Javlja se buduća mama sa terminom u travnju
Zasad nam je sve u redu i po planu
Dobro nam dosla,mozes napisati termin poroda i kada imas pregled pa da te dodam na listu ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Omerta ma to je sve super, već će se to za koji tjedan izjednačiti, a možda je i ovulacija bila kasnije ako nisi popratila baš u dan. Nek je samo sve dobro ❤️
Sad kad je MTB napisala ovo za trudničku odjeću, ja vam zaboravila napisati da sam već odavno riješila onu sagu sa Mama novom 🤭🤞 nakon maila direktorici, pristala mi je čak i dio novaca vratiti. Dio sam uzela ipak u bonovima, imam 2 poklon bona od 200kn, sumnjam da ću ih i iskoristiti, ako koja možda želi od vas, prodala bih rado jedan za 150kn 😁 ili i oba ako netko želi 😅
Ja doslovno imam robe iz prve trudnoće, tada sam još radila do samog kraja pa nisam baš mogla doći ko panj neki u ured, imam za sve faze trudnoće, a sad kad sam doma mislim da bi se mogla pokrit s troje tajica iz lidla jbt, ne idem nigdje posebno da mi sad baš nužno treba neka nadopuna trudničke robe u smislu da ne mogu obuć nešto što već imam
Radi tvog iskustva se pitam da li da kupim išta kod njih. Zapravo me zanima samo ona majica gdje beba viri iz stomaka , želim je otkad sam je prvi put vidjela prije puno godina. Ako se odlučim za nju, otkupim jedan tvoj bon, po punoj cijeni. Ionako bih te pare dala tamo.
Drugo ne mislim kupovati, skupi su mi
💔💔💔
Dobro nam dosla,mozes napisati termin poroda i kada imas pregled pa da te dodam na listu ♥️
06.04.2021 ❤️
Pregled obavljen danas, sljedeći 09.11.
06.04.2022❤️
Pregled obavljen danas, sljedeći 09.11.
Ja sam već odavno u trudničkim tajicama, dosta toga mi je dala sestra, ja planiram uzeti još koje tajice u Lidlu ili Hmu, iako sam našla baaš lijepih trenerki na Zalandu i Aboutyou, ali mogu i bez toga 😂
Cure, šta vi planirate za zimsku jaknu? Ja već tamo u 12mj nema šanse da stanem u moju staru, jedno bez kopčanja, nisam pametna stvarno
Ja si sve mislim nosit onaj medo kaputić koji je sam po sebi malo komotniji 😂
Omerta ma to je sve super, već će se to za koji tjedan izjednačiti, a možda je i ovulacija bila kasnije ako nisi popratila baš u dan. Nek je samo sve dobro ❤️
Sad kad je MTB napisala ovo za trudničku odjeću, ja vam zaboravila napisati da sam već odavno riješila onu sagu sa Mama novom 🤭🤞 nakon maila direktorici, pristala mi je čak i dio novaca vratiti. Dio sam uzela ipak u bonovima, imam 2 poklon bona od 200kn, sumnjam da ću ih i iskoristiti, ako koja možda želi od vas, prodala bih rado jedan za 150kn 😁 ili i oba ako netko želi 😅
Ja doslovno imam robe iz prve trudnoće, tada sam još radila do samog kraja pa nisam baš mogla doći ko panj neki u ured, imam za sve faze trudnoće, a sad kad sam doma mislim da bi se mogla pokrit s troje tajica iz lidla jbt, ne idem nigdje posebno da mi sad baš nužno treba neka nadopuna trudničke robe u smislu da ne mogu obuć nešto što već imam
Radi tvog iskustva se pitam da li da kupim išta kod njih. Zapravo me zanima samo ona majica gdje beba viri iz stomaka, želim je otkad sam je prvi put vidjela prije puno godina. Ako se odlučim za nju, otkupim jedan tvoj bon, po punoj cijeni. Ionako bih te pare dala tamo.
Drugo ne mislim kupovati, skupi su mi
Imam i ja tu, meni je slatko to 😂 sjećam se te majice s plakata kod tržnice kvatrić koji je stajao tamo valjda godinama, cijeli moj diplomski sam ga gledala, dok nisam o bebi ni razmišljala 😂
I ako se odlučiš, dam ti ga za 150kn, nema potrebe stvarno da plaćaš punu cijenu. Meni su oni općenito preskupi za robu koju prodaju. Tajice pamučne 199kn, nemojte me 🤦♀️
Ja imam iz prve trudnoće par komada iz lidla po 40kn i jedne iz hma za 69kn, prala ih hrpu puta, sušilica ih vrtila, još sam ih nakon poroda nosila jer su mi bile tak mekane i mlohave, jbt ko ganz nove izgledaju.
Sad sam u ovom zadnjem katalogu uzela još 3 komada u lidlu i realno i dalje nije za tih troje isti iznos ko za jedne u toj Mama novoj 🙄
A ja sam imam par jakni 3u1, s onim nastavcima za nošenje bebe ili s trudničkim tim dijelom tkanine.
3 sam kupila u lidlu za mizernu lovu, jedna bila 199kn, a druge dvije 24 eura, te 2 sam uzela online na lidlovom webshopu, njemačka ga ima, pa bi donijela frendica kad je dolazila u hrv. I jednu sam još ulovila u c&a na webshopu isto. Ja sam baš puno nosila svoju curu, kolica nismo provozali 2 puta 😂 i sad su nam nosiljke u pogonu tak da meni su se te jakne isplatile višestruko iako sam eto samo tu u c&a kao više platila, kojih 70 eura, ali zimsku jaknu i ne možeš naći jeftinu ako nije neko sniženje.
Znala sam i škicnuti u second hand shop, ali valjda nikad nisam imala sreće, moje 2 frendice su tamo kupile bagatela jakne kad su bile trudne, praktički nove, ova jedna platila 25 kn, druga 70, jedna još proslijedila sestri. Tako da, ak imate blizu i neki second, može proći i to
Imam i ja tu, meni je slatko to 😂 sjećam se te majice s plakata kod tržnice kvatrić koji je stajao tamo valjda godinama, cijeli moj diplomski sam ga gledala, dok nisam o bebi ni razmišljala 😂
I ako se odlučiš, dam ti ga za 150kn, nema potrebe stvarno da plaćaš punu cijenu. Meni su oni općenito preskupi za robu koju prodaju. Tajice pamučne 199kn, nemojte me 🤦♀️
Ja imam iz prve trudnoće par komada iz lidla po 40kn i jedne iz hma za 69kn, prala ih hrpu puta, sušilica ih vrtila, još sam ih nakon poroda nosila jer su mi bile tak mekane i mlohave, jbt ko ganz nove izgledaju.
Sad sam u ovom zadnjem katalogu uzela još 3 komada u lidlu i realno i dalje nije za tih troje isti iznos ko za jedne u toj Mama novoj 🙄
Hvala ti, provjerim pa javim.
Muče me brojevi, koliko su realni ti njihovi brojevi. Svaki dućan danas ima svoje veličine, teško je pogoditi broj ako ne ideš probati.
A za robu, ja isto kupila u Lidlu tajice. Na About you kupila dvije haljine na nekom velikom popustu. Ne mislim trošiti puno za trudničku odjeću, kratko ću je nositi, tako da su mi Lidl i slični dućani tu savršeni - pamuk, perideri, nit brige nit pameti.
Jedino ovu majicu baš moram imati, gledala sam je i ja godinama na jednom plakatu i uvijek si govorila da ću je imati kad budem trudna.
💔💔💔
Moguće da ti je za L još rano. Ja sam za sad kupila M, a za kraj trudnoće L. Nisam skužila da su prozirne, meni se čine baš guste. Nadam se da se neću razočarati.
Nisam ih još nosila po vani, još nosim regular tajice od prije.
💔💔💔
Cure, šta vi planirate za zimsku jaknu? Ja već tamo u 12mj nema šanse da stanem u moju staru, jedno bez kopčanja, nisam pametna stvarno
Ja imam trudničku iz H&M-a, staru 7 godina, još uvijek je ok.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji