Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    22. Rujan 2021. 13:08

Curke imam strasan pritisak u donjem dijelu trbuha i ledjima,osjecaj kao da cu svaku sekundu procuriti,strah me ici piskiti jer osjecam kao da ce sve izaci iz mene...tek sam u 14.tjednu...da odem kod dpktora ili sta da radim...lezim ali se nikako namjestit a strah me uopce se pomaknuti,sranjeee😔

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Arsancres
    22. Rujan 2021. 13:13

aarauch

Curke imam strasan pritisak u donjem dijelu trbuha i ledjima,osjecaj kao da cu svaku sekundu procuriti,strah me ici piskiti jer osjecam kao da ce sve izaci iz mene…tek sam u 14.tjednu…da odem kod dpktora ili sta da radim…lezim ali se nikako namjestit a strah me uopce se pomaknuti,sranjeee😔

Ako imaš kod kuće, popij magnezij i lezi na lijevi bok, širi ti se maternica i moguće da je i to.. Ako ne popusti nakon sat vremena bez ikakve fizičke aktivnosti, ja bih otišla na hitnu pa makar te vratili doma. 
    Držim fige da prođe brzo :) 

Arsancres
    22. Rujan 2021. 13:14

katsy

Magy107

TiNa

Čestitam na dobrim pregledima i spolovima. Ostalima zelim srecu na pregledima… Kak ste danas. Ja sam dobro samo me i dalje muci nesanica, bokovi me bole vise neznam kak bi se namjestila. Pisanje svaka 2h jel i vama tak, luda sam vec

I meni je najposjecenija prostorija kupatilo… Kod mene nema drugih posebnih simptoma osim što nemam apetit. I nervoza pred sutrašnji pregled

da, 2x u noći uvijek..
    da li je vama ginekolog odmah odredio datum planiranog poroda ili? meni još nije (bila sam 2x na pregledu) pa ćemo valjda na sljedećem pregledu ustanoviti taj datum :D

Kod mog termin odmah izađe na uzvu, gore s mojim podacima 🙈

• Mariina1106
    22. Rujan 2021. 13:23

Pozdrav, zna li možda netko kako izgleda kada vam trudnoću vodi privatni ginekolog? Kako je s uputnicama za bolnicu, vađenje krvi i ostalo? Nikako nisam zadovoljna sa svojim i želim otići od njega.

Arsancres
    22. Rujan 2021. 13:29

Mariina1106

Pozdrav, zna li možda netko kako izgleda kada vam trudnoću vodi privatni ginekolog? Kako je s uputnicama za bolnicu, vađenje krvi i ostalo? Nikako nisam zadovoljna sa svojim i želim otići od njega.

Ja vodim privatniku, ali uputnice mi izdaje moj socijalni. Nema ti druge opcije, mislim možeš ti plaćati neke pretrage kod privatnika, kks, briseve i tako to sve popratno u trudnoći, ali npr. D1 uputnica za porod mora biti izdana od tvog ginekologa preko hzzoa, ako misliš roditi u državnoj bolnici, jel.
    Doznake za komplikacije, porodiljni, sve to ti daje tvoj socijalni ginekolog. Ja nisam nikada bila kod tog svog socijalnog, ali mi ne pravi problem stvarno. U prvoj trudnoći sam se prebacila k njemu jer mi je bio blizu, došla sam samo tamo kod upisa i rekla da sak trudna, ali da idem inače kod privatnika i kod njega bi vodila trudnoću, on je imao super reakciju, rekao da će mi dati sve što moj privatnik zatraži, samo da bi s vremena na vrijeme volio vidjeti nalaze itd, ali to je bilo tak protokolarno, ništa on to nije osporavao niti ispitivao. Sad u drugoj trudnoći je zbog korone sve još lakše pa ni ne moram ići, sve mi pusti telefonski, evo me u 17tt, nisam ga niti vidjela još haha, Znam da neki ginekolozi prave problem ako vodiš privatno, a od njih zahtijevaš uputnice i sl, što ja u neku ruku i shvaćam jer zakonski, on je odgovoran za to nešto budući da ti je on izdao recept, uputnicu ili sl.. Ali većina koja se buni zapravo ima samo problem sa egom jer ideš kod nekog drugog. 

SaporeVero
    22. Rujan 2021. 13:50

Drage žene, zna li koja od Vas jel se treba naručivati za kombinirani probir i uzv u Petrovoj? Doktor mi je dao uputnice i za vađenje krvi i za uzv, ali ne znam je li se trebam naručiti ili mogu samo doći tamo na dan kada bih to trebala riješiti? 

👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻‍♀️ 2021.
    Pokušavamo 06/2021 👶🏻
    +16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
    25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
    15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
    Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
    Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
    Folat + Gynositol + B kompleks
    Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.

• katsy
    22. Rujan 2021. 13:55

jedno možda neugodno pitanje, ali kakva vam je situacija sa stolicom? ja inače nikad nisam imala s time probleme, ali sada se stolica svede na 2x - max 3x tjedno.

anchika
    22. Rujan 2021. 14:04

Treba se naručiti, tj naručujes se na uzv a krv izvadiš taj dan tamo u laboratoriju bez narudžbe. Možeš se naručiti preko maila ili osobno.
    Meni se isto stalno piški 

• katsy
    22. Rujan 2021. 14:04

Dubrovčanka

I Katsy ja se isto malo borim u zadnje. Na preporuku nekoga ovdje sam kupila sok od šljive i magnezij mi pomogne. I naravno kad pripazim šta jedem bolje ide. I da. Uzela sam čepiće da se nađu. Te mogu trudnice.

hvala draga Dubrovčanka

Tejuska♡
    22. Rujan 2021. 14:17

katsy

jedno možda neugodno pitanje, ali kakva vam je situacija sa stolicom? ja inače nikad nisam imala s time probleme, ali sada se stolica svede na 2x - max 3x tjedno.

Grozna 😶 muku mucim,sok od sljiva,pa ih sama kuham i pravim kompot,smokve,magnezij dupla doza,cepici 
    Bas borba ali meni je tako cijeli zivot pa se nosim s time vec dobro
    Ja ako ne pazim da to sve pijem svaki dan,ne idem i po 7 dana
    Sad kad sam bila u bolnici na zalost opet zastoj tako da se mucim od jucer i unosim sve u sebe ko manijak

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.