Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    07. Listopad 2021. 13:57

Magy107

Tonka341

Cestitam svima na dobrim pregledima i dobrodosle nove cure! 🤗
    Magy ja sam u prosloj trudnoci imala dosta problema s tlakom i pred kraj bila vise u bolnici nego doma..,dobila sam bila tablete ali su se mucili pogoditi dozu,bas je divljao cak i nakon poroda jos nekih mjesec dana dok se hormoni nisu stabilizirali.

Ma mene strah tableta… Ono… Trudnoća i tablete ne idu pa sam baš u panici. Kud na dijeti pa više gladna nego sita i sada još ovo.

Bez brige, u trudnoci ti daju tablete za tlak koje su sigurne za trudnice. Puno opasnije ti je imati tlak u trudnoci nego piti tablete, a dali ti je samo u ordinaciji ili i inace? Koliki je bio? 

Ante 💙 Maro 💙

Tejuska♡
    07. Listopad 2021. 13:57

Magy107

Vidjet ćemo što će reći. Nalazi su stigli pa čekam da mi javi kakvi su. Uz dijabetes mi zbilja ne treba još i tlak

Ja sm u prosloj pila,takoder i morala lezati kod njih u bolnici.
    Tlak skace tek kasnije za pravo kao i pravi trudnicki dijabetes od 24-28tt
    Koliki ti je tlak? Ja sam pila 2x dnevno tablete

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Listopad 2021. 13:59

Magy107

Tonka341

Magy ja sam u prosloj trudnoci imala dosta problema s tlakom i pred kraj bila vise u bolnici nego doma..,dobila sam bila tablete ali su se mucili pogoditi dozu,bas je divljao cak i nakon poroda jos nekih mjesec dana dok se hormoni nisu stabilizirali.

Ma mene strah tableta… Ono… Trudnoća i tablete ne idu pa sam baš u panici. Kud na dijeti pa više gladna nego sita i sada još ovo.

Nece od tableta djetetu nista biti,moze se dogoditi ako ih ne pijes i te kakve posljedice! Tako da ako kazu ne preskaci doze i slicno jer to niie dobro.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    07. Listopad 2021. 14:11

Lovely_

Kada su vam počeli mjeriti tlak, težinu i te ostale stvari na pregledima?

Meni odmah od prvog pregleda. 7tt.
    U obje trudnoće. 
    Tlak, težinu i proteine u urinu. Svaki put obavezno to troje. 

Arsancres
    07. Listopad 2021. 14:13

I slažem se s curama, bolje uzimati terapiju odmah nego kasnije si navući probleme na vrat. Sigurno će ti dati nešto što je ok s trudnoćom, ako bude bilo potrebe. Nema prostora strahu, bolje da se odmah reagira i sve će biti u redu i dobro ❤️

Tejuska♡
    07. Listopad 2021. 14:25

Arsancres

I slažem se s curama, bolje uzimati terapiju odmah nego kasnije si navući probleme na vrat. Sigurno će ti dati nešto što je ok s trudnoćom, ako bude bilo potrebe. Nema prostora strahu, bolje da se odmah reagira i sve će biti u redu i dobro ❤️

Tocno to 🙏♥️
    Sta se tice tezine i sl.meni u 9tt kad mi je bio kod nje 1.pregled

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    07. Listopad 2021. 15:43

Magy107

Tonka341

Magy107

Tonka341

Bez brige, u trudnoci ti daju tablete za tlak koje su sigurne za trudnice. Puno opasnije ti je imati tlak u trudnoci nego piti tablete, a dali ti je samo u ordinaciji ili i inace? Koliki je bio?

Inače mi je normalan. U ordinaciji bude visok a i dobila sam nalaze tog urina (24h) pa su tamo povišene vrijednosti ne znam čega. Rekla je da je to pokazatelj pa ćemo prema tome vidjeti što ćemo.

Pa možda je samo "sindrom bijele kute"?
    Nije to tako rijetko, samo što se o tome ne priča, valjda sve što ima veze sa mentalnim zdravljem je kod nas tabu tema.
    Tehnički, sve bude okej inače, ali tlak u biti naraste čim osoba vidi doktora, bolnice i sl, uznemiri se valjda zbog situacije. Puno varijacija ima, ne nužno samo tlak, ali znam da je to baš često kod situacije s tlakom ili s iglama nekim, vađenje krvi i sl.
    Držim fige da svakako prođe sve ok ❤️
    Btw jel koja od vas ima one angione? Meni se pojavio jedan, doslovno u 2dana, naravno, dr. gugla odma potražila haha, piše da je to jako često u trudnoći zbog prokrvljenosti i da obično nema razloga za dramu. Ako se baš želi da se može ukloniti. O mi je sad zadnje što bi radila 😂
    Ništa ne krvari niti išta, ali mi baš ružnjikavo izgleda, vidim da sad stoji, valjd neće rast jbmu

TiNa
    07. Listopad 2021. 17:39

Curke da se javim napokon, sve u redu s bebom lijepo napredujemo sve je kako treba biti, vide se rukice, nogice, pisonja 🙆‍♀️🤦‍♀️danas smo 15+6
    Imam nedoumice neznam kakve plocice kupit za kupaonu zid i pod, tolko sam toga vidjela da sam dosla doma praznih ruku 🙆‍♀️🤦‍♀️AK imate kakve prijedloge pomagajte
    Idem procitat od jucer sve pa pisem 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Tejuska♡
    07. Listopad 2021. 18:32

Magy107

Dobro onda ako je to sigurno za piti. Šta god, samo da bebica bude dobro

Magy107

Tejuska♡

Magy107

Vidjet ćemo što će reći. Nalazi su stigli pa čekam da mi javi kakvi su. Uz dijabetes mi zbilja ne treba još i tlak

Ja sm u prosloj pila,takoder i morala lezati kod njih u bolnici.
    Tlak skace tek kasnije za pravo kao i pravi trudnicki dijabetes od 24-28tt
    Koliki ti je tlak? Ja sam pila 2x dnevno tablete

Bio je 139/85 tako nešto. A meni su rekli da sam ipak dobila dijabetes. Bez obzira što nisam u tom tjednu.

To nije visok tlak,moj je skakao od 150 do 170 sa 100/120 kada sam pila tablete.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    07. Listopad 2021. 18:34

TiNa

Curke da se javim napokon, sve u redu s bebom lijepo napredujemo sve je kako treba biti, vide se rukice, nogice, pisonja 🙆‍♀️🤦‍♀️danas smo 15+6
    Imam nedoumice neznam kakve plocice kupit za kupaonu zid i pod, tolko sam toga vidjela da sam dosla doma praznih ruku 🙆‍♀️🤦‍♀️AK imate kakve prijedloge pomagajte
    Idem procitat od jucer sve pa pisem

Tina cestitke na pregledicu 🥰😍
    Feroterm preporucam 🙂 ja sam u tim vodama zbog muzevog posla,imam u kuci sve od feroterma,neusporedivo sa bauhaus npr. ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.