Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    23. Rujan 2021. 07:28

I ja sam bila malo šmrcava. Muža je baš uhvatilo, pa je i mene zarazio. Mi samo špricamo sa morskom vodom, ispiremo s tekućinom za usta, puno meda i čaja. Baš sam se začudila u ljekarni da trudnice ne smiju septolete, niti ono malo zeleno čudo za udisati s mentolom! 
    Jučer kod gin kaže ona meni skini se. Pitam ju kad ćemo napokon preko trbuha. Rekla je da ćemo svaki put vaginalni pregled pa onda ultrazvuk preko trbuha. Moram priznati da se ne sjećam toga iz prve trudnoće. Meni baš čudno da me netko golu gleda preko trbuha. Ha?

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    23. Rujan 2021. 07:33

Dubrovčanka

Ja ne znam jel danas bebicu Full osjećam ili mi crijeva rade sto na sat ili oboje 🤣

Pitala sam svoju gin baš to da li osjetim bebu ili je to probava. Rekla je da bi prvorotkinje nakon 20 tjedna a drugo nakon 18 tjedna trebale osjetiti. Meni je to idući tjedan,juhuu

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Omerta
    23. Rujan 2021. 08:30

Ja sam prvi put osjetila negdje u 16/17tj, a u drugoj trudnoći sa 14 ili ranije. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Blink13
    23. Rujan 2021. 08:41

MarijanaMartin

I ja sam bila malo šmrcava. Muža je baš uhvatilo, pa je i mene zarazio. Mi samo špricamo sa morskom vodom, ispiremo s tekućinom za usta, puno meda i čaja. Baš sam se začudila u ljekarni da trudnice ne smiju septolete, niti ono malo zeleno čudo za udisati s mentolom!
    Jučer kod gin kaže ona meni skini se. Pitam ju kad ćemo napokon preko trbuha. Rekla je da ćemo svaki put vaginalni pregled pa onda ultrazvuk preko trbuha. Moram priznati da se ne sjećam toga iz prve trudnoće. Meni baš čudno da me netko golu gleda preko trbuha. Ha?

Mene je dr u prošloj trudnoći svaki put prvo pregledao vaginalno a nakon toga uzv preko trbuha. Ali ja uvijek imam suknju koju onda dižem, spuštam.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Rujan 2021. 08:52

MarijanaMartin, super je da te pregledavaju i vaginalno, to znači da će ti svaki put dobro provjeriti i cerviks. To znači da je ginekolog detaljan.

Kao i Blink13, i ja idem u haljinama na preglede. 

💔💔💔

• MarijanaMartin
    23. Rujan 2021. 08:55

Ja baš ne nosim haljine, osim na krizmu i vjenčanje,haha. Ma ovako gola na stolu mi je baš glupo, još želim i muža pozvati. Mislim da ne će gledati u monitor,haha 😜😂

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Rujan 2021. 08:59

MarijanaMartin

Ja baš ne nosim haljine, osim na krizmu i vjenčanje,haha. Ma ovako gola na stolu mi je baš glupo, još želim i muža pozvati. Mislim da ne će gledati u monitor,haha 😜😂

Ja nisam uopće nosila haljine dok nisam krenula na postupke. Onda sam svaka dva dana širila noge, pa sam shvatila da je praktičnije kupiti nekoliko haljina baš za tu svrhu 
    Ai dobro je sad u trudnoći, kupila sam sve rastezljive pa se prilagođavaju širenju 

💔💔💔

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Rujan 2021. 09:14

Jutro curke!
    Ja sam u prvoj T osjetila bebicu krajem 17 tog pocetkom 18 tog tjedna. Tako racunam da cu i sada ako ne i prije!
    Jedva cekam to, sada kako mi popustaju mucnine zadnjih dana i super se osjecam mislim si dal sam uopce T i nadam se da je sve oke sa bebicom! Uvijek neke brige hehe

• MarijanaMartin
    23. Rujan 2021. 09:30

Anchy_23 🌈

…sada kako mi popustaju mucnine zadnjih dana i super se osjecam mislim si dal sam uopce T i nadam se da je sve oke sa bebicom! Uvijek neke brige hehe

Pročitaj stranice s početka, više nas je imalo tih briga. Čudno je nakon te "patnje" jedan dan se probuditi i opet imati svoje "staro" tijelo nazad, a kao ništa se nije promijenilo i dalje si trudna. Možeš biti bez brige to je skroz normalno! Brzo se čovjek navikne, evo ja se više niti ne sjećam što su to mučnine a mislila sam da ću umrijeti,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Rujan 2021. 09:52

Sunašce83

U prvoj osjetila sa 16,u drugoj tek oko 24 tt,a sad osjetim lagano migoljenje kad se okrece.

Anchy_23 to ti bude period da ne osjetis da si trudna pa period kad sve zaboli dok raste😂.

Cure ja moram priznati da mi je muka od pregleda,na pocetku bi svaki dan da vidim da li je sve ok,a sad bi najradije preskocila do kraja bez toga. Narucio me vec za dva tjedna za cerviks☹pa odma nakon toga u bolnicu na anomaly.
    Ne zelim da me vise itko dolje dira ni da se moram skidati😒. Nije mi inace problem,ali sad nakon toliko ceprkatelja dolje imam neku fobiju. Nisam rizicna trudnica,a nije mi duphaston htio makniti nego kao da ga pijem do kraja trudnoce radi godina i dosta mi je pregleda nakon kojih nemam nikakvog objasnjenja nego sve je to ok😡.

Duphaston se propisuje često starijim rodiljama i ženama koje nose blizance jer pomaže da ne dođe do prijevremenog poroda. Mislim da ćeš ga piti do 37tt. 
    Šteta što ti ginekolog ne objašnjava što i kako, ali terapija je dobra.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.