djeteta,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• _Katja_
    19. Listopad 2021. 22:47

Tonka čestitam 💙 Još jedan dečko 🤗
    Kod ovih nalaza iz krvi nema greške kod spola jelda? Nisam guglala 😊 Gledala sam neku robicu za naručiti pa sam se zapitala zbog tog 😊
    Arsancres ovaj komentar za dojenje 🤭🤭 Kakvi su to debili. Meni se hrpa ljudi otvoreno čudi sto mala još doji, i to traje vec nekoliko zadnjih mjeseci. I ja spominjem WHO i neobrazovanost 😆 

• MarijanaMartin
    19. Listopad 2021. 22:52

Ej cure ima neka da je odlakavila. Ja sam imala jednu dlaku na trbuhu, uvijek bi ju počupala pincetom. Sada imam stotine i čini mi se da se svakim danom povećava. Ono, imam tepih na trbuhu??? Hoće se to maknuti ili mi je to trajna uspomena?

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.