Curke da se javim napokon, sve u redu s bebom lijepo napredujemo sve je kako treba biti, vide se rukice, nogice, pisonja 🙆♀️🤦♀️danas smo 15+6
Imam nedoumice neznam kakve plocice kupit za kupaonu zid i pod, tolko sam toga vidjela da sam dosla doma praznih ruku 🙆♀️🤦♀️AK imate kakve prijedloge pomagajte
Idem procitat od jucer sve pa pisem
Tina cestitke na pregledicu 🥰😍
Feroterm preporucam 🙂 ja sam u tim vodama zbog muzevog posla,imam u kuci sve od feroterma,neusporedivo sa bauhaus npr. ☺
Slazem se tam sam dana i isla znaci previse toga, neznas kaj odabrati kolko toga ima jaooooo ali hvala ti na preporuci stvarno istina je svega ima
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curke da se javim napokon, sve u redu s bebom lijepo napredujemo sve je kako treba biti, vide se rukice, nogice, pisonja 🙆♀️🤦♀️danas smo 15+6
Imam nedoumice neznam kakve plocice kupit za kupaonu zid i pod, tolko sam toga vidjela da sam dosla doma praznih ruku 🙆♀️🤦♀️AK imate kakve prijedloge pomagajte
Feroterm preporucam 🙂 ja sam u tim vodama zbog muzevog posla,imam u kuci sve od feroterma,neusporedivo sa bauhaus npr. ☺
Slazem se tam sam dana i isla znaci previse toga, neznas kaj odabrati kolko toga ima jaooooo ali hvala ti na preporuci stvarno istina je svega ima
Daa,mi jos gradimo,ali obje kupaone,kuhinju,boravak,hodnik sve smo sa plocicama njihovim napravili od mozaika do podnih do zidnih ☺ eto,sretnooo 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mi upravo radimo kupaonicu i sve smo uzeli u Ferotermu, pločice podne su imitacija drveta, a zidne imitacija mramora.
Tina super za pregled 🤗🤗🤗 frajer pravi raste.
Što se tiče pločica, mi smo imali super iskustvo s Abc interijerima na zavrtnici i Tvim Tonkovićem. U Tvimu smo našli jednu kabinu tj. stijenu kiju smo htjeli, a u Sesvetama je bila 1800kn skuplja, zapravo, tamo smo ju i vidjeli pa sam ja kopala tko još ima te kabine i našli ju u Kutini kod njih, a na koncu smo tamo i neke pločice za kuhinju uzeli kasnije.
Nemaju naravno toliko izbor kao Abc ili Feroterm, ali bili su baš ljubazni i sve se moglo mailom riješiti pa mi to bilo super.
Za Feroterm potpisujem da imaju ogroman izbor, mi smo tamo uzimali wc kotlić i neke sitnice, a doduše majstor nam je tamo uzimao cijevi jer ima kod njih neki rabat. Meni je bio minus kod njih što se na puno pločica moralo čekati koje su mi se svidjele pa jbg, već mi bilo preko glave radova tak da mi se nije čekalo još i to.
Margor Prom u VG ima isto dobrih pločica i kod njih ti je sve dostupno odmah, sve imaju na lageru što vidiš u trgovini. Naravno, nisu ni oni tak veliki, ali ono, ako ne znaš točno šta bi, možda i tamo nađeš.
I cijene su im npr. za iste pločice bar 20% manje nego drito u Zgu, a praktički su pod nosom.
TiNa odlično za super pregled 💓💓💓
Hvalaaaa 💕
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Daa,mi jos gradimo,ali obje kupaone,kuhinju,boravak,hodnik sve smo sa plocicama njihovim napravili od mozaika do podnih do zidnih ☺ eto,sretnooo 🥰
Hvala valjda cu nesto odabrati kraj tolko izbora 🤦♀️🙆♀️🤔😂🤗😄❤️
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Tina super za pregled 🤗🤗🤗 frajer pravi raste.
Što se tiče pločica, mi smo imali super iskustvo s Abc interijerima na zavrtnici i Tvim Tonkovićem. U Tvimu smo našli jednu kabinu tj. stijenu kiju smo htjeli, a u Sesvetama je bila 1800kn skuplja, zapravo, tamo smo ju i vidjeli pa sam ja kopala tko još ima te kabine i našli ju u Kutini kod njih, a na koncu smo tamo i neke pločice za kuhinju uzeli kasnije.
