Vidim da spominjete Panorama test (valjda sam dobro zapamtila). U prvoj sam trudnoći radila Nifty test. Jel to isto?
Pozdrav djevojke, nadam se da se ne uključujem prekasno, tek sam sada otkrila ovo čudo. Termin je 15.3., danas smo saznali da nam stiže dječak. Bila sam toliko uvjerena da je djevojčica da sam joj rekla neka provjeri još jedanput 😂 Radujem se druženju s vama, ako me primate naravno. Ispričavam se na upadu. 💕
Pozdrav djevojke, nadam se da se ne uključujem prekasno, tek sam sada otkrila ovo čudo. Termin je 15.3., danas smo saznali da nam stiže dječak. Bila sam toliko uvjerena da je djevojčica da sam joj rekla neka provjeri još jedanput 😂 Radujem se druženju s vama, ako me primate naravno. Ispričavam se na upadu. 💕
Primamo te, kako ne 😂
Ma nek nas je što više i da nam svima budu dosadne trudnoće bez poteškoća :D
MarijanaMartin ajde ti pični par brojeva pa ću ja, ne znam koliko ih ima na tom jackpotu petkom 😂😂
Ja znam igrati onaj 6/45 prdeko aplikacije, onda mi ispunit kolonu za 2 kune, onda mi ne bude žao kad promašim hahaha
16, 3, 6, 21 🤫🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Magy107, super za pregled. Što se šećera tiče, meni je endokrinologica preventivno prepisala Inositol. Imam osjećaj da mi baš lijepo pomaže, jer mi je u trudnoći sad stalno 4.6, 4.7, prije trudnoće se šetao 5.1-5.3. U prošlosti sam imala inzulinsku rezistenciju, više nemam.
Što se godina tiče, sve ste vi bebe. MM i ja smo oboje u četrdesetima.
Blink13, ja sam radila Panoramu jer je sitno točniji od drugih testova. Inače da, Nifty i Panorama spadaju u NIPT testove.
Pau18, dobrodošla!!
💔💔💔
Meni je bilo pitanje na faksu: " Kolegice izračinajte koji će brojevi biti izvučeni u petak", moj odgovor:" Da to znam, ne bi bila ovdje". 🤪🤭😄
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro zenske,bas si nesto razmisljam kako se Priroda,Bog,Svemir pobrinuo za sve ljudske potrebe da prezivi a najvise za trudnocu i sam porod,sve savrseno ali kako se nije pobrinuo da u trudnoci tih 9 mjeseci spavamo kao tuke pa da se organizam lijepo pripremi na neprospavane noci sa bebicama...ili je pisanje ili grcenje ili nemir,eto tako moje noci prolaze🙈🙉
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Jutro zenske,bas si nesto razmisljam kako se Priroda,Bog,Svemir pobrinuo za sve ljudske potrebe da prezivi a najvise za trudnocu i sam porod,sve savrseno ali kako se nije pobrinuo da u trudnoci tih 9 mjeseci spavamo kao tuke pa da se organizam lijepo pripremi na neprospavane noci sa bebicama…ili je pisanje ili grcenje ili nemir,eto tako moje noci prolaze🙈🙉
hahahaa istina, ja sam noćas isla jesti u 1 jer me probudila GLAD!
Dvojajcane blizanke 🍒
Dobro jutro svima🎀
Ja imam tek sad snage da vam napisem,nakon 20 sati povracanja 😪
Oko ponoci preksinoc krenula,u 14:30h imala pregled na koji sam jedva otisla,dakle jedva,molila se da zavrsi da se ne srusim😔bebica je odlicno,spavala ko kraljica cijelo vrijeme nije htijela ni mrdnuti..uzela mi papu i rekla da me nece davit jer je vidjela da sam jako loše...Na kraju sam otisla u bolnicu jer sam se skljokala,dehidrirala,i mm me odveo u Petrovu,tamo sam primila 2 L infuzije,opet sam vidjela bebicu 🥰 koja je opet pajkila,medutim crp mi je povisen (50) 🙄 i rekla je da imam bakterije u urinu da idem urinokulturu napraviti cim ranije (bojim se da se e.coli vratila😥)... Danas mi je bolje,manta me jos ali nije ni cudo 90/60 je tlak,ja na takav nisam navikla.
Nove cure dobro nam dosle,Magy bas mi je drago za super pregled,Dubrovcanka sretno danas ♥️🥳
Ja imam 30,roditi cu u 31 i to mi je 3.dijete :)) Tak mi se fucka kaj ko misli,ne znam jel mi gore te godine kad pricaju o njima ili kao sto su meni rekli "Ah Tea,ja sam mislila da je kod vas 'radnja' zatvorena" … Ja i mm volimo djecu,i da me se pita vjerojatno mi ne bi bilo zadnje dokle god smo sposobni i sve je u redu !
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji