Jel se smije putovati u trudnoci ?
Ako se osjecas dobro da,zavisi o vremenu putovanja,treba svako malo izaci i prosetati
Ja sam putovala u proslim trudnocama,stajala svakih pola sata ali zato jer sam imala mucnine i povracala🥴
Osjecam se dobroo mucnine imam ali bez povracanja. 4 h ili 5 najvise sto se tice putovanja pa sad ne znam sta da radim malo me strah
Mnogo ljudi putuje,ako nemas drugih zdravstvenih problema zasto ne bi sjela u auto i vozila se uza svakih 1h stajanja po 10-ak min🙂to sta smo trudne ne znaci da nista ne smijemo...
Ja sam se vozila 7h najduze i evo momak vec 7godina 😁💙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja planiram u Istanbul krajem 11og mjeseca na lagani medeni mjesec 🤣. Al vidit ću još šta moj gin kaže. Ja npr sam bila u početku u strahu i nisam htjela da putujem. To sve kakav je tko.
Ajmeeee!!!! Zavidiiim 🥲🥲🥲
🤩🤩🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tek sad vidim na mom potpisu 18w, kako vrijeme leti 😮😮 Još malo i na pola smo. . Oh, sad mi se javlja neki strah.. 🙈🙈
Jooj 🥰🥰 ma nema kaj,jel osjecas vec bebicu dosta? 🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuskaja bebicu još ne osjećam i baš me to brine 🥱
Ja se fakat nemrem nekako sjetiti kad su bas ti udarci,snimke su mi spremljene negdje 🙄 znam da sam sa 21tt isla na 4D i tada sam doista poprilicno osjetila,a prve mjehurice 14tt
Nadam se da ce uskoro pocetiiii zaista 🥰🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ženice moje,
zanima me je li ijedna zna što o Jagy nosiljkama za bebe. Ima ih kupiti u DM-u.
I koliko kapsula na dan pijete ovog Novalac prenatalne kapsule?
Čestitke na svim dobrim pregledima! 🌼
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Bambolina,Dubrovcanka eto onda je normalno,u istom ste tjednu,nadam se da cete uskoro osjetiti prave udarce 😍🥰🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Onda da ga izbacim? Rekla je prva 3 mj al mi ostala kutija pa reko da ja to dovršim 😅
Ništa, prestajem s tim onda.
Imala sam u početku neku fobiju od spine bifide, ne pitajte uopće kako sam došla do te ideje. Pijem folacin kao da je kisik, niti jedan jedini nisam zaboravila.
Ahahahahaahah! Isto! Pit ću ga dok ne potrošim.
A Novalac sam u prošloj trudnoći pila dvije na dan, sad jednu. Mislim, nije ni bitno, nego eto da vidim da nisam nešto pobrkala... Hvala.
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Kada su vam počeli mjeriti tlak, težinu i te ostale stvari na pregledima?
Meni novi gin kod kojeg sam se prebacila to uopće ne radi. Kod njega uskoro još idem samo na briseve i valjda je to to.. Uputnice.. A na uzv me šalje u bolnicu jer on nema sondu ili što već.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ženice moje,
Ja imam Jagy toddlericu, meni je skroz dobra.
Ja sam kupila kad je šivala Zmajčica tj. sada Draco mom je ona, zapravo je Zmajčica dugoooo radila nosiljke, onda koliko sma skužila se udružila s tom nekom ekipom i ona je nastavila izrađivati nosiljke, ali su se onda preimenovali u Jagy. Vrlo brzo se neš dogodili, oni su ju izigrali koliko sam shvatila i ona se opet vratila sama u svoje, ali ta ekipa je nastavila prodavat Jagy. Tko ih sad šiva, ne znam.
Svakako, za te novce si isprobaj bolje više nosiljki prije nego kupiš. Ja ti imam Fredu, baby i midi veličinu i Jagy toddlericu :) ako si u Zg, mogu ti sudniti da isprobaš ako se odlučiš.
Ženice moje,
Ja imam Jagy toddlericu, meni je skroz dobra.
Ja sam kupila kad je šivala Zmajčica tj. sada Draco mom je ona, zapravo je Zmajčica dugoooo radila nosiljke, onda koliko sma skužila se udružila s tom nekom ekipom i ona je nastavila izrađivati nosiljke, ali su se onda preimenovali u Jagy. Vrlo brzo se neš dogodili, oni su ju izigrali koliko sam shvatila i ona se opet vratila sama u svoje, ali ta ekipa je nastavila prodavat Jagy. Tko ih sad šiva, ne znam.
Svakako, za te novce si isprobaj bolje više nosiljki prije nego kupiš. Ja ti imam Fredu, baby i midi veličinu i Jagy toddlericu :) ako si u Zg, mogu ti sudniti da isprobaš ako se odlučiš.
E da znaš, da sam u Zagrebu, baš bih se našla s tobom, hahahaha 😘, ali sam u BiH.
Svašta nešto ti znaš... Ali skoro da se mogu zakleti da kod nas nema tih grupa za nosiljke ni isprobavanja. 🤔 Imam novu nosiljku, kupio suprug prošle godine i ne valja ništa 😅
Još ću pregledavati, a ove Jagy mi baš zapele za 👁️.
Kad je tvoj pregled? Ti bi mogla i spol saznati uskoro? Ako nisam nešto propustila...
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji