Jutro cure!
Evo ja poharala Lidl. Kupila sam si one debele trudničke najlonke i potkušulje dvije za dojenje.
Naravno nisam odolila pa sam morala i za bebaca nesto , sve sivo i neutralno posto ne znam spol jos.
Sta ce tek biti kada saznam
Bambolina i MTB hvala za info za panoramu. Meni je danas 7 dana kako sam krv vadila znaci da ocekujem danas ili sutra nalaze, najkasnije u pon! Javim vam naravno sve!
Btw: Sljedeci tjedan od Pon su pidzame i bodiji za bebace u lidlu
Sunasce pa sasvim je normalno da brines,bilo bi cudno da ne ♥️
Aarauch sretnooo danas na pregledu 😍
Nooha ja mislim da da,tek se iza 20tt podize gore kako raste,ispod pupka je jos
Anchy super za shoping
U Lidlu su bodici bili OK,ali oni se stravicno razvuku sa strane i pola pluca je golo,uzas,pogotovo na vecoj djeci,jer nemaju druker sa strane vec su otvoreni i onda se to rascvalji.
Meni se to ne svida pa sam prestala tamo kupovati.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dap na sajmu sam ♥️ nadamo se da ce se odrzati bili smo 2god bez njih :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala cure na odgovorima!
Ipak je nekako lakše kad čujem iskustva!
Mislila sam da ce ova trudnica biti psihicki lakša, al nista od toga.
Baš se ulovim kako sama sebi stvaram paniku, skoro pa stalno tražim razloge da nešto nije ok 🙈😭
Al dobro, nadam se da ce proći!
Nooha ja sam sad u fazi kad će krenuti lupati i jel sve ok? I jel mi i dalje raste stomak 😂 nikad kraja
Jedva cekam tu fazu ali me je i pomalo strah Ovako kad jos ne osjecam nista opustenija sam.
U prvoj T sam po tim pokretima bebe skuzila da nesto nije ok. Mislim da cu sada ko manijak stalno pikati trbuh da budem uvjerena da je beba ziva i da je dobro.
Zelim da mi je posteljica smjestena straga i da beba lupa tako da ne mogu spavati. Onda cu biti sretna
Curke evo mene s pregleda,bebica je super,uopce ju nije uspjeo uhvatiti jer je kao na ringispilu🤣144 g sam teska🙈
Feritin mi nizak,kilu sam dobila...i moram ponovno sada u 14h ici raditi test na coronu zbog kaslja,bolova pri gutanju iako sam prije mjesec dana prebolila...za popizdit vise,zelim napokon uzivati u svojoj trudnoci.
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Dubrovcanka hvala ti❤️
aarauch Drago mi je da je bebica super! Nadam se da ce ispasti neg. Test za covid !!
Aarauch bas mi je drago da je bebuskica odlicno i aktivno 😍♥️
Zao mi je za test,nadam se da bude negativan 🙏 a jos vise se nadam da ces brzo ozdraviti 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cestitam svima na dobrim pregledima i dobrodosle nove cure! 🤗
Magy ja sam u prosloj trudnoci imala dosta problema s tlakom i pred kraj bila vise u bolnici nego doma..,dobila sam bila tablete ali su se mucili pogoditi dozu,bas je divljao cak i nakon poroda jos nekih mjesec dana dok se hormoni nisu stabilizirali.
Ante 💙 Maro 💙
Sto se tlaka tice i meni uvijek bude visok kod gin. Inace imam jako nizak tlak od 100 do 110. a kod nje kad mjerim je 120 pa na gore...
Ali znam da je to od uzbudenja, pa se presvlacim tamo, pa idem do sestre ona odmah natakne taj tlakomjer i normalno da je onda visok. Za nekakvu realnu vrijednost tlaka treba biti smiren, bez stresa i sjediti 10 minuta na miru i onda mjeriti...
Ja si mjerim na poslu i bude mi ovako kako sam gore napisala to je moj tlak i mirna sam, znam da je ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji