Cure, koje vitamine da si jos uzmem uz novalac tablete?
Sto vi koristite?
Termin 1.4.2022. 👼
Curica 💓
Anomaly scan 4.12.2021. uredan
Idući pregled 25.2.2022.
Pa u prenatalu imaš sve potrebno, osim ako ti bude palo željezo pa još to dodatno.. I po potrebni magnezij.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro vece drage zene :) dobivamo musko pojacanje, 15-i tjedan nam je danas i pregled je prosao suuper :) pocet cu sutra pit elevit, jel ste imale kakve nuspojave tipa mucnice? Do sad sam bila na folacinu..
Vidim da pricate o trudnickoj odjeci😁da se ubacim. Moram priznati da nisam zadovoljna lidl trudnickim tajicama.Kao prvo obukla ih jednom L velicina,a meni padaju😲🤦♀️😂,meni koja nosim trapke 42-44,a kao drugo bila u njima sa malenom u parku uredno se nagu..la digniti mobitel sa poda kad je frendica opala od smijeha🤣😂. Uredno su se vidjele kroz njih moje velike bijele gace🤣😂🤣. Tako da se drzim obicnih tajica visokog struka iz pepca i decathlona i mekanih trenirkica. Kupila i dvoje traperica isto visokog i sirokog struka u kiku i mogu reci da sam zadovoljna. Ne stiscu,prekriju trbuh…😁i sad pazim kakve gace oblacim uz tajice.
Ahahah jesi me nasmijala😂😂
Ali potpisujem za tajice iz decathlona, one najobičnije po 35kn pamučne, super su guste i ja i njih još nosim.. Super su
Večer curke 😊 Ja sam si baš neki dan uzela onaj jesenski kao kaputić što se samo veže ali je dosta širok, velik i jako je toplo. Onak je vuneni pa mislim to prek zime, ispod neku vunenu majicu i onaj ogromni šal i mislim da će to biti dovoljno, kolko ću ja i bit vani pošto sam na komplikacijama a to malo iz auta do nekud mislim da se neću smrznuti. Nisu više baš zime kakve su bile🤨 po doma samo tajice ahhahahha jedino planiram uzeti one jedne trapke za trudnice ali to kad mi malo trbuh naraste pa da vidim velečinu da ne bi bilo da sam dala 300 kn i budu li male nakon mjesec, dva 😂
Jesam li ja jedina koja skoro pa nema trbuha? Mislim niš mi se ne vidi, ja samo primijetim ko da sam se samo malo više najela...
P. S. Čestitam svima na dobrim pregledima, samo nek tak i ostane! Nove curke dobrodošle🍀❣️
Curke ja citam sad kako mi je c.kanal 38mm,pise da je nalaz uredan a dr.google kaze da je vrijeme za paniku. Ipak sam tek 17tt. Imate li kakvih iskustva ili savjeta?
Da ti je prva trudnoća onda bi bilo po dr. guglu 😂 ovo je okej nalaz za tebe obzirom na porode, naravno što Antonela98 kaže, ako je zatvoreno sve i pravilnog oblika, nema panike.
Meni je u prvoj trudnoći bio 31mm u 22tjednu i po nekom bi to bio alarm žestoki, ali moj ginekolog je skroz razumno pristupio situaciji, objasnio mi sve, prvobitno predložio bolovanje, ja se u tom trenutku rasplakala. Valjda od šoka i svega. Ali na krajj kad sam mu prvo isplakala dušu smo sjeli i razgovarali 😂 dogovorili se da ću doći na cervikometriju svakih 10 dana i pratit ćemo, ako se smanji i za 1mm, onda drugi režim. Da ovako mirujem što više i da ništa ne guglam i ne ispitujem okolo jer on uvijek kaže da nikad pozitivno iskustvo nečije neću naći, a skoro pa je tako i bilo.
Na koncu, ništa se nije događalo, cerviks ostao zabetoniran u mm tak još tjednima.. Ja rodila 39+5, spontani trudovi, sve ok.
Tako da, i da je neka alarmantnija priča, sve može biti dobro na kraju ❤️
Dubrovčanka, drago mi je da je sve u redu na kraju. Šteta samo što si morala ostavit lovu da bi to sve saznala, ali aj, pare su tu da se troše, na nešto korisno si potrošila 😇
Dobro vece drage zene :) dobivamo musko pojacanje, 15-i tjedan nam je danas i pregled je prosao suuper :) pocet cu sutra pit elevit, jel ste imale kakve nuspojave tipa mucnice? Do sad sam bila na folacinu..
Cestitke na 💙 ja nemam mucnine od elevita tojest ja sam na elenatalu jos
Mozes mi napisati datum poroda i pregleda jer te nemam na listi ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja se ne kuzim bas u cervikse🥴
Meni samo pise tvrd,zatvoren,1 čl ili sta vec i to je to🤔😂
Dobro jutro svima♥️
Cure u okolici Splita kako je tamo sada? 😥
Ja sam iz Vg,tako da nas Petrinjski kao i Zagrebacki sve prolazi kroz mene,onaj od 2,5 osjetimo a kamoli ne ovakve 🙄
Bas mrzim te potrese,nikako se oporaviti od onog u 12mj
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure,
Ja ću za dva dana punih 16 tt.
Tek unazad dva tri tjedna bez problema uhvatim otkucaje na baby watcheru, no baš si razmišljam da li je ok da je beba još uvijek sasvim nisko, maltene mrvicu iznad stidne kosti.
Vi koje imate watchere da li imate isto iskustvo ili se vama pomaklo prema gore?!
Sortiraj odgovore
Najstariji