Bok svima 😊
Arsancres=enciklopedija 😊 Ti si prava žena za forum, imaš sve informacije i nesebično ih dijeliš. Ja se stalno šokiram 😆👏🏻
Ja imam Babybjorn mini nosiljku, može od početka, dosta smo je koristili, zadovoljna sam. Sad želim i maramu, to mi bas fora izgleda. Iako ne mogu zamisliti kako će moja mala podnijeti da nosim bebu, ona poludi i kad me muž poljubi ili zagrli, bas je pre previše vezana za mene, skroz posesivna 😬 Eto mene to muci 😊
Pokrete bebe još ništa ne osjetim, a očekivala sam ih ranije jer je druga trudnoća. U prvoj sam isto kasnije, tek iza 20. tjedna.
Jel itko pije vitamin D3? Meni je to doktorica dala na prvom pregledu pa uzimam, nisam puno pitala zašto, al vidim da ga nitko ne spominje. Uzimam samo Elevit i to.
Jutro ♥️
Da i ja baš sad prosjedala po ure sjedeći i mučeći se da izađe 🤣.
Ili jesti šipak onda.
Moguce da je viroza,jer bas ono haraju posteno te crjevne viroze 🙄🙄 malo malo od nekoga cujem da ima proljev povraca i sl.
Probiotik ne bi skodio a izregulirao bi 100%
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, ja evo radim ogtt. Odgađala sam to do zadnjeg. Idući tjedan sam na pregledu, pa sam morala danas. Uglavnom, prva vrijednost mi je 4,7. Uh toliko sam sretna. Ne brinem se više toliko... A kasnije ćemo vidjeti konačne rezultate. 🍀🤞🍀
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure, ja evo radim ogtt. Odgađala sam to do zadnjeg. Idući tjedan sam na pregledu, pa sam morala danas. Uglavnom, prva vrijednost mi je 4,7. Uh toliko sam sretna. Ne brinem se više toliko… A kasnije ćemo vidjeti konačne rezultate. 🍀🤞🍀
Bravo,to je zaista odlicno 🙏🤗 nadam se da ce biti i ostalo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Drage buduce mamasite 😊
Stigli su mi nalazi Panorame. Cekamo zdravu curicu 💜🌸 presretni smo!😊
Najbolje vijesti za pocetak vikenda!
Zelim i svima vama lijep vikend 😉
Uh evo odrađeno. 6,9 mi je nakon sat i nakon 2h. Čudno, ali valjda normalno. 6 puta su me pikali. Na kraju mi je cijedila krv iz prsta jer nije imala drugog načina. Uh, ali preživjela sam. Isto čudno, ja dajem krv a pokraj mene uzimaju PCR briseve?!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Pozz cure...evo mene u 9 nedelji.....u ponedjeljak ima uvz ...ancy čestitke na curici...
Drage buduce mamasite 😊
Stigli su mi nalazi Panorame. Cekamo zdravu curicu 💜🌸 presretni smo!😊
Najbolje vijesti za pocetak vikenda!
Zelim i svima vama lijep vikend 😉
Baš lijepo. Čestitam na zdravoj curici 🎉🎉
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Uh evo odrađeno. 6,9 mi je nakon sat i nakon 2h. Čudno, ali valjda normalno. 6 puta su me pikali. Na kraju mi je cijedila krv iz prsta jer nije imala drugog načina. Uh, ali preživjela sam. Isto čudno, ja dajem krv a pokraj mene uzimaju PCR briseve?!
🙈 ovo da dajes krv a kraj tebe potencijalno zarazeni mi je nepojmljivo za cuti.
Bitno da si prezivjela pikanja...
Sortiraj odgovore
Najstariji