Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    08. Listopad 2021. 18:14

Curke cestitke na super pregledima.
    Novalac pijem od veljace ( prosle neuspjele T) pa sam samo nastavila. Sad mi se desi da koji dan zaboravim i preskocim popit al ne brine me vise jer smo zavrnuli 20tt pa valjda sam ga dosta i popila u ovih 9 mj 🤣
     Dubrovcanka ja sam u prvoj T pokrete osjetila negdje vec od 15tt s tim da mi je posteljica bila naprijed i bas rano se osjetilo svejedno. Sad do 19tt nisam apsolutno nista osjetila i zadnjih tjedan dana povremeno osjetim al ne mjehurice/leptirice nego kao prave pokrete /udarce. Opisala sam to kao da mi nesto preskoci u stomaku... Bezbolno. Ne osjecam precesto a na dodir apsolutno nista se ne osheti. S tim da mi je sad posteljica straga i kao prije bi trebala osjetit pokrete plus jos druga T. 🤣🤣🤣 Kod mene sve naopako. Tako da sve je ok uskoro ces i ti osjetiti. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• MarijanaMartin
    08. Listopad 2021. 18:25

Milica.Kamilica

Ženice moje,
    zanima me je li ijedna zna što o Jagy nosiljkama za bebe. Ima ih kupiti u DM-u.
    I koliko kapsula na dan pijete ovog Novalac prenatalne kapsule?
    Čestitke na svim dobrim pregledima! 🌼

Joj ja sam opsjednuta sa nosiljkama, haha Pogledala sam malo Jagy i čini se baš slatka. Ja planiram još u rodilištu koristiti maramu. Nemam iskustva ali voljela bi probati jer je većina nosiljki od mjesec-dva dana života, a bebu po rukama nosimo od prve sekunde rođenja. Ako ima netko preporuku za marame, slobodno dajte link. Inače imam ergobaby 360 i stvarno sam zadovoljna kako me je poslužila s malom. Sigurno ću kupiti još neku 🙈

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    08. Listopad 2021. 19:08

Milica.Kamilic

E da znaš, da sam u Zagrebu, baš bih se našla s tobom, hahahaha 😘, ali sam u BiH.
    Svašta nešto ti znaš… Ali skoro da se mogu zakleti da kod nas nema tih grupa za nosiljke ni isprobavanja. 🤔 Imam novu nosiljku, kupio suprug prošle godine i ne valja ništa 😅
    Još ću pregledavati, a ove Jagy mi baš zapele za 👁️.
    Kad je tvoj pregled? Ti bi mogla i spol saznati uskoro? Ako nisam nešto propustila…

Pa ti imaš tek u Bosni izbora :D
    Dolisu, Bazzingu i Draco mom tj. tu bivši Zmajčicu. 
    Ja sam osobno od Dolise kupovala jastučiće za dojenje i gricke i imam baš pozitivno iskustvo s njom. 
    Mirna (Draco mom) i Dolisa su ti savjetnice za nošenje uz to pa stvarnooo su jako susretljive. Bazzingu ima moja frendica i jako je zadovoljna, a znam da mi je rekla da je i ta žena koja ih izrađuje divna, čini mi se da se zove Gordana.
    Ja sam se i njoj javila jednom prilikom za jednu custom nosiljku, al mi bilo dugo čekati mjesec dana izradu i još pošiljku za RH.
    Imaš grupe za nošenje u BIH, neke imam i ja, ali moram ti baš prepisati naziv točan :) imaš i nosiljkoteke pa možeš isprobati da vidiš šta ti je bolje.
    I ja curicu nosim :D saznala na 15+6,taman prošli put ❤️
    MarijanaMartin ja imam elastičnu iz Mullera i Caboo, on isto može od rođenja doslovno, meni je praktičniji nego elastična. Elastičnu sam uzela u Mulleru na nekom popustu, a Caboo našla na njuškalu za sitne novce, škicni i ti. Ali ti si u Zg pa možeš ga i iznajmiti u nosiljkoteki, ima sad od nedavno i babywearing zajednica u Zelini, to je tebi bliže koliko kontam. Imaju manji izbor, ali ima svega pa da ne kupiš bzvz

Milica.Kamilica
    08. Listopad 2021. 19:13

MarijanaMartin

Milica.Kamilica

Ženice moje,
    zanima me je li ijedna zna što o Jagy nosiljkama za bebe. Ima ih kupiti u DM-u.
    I koliko kapsula na dan pijete ovog Novalac prenatalne kapsule?
    Čestitke na svim dobrim pregledima! 🌼

Joj ja sam opsjednuta sa nosiljkama, haha Pogledala sam malo Jagy i čini se baš slatka. Ja planiram još u rodilištu koristiti maramu. Nemam iskustva ali voljela bi probati jer je većina nosiljki od mjesec-dva dana života, a bebu po rukama nosimo od prve sekunde rođenja. Ako ima netko preporuku za marame, slobodno dajte link. Inače imam ergobaby 360 i stvarno sam zadovoljna kako me je poslužila s malom. Sigurno ću kupiti još neku 🙈

Joj, i ta Ergobaby me zanima!
    Moja Marijana, svaka ti čast, ali ja kad rodim ni sebe neću moći "nositi" 😭😂... A i strah me marama, tko će to po sebi vezati... Baš sam seljanka.
    Sad mi padoše Romkinje na pamet i one njihove savršeno svezane marame... Kao da njih briga kakva je marama 😶😂

💃38
    🐥2020.

NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
    Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Listopad 2021. 19:18

Arsancres

Milica.Kamilic

E da znaš, da sam u Zagrebu, baš bih se našla s tobom, hahahaha 😘, ali sam u BiH.
    Svašta nešto ti znaš… Ali skoro da se mogu zakleti da kod nas nema tih grupa za nosiljke ni isprobavanja. 🤔 Imam novu nosiljku, kupio suprug prošle godine i ne valja ništa 😅
    Još ću pregledavati, a ove Jagy mi baš zapele za 👁️.
    Kad je tvoj pregled? Ti bi mogla i spol saznati uskoro? Ako nisam nešto propustila…

Pa ti imaš tek u Bosni izbora :D
    Dolisu, Bazzingu i Draco mom tj. tu bivši Zmajčicu.
    Ja sam osobno od Dolise kupovala jastučiće za dojenje i gricke i imam baš pozitivno iskustvo s njom.
    Mirna (Draco mom) i Dolisa su ti savjetnice za nošenje uz to pa stvarnooo su jako susretljive. Bazzingu ima moja frendica i jako je zadovoljna, a znam da mi je rekla da je i ta žena koja ih izrađuje divna, čini mi se da se zove Gordana.
    Ja sam se i njoj javila jednom prilikom za jednu custom nosiljku, al mi bilo dugo čekati mjesec dana izradu i još pošiljku za RH.
    Imaš grupe za nošenje u BIH, neke imam i ja, ali moram ti baš prepisati naziv točan :) imaš i nosiljkoteke pa možeš isprobati da vidiš šta ti je bolje.
    I ja curicu nosim :D saznala na 15+6,taman prošli put ❤️
    MarijanaMartin ja imam elastičnu iz Mullera i Caboo, on isto može od rođenja doslovno, meni je praktičniji nego elastična. Elastičnu sam uzela u Mulleru na nekom popustu, a Caboo našla na njuškalu za sitne novce, škicni i ti. Ali ti si u Zg pa možeš ga i iznajmiti u nosiljkoteki, ima sad od nedavno i babywearing zajednica u Zelini, to je tebi bliže koliko kontam. Imaju manji izbor, ali ima svega pa da ne kupiš bzvz

Svašta, totalno sam neinformirana 😁 nikad ne bih rekla da kod nas ima nosiljkoteka... Ne znam kad sam vidjela dijete u nosiljci. Hvala, pročačkat ću...
    Baš mi je drago što će ti djevojčica dobiti sestru. Tko nema sestru... 💓

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

Milica.Kamilica
    08. Listopad 2021. 19:27

Malo se ja šalim, znam koliko su dobre nosiljke za bebu od prvoga dana... I upravo je to nošenje u krpi uz majčino srce, toplinu, grudi (dobro, ili očevo😅) određeni povratak prirodi i onome jednostavnom, naravnom... Samo što smo mi svi odavno odmakli od toga i nema povratka... 😶

💃38
    🐥2020.

Termin 15. 3. 2022.

• MarijanaMartin
    08. Listopad 2021. 20:03

Arsancres tnx. Ja sam isto mislila kupiti u Mulleru. Prošlu cijelu trudnoću sam je gledala, ali sam si u glavu stavila da ću kupiti BoBa i na kraju mi bilo preskupo, ipak sam tad bila prvorotkinje i nisam znala što me čeka. Ono, mislila sam beba samo jede, kaka i spava🙈🤪
     Sada ću sigurno uzeti jednu elastičnu i jednu sling. Ergobaby imam, to mi je kad malo naraste. Milice ergo je super, samo je za bebe od 3 mj.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Arsancres
    08. Listopad 2021. 20:26

MarijanaMartin

Arsancres tnx. Ja sam isto mislila kupiti u Mulleru. Prošlu cijelu trudnoću sam je gledala, ali sam si u glavu stavila da ću kupiti BoBa i na kraju mi bilo preskupo, ipak sam tad bila prvorotkinje i nisam znala što me čeka. Ono, mislila sam beba samo jede, kaka i spava🙈🤪
    Sada ću sigurno uzeti jednu elastičnu i jednu sling. Ergobaby imam, to mi je kad malo naraste. Milice ergo je super, samo je za bebe od 3 mj.

Hahaha da, te priče kak bebe spavaju samo. Kad mi netko kaže "spava ko beba".. Čija beba jbt 🙈
    I ima više vrsta erga, za neke moraš imat umetak za novorođenče, za neke ne. Ali većina je deklarirana od 3,5-4kg pa nadalje, ali ti tak ovisi o bebi. Neku bebu i od 5kg pojede neke nosiljka doslovno rečeno, ak je takve građe.
    Svakako se uvijek treba čekati uzv kukova prije nošenja u nosiljkama na kopče. S mjesec dana onaj pregled, jel.
    Ali sling i marame mogu od prvog dana, doslovno.
    Meni je elastična bila malo nezgodna tih prvih dana, ja sam ju 6.dan rođenja montirala u nju, tad smo išli prvi put u malu šetnju oko zgrade.. Tih 5m jbt dok ja smontiran, beba sitna tak rođena 🙈 puno mi bilo lakše već za par tjedana kad je mogla u nosiljku.
    Ja se sa slingom nisam baš snašla, iako mislim da je baš praktičan 😑

Arsancres
    08. Listopad 2021. 22:17

Dubrovčanka

Čaj od šipka stiska 🤞🏻

Da, čaj od šipka bi ti mogao pomoći, ali gledaj da je baš čaj onak rinfuzni tj. da nije onaj u filter vrećicama jer oni skoro svi sadrže hibiskus koji nije ok u trudnoći.
    Neće vjerojatno jedna vrećica napravit dar mar al bolje se ne zezati, a i vjerojatno bi ga uzimala duže.
    Meni uopće ne dolazi još neka ideja sad na um osim šipka 😑
    Možda i nije niš posebno, možda ti samo tijelo tak reagira, hormoni itd. Bolje i mekana stolica nego tvrda 🥴

• MarijanaMartin
    08. Listopad 2021. 22:44

Arsancres

.. Tih 5m jbt dok ja smontiran, beba sitna tak rođena 🙈 puno mi bilo lakše već za par tjedana kad je mogla u nosiljku.Ja se sa slingom nisam baš snašla, iako mislim da je baš praktičan 😑…

Kužim te, to i mene muči ali planiram probati. Pogotovo me slinga strah da mi ne ispadne iz nje 😱. Ali ima onih nekih smotanih marama unaprijed k'tan ili neš slično. Ha? Ali sigurno kupujem običnu elastičnu, neću zbog nesigurnosti ovaj put odustati, pa makar od nje na kraju napravila zavjesu,😋🤣

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.