Nemaju naravno toliko izbor kao Abc ili Feroterm, ali bili su baš ljubazni i sve se moglo mailom riješiti pa mi to bilo super.
Za Feroterm potpisujem da imaju ogroman izbor, mi smo tamo uzimali wc kotlić i neke sitnice, a doduše majstor nam je tamo uzimao cijevi jer ima kod njih neki rabat. Meni je bio minus kod njih što se na puno pločica moralo čekati koje su mi se svidjele pa jbg, već mi bilo preko glave radova tak da mi se nije čekalo još i to.
Margor Prom u VG ima isto dobrih pločica i kod njih ti je sve dostupno odmah, sve imaju na lageru što vidiš u trgovini. Naravno, nisu ni oni tak veliki, ali ono, ako ne znaš točno šta bi, možda i tamo nađeš.
I cijene su im npr. za iste pločice bar 20% manje nego drito u Zgu, a praktički su pod nosom.
Hvala ti puno na sugestiji, nismo nista kupili, muz je bas detaljan pa on prvo prouci sve detalje i ducan a onda tek idemo kupit 🤔🤦♀️😂
Sto je u jednu ruku i dobro ja bi prve koje vidim pa kud puklo
Da da tvin tonkovic ima odlicne slazem se, svekrva je tamo sve za kupaonu
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Mi upravo radimo kupaonicu i sve smo uzeli u Ferotermu, pločice podne su imitacija drveta, a zidne imitacija mramora.
Mmmmm zvuci zanimljivo 🤔😄hvala ti
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sto je u jednu ruku i dobro ja bi prve koje vidim pa kud puklo
Da da tvin tonkovic ima odlicne slazem se, svekrva je tamo sve za kupaonu
Joj ja sam skoro pa ista haha, mi smo prije manje od 2 godine renovirali kupaonicu i ja vidjela neke pločice u onom FIC d.o.o, kao reklamiraju se ko mega salon, a u biti skroz mala trgovina sa niš posebnim izborom, ali stvarno, pevec ili bauhaus imaju bolju ponudu od njih koji su kao specijalizirani.
Ali jbga, ja vidjela jedne i zapela i prema njima ostatak kupaonice ravnala. Pločice su divne, ali iskustvo s njima kao dućanom baš loše. Narudžba je išla iz Italije i ja se dogovorila mailom za plaćanje i svu kvadraturu, kao dolazi im kamion za 10 dana i to nam bilo ok čekati. Dogovorim se ja sa ženom da ćemo doći platiti u poslovnicu taj dan, pitam jel problem da dođemo u 16h jer mi muž radi, ja sama s djetetom od 9 mjeseci.. Ma ne, ne oni šalju narudžbu u 18h i čekat će nas. Dođemo mi u 15.30 i ja kažem šta smo došli platiti, a meni djelatnica kaže onak ladno e ne možete više naručiti, to vam je već zaključena lista, popis je sortiran za taj kamion, imate tu druge pa dajte hoćete si pogledati, ovo je gotovo i poslano. Ja joj kažem da sam se čula prijepodne s nekim i rekli su me pričekati, a ona meni ne,poslano je.
Naravno, otišli smo van jer neću gledat druge, došla sam po te.
U autu sam već odmah sročila mail jer su me izigrali ko budalu s malom bebom da dolazim i poljubim vrata. Odjednom kao nesporazum, čekali su nas nakon toga još i sutra.Kao nije djelatnica znala, klasika.
Nakon potresa, nije bilo niš s tim pločicama srećom, jedna nam je druga napukla, ali aj ja za svaki slučaj se javila njima i tražila da mi naruče jednu kutiju tih, za ne daj Bože. Imamo još možda 2 samo, pa nek se nađe. Platila po ponudi za koji sat, mjesec dana mi se nisu ni javili niti išta. 32.dan ja im pošaljem malo neugodniji mail, odjednom baš su evo jutros stigle, mislili su me zvat. A na kutiji datum dostave 16 dana prije. Tak da, garant su zaboravili.
Pločice su mi divne, ali njih ne bi nikom preporučila👎
Jutroooo trudnicee upravoo tipkam iz cekaonicee iscekivajucii pregled 🤔🤔🤔
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji