Pozdrav, zna li možda netko kako izgleda kada vam trudnoću vodi privatni ginekolog? Kako je s uputnicama za bolnicu, vađenje krvi i ostalo? Nikako nisam zadovoljna sa svojim i želim otići od njega.
Normalno. Privatnik te pregledava, daje ti nalaze na kojima su upute koju terapiju trebaš uzimati i koje preglede napraviti. Po tim nalazima socijalac izdaje uputnice i recepte.
💔💔💔
katsy, stolica mi je uvijek problem, sad u trudnoći pogotovo. Nekad par dana za redom super, onda tjedan dana ništa. Jedem puno vlakana, pijem sok od šljive, pijem redovno magnezij, hodam, ... to pomaže. Doslovno je to nešto što moram svakodnevno imati na umu, inače postane gadno.
💔💔💔
Pisanje svaka 2h jel i vama tak, luda sam vec
Meni je tako bilo, mislila sam da je od hormona, puno vode koju pijem i sl. kad na kraju imala sam gljivice. Gin kad me pregledala rekla je da imam jako malo i da nije za liječenje već da probam prirodno (manje slatkog, kefir i sl). Ja sam pokušala ali nakon tjedan dana sam osjetila da me malo pocinje izvana svrbiti. Muž me pregledao i rekao da su gljivice. Onda sam uzela one tri vaginalete plymikol (mislim) nakon druge mi je piškenje prestalo i život mi se vratio u normalu, haha tek sam dat povezala zašto piškim! Eto mog iskustva.
Meni je gin za gljivice prepisao Klotrimazol kremu i vaginalete. Isto sam napuhnuta, ali nisam mislila da bi to bilo od gljiva nego hormona i ljenih crijeva. 🤷♀️
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sunašce ni ja 🥱 kako leti vrijeme ovako Al od pregleda do pregleda ko vječnost🤣
Tak ni ja ne vjerujem, kad sagledam pa jbt skoro na pola, a često još nisam ni svjesna da sam trudna🙈
Blago tebi Dubrovčanka ja svakih 2 h izludih vise. Danas me i malo maternica boli vjerojatno se siri.
Al s tim pisanjem cu izludit a opce ne popijem puno tekucine pogotovo ne predvečer ima jos netko da mu je tako?
ajme znam kako ti je ,tako je i meni, 2-3 puta se budim po noći ,baš je za izludit. i cim dode 7-8 sati ne mogu više spavati .. to me bas ubija
Tocno ti je tak i meni luda sam vec jer sam umorna
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curke evo poslali su mi nalaze krvne grupe i rh i jos one neke testove mogu vam tu poslat da vidite i usporedite sa svojima jel mi sve oke?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
TeaBj kako je bilo na pregledu? Jesi saznala spol?
Evo samo da se javim. Ja malo kasnim za vama ali i dalje se osjećam kao dio ekipe 🙈 ja sam danas ušla u 6tt i sad pokušavam ne razmisljat o tome da je ovo najriskantnije vrijeme sve do 12-13tt. Od simptoma nemam ništa osim bol u cickama i ponekad malo malo pritisak dolje. Možda malo umor i zadisem se brzo. Ali nije to ništa strašno, sad ne znam je li normalno da bas nikakve simptome prave nemam. Prvi pregled mi je u utorak 28.09. I nadam se da će sve biti u redu i da ćemo cuti srce.
P.S. Čestitam na malenom dječaku! 💙
Bas kako kaze Dubrovcanka,budi sretna🥳😍ja sam sa curkama od 4tt i evo me u 9tt sada,vrijeme doista leti🤗
Bila je TeaBj na pregledu i nosi deckica 💙
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke evo me s pregleda. Sve ok. Kaže beba je za 5 plus. Stvarno je sve mjerila (glavu, trbuh, bedrenu kost i dr). Nažalost spol nije sigurna 😭 a boji se zbog prošlog puta. Moram čekati idući pregled. Užas! Malo mi je prigovarala za šecer, ups 🤭
Pitala sam ju za listeriju. Rekla je da je jednom imala takvu trudnicu, završila je u Petrovoj na liječenju i rodila zdravo dijete. Ok, očito se događa.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Curke evo me s pregleda. Sve ok. Kaže beba je za 5 plus. Stvarno je sve mjerila (glavu, trbuh, bedrenu kost i dr). Nažalost spol nije sigurna 😭 a boji se zbog prošlog puta. Moram čekati idući pregled. Užas! Malo mi je prigovarala za šecer, ups 🤭
Pitala sam ju za listeriju. Rekla je da je jednom imala takvu trudnicu, završila je u Petrovoj na liječenju i rodila zdravo dijete. Ok, očito se događa.
Aaa♥️Drago mi je da je bebuska super,nadam se da ces drugi puta znati .. 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke evo poslali su mi nalaze krvne grupe i rh i jos one neke testove mogu vam tu poslat da vidite i usporedite sa svojima jel mi sve oke?
Kači sve šta imaš 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji