Hvala cure, bome smo prvenstveno sretni sto je sve u redu, a naravno i za dečkića :) ali od početka sam imala neki osjećaj da bude tako i evo ispalo je da je točan.
Sretno svima sa pregledima! 🤗
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Ja sam isto za forum, imam fejs, žnj profil otvoren još za vrijeme faksa zbog materijala i to, ali nisam aktivna na njemu haha, koristim ga samo zbog grupa nekih i sadržaja, ali nisam sad tamo za neke chat grupe, forum mi je apaurin :D
Čestitke na super pregledima i na jednom dečkiću ❤️
Jutro cure, evo da se i ja javim nakon privatnog pregleda i NIftya.
Beba je toliko bila aktivna da smo jedva jednu sličicu dobili, a da nije mutna. Sto se tiče NIftya, danas došli rez, sve u redu. Dolazi nam mali dečkić 💙
Čestitke!!! 🥳🥳🥳
Dolazi nam mali dečkić 💙
Čestitam prvo pa muško,haha I umirujuće je kad znaš da je sve u redu! 🍀😊
Ja danas idem na pregled i nadam se saznati spol, iako joj neću vjerovati do poroda jer je zadnji put promašila,haha
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dolazi nam mali dečkić 💙
Čestitam prvo pa muško,haha I umirujuće je kad znaš da je sve u redu! 🍀😊
Ja danas idem na pregled i nadam se saznati spol, iako joj neću vjerovati do poroda jer je zadnji put promašila,haha
Sretnooo😍😍nadam se da ce vidjeti i da ce biti tocno🥳
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
TeaBj94 cestitam na urednom nalazu i na deckicu! 💙
Tejuska moj iduci pregled je 19.10.
Coksa mi sa Ljetnih beba 2020 smo se nakon poroda dio prebacio na Viber, a dio na Teams jer je ipak intimnije i mogle smo si slati slike djece itd. (forum mi bas nije za to), a na fejs nismo jer ga dosta cura nije imalo tako da ne mora biti fejs ali po meni nema za to potrebe prije nego sta sve rodimo. Ja sam na kraju izasla iz te Viber grupe jer mi je bilo jako tesko za pratiti posto sam u to vrijeme nakon sta sam rodila pisala i diplomski...u svakom slucaju ja sam za ali ima vremena i da istina u toj grupici su se zene koje su blizu nalazile i stvorila su se prijateljstva.
Ante 💙 Maro 💙
Čestitam na dobrim pregledima i spolovima. Ostalima zelim srecu na pregledima... Kak ste danas. Ja sam dobro samo me i dalje muci nesanica, bokovi me bole vise neznam kak bi se namjestila. Pisanje svaka 2h jel i vama tak, luda sam vec
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Blago tebi Dubrovčanka ja svakih 2 h izludih vise. Danas me i malo maternica boli vjerojatno se siri.
Al s tim pisanjem cu izludit a opce ne popijem puno tekucine pogotovo ne predvečer ima jos netko da mu je tako?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Pisanje svaka 2h jel i vama tak, luda sam vec
Meni je tako bilo, mislila sam da je od hormona, puno vode koju pijem i sl. kad na kraju imala sam gljivice. Gin kad me pregledala rekla je da imam jako malo i da nije za liječenje već da probam prirodno (manje slatkog, kefir i sl). Ja sam pokušala ali nakon tjedan dana sam osjetila da me malo pocinje izvana svrbiti. Muž me pregledao i rekao da su gljivice. Onda sam uzela one tri vaginalete plymikol (mislim) nakon druge mi je piškenje prestalo i život mi se vratio u normalu, haha tek sam dat povezala zašto piškim! Eto mog iskustva.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Blago tebi Dubrovčanka ja svakih 2 h izludih vise. Danas me i malo maternica boli vjerojatno se siri.
Al s tim pisanjem cu izludit a opce ne popijem puno tekucine pogotovo ne predvečer ima jos netko da mu je tako?
Ja ti idem 2x do 3x u noci na wc i koma je to...taman fino zaspim i ajmo dizanje na wc. Trudim se piti manje pred spavanje ali ne pomogne ni to.
Čestitam na dobrim pregledima i spolovima. Ostalima zelim srecu na pregledima… Kak ste danas. Ja sam dobro samo me i dalje muci nesanica, bokovi me bole vise neznam kak bi se namjestila. Pisanje svaka 2h jel i vama tak, luda sam vec
I meni je najposjecenija prostorija kupatilo… Kod mene nema drugih posebnih simptoma osim što nemam apetit. I nervoza pred sutrašnji pregled
da, 2x u noći uvijek..
da li je vama ginekolog odmah odredio datum planiranog poroda ili? meni još nije (bila sam 2x na pregledu) pa ćemo valjda na sljedećem pregledu ustanoviti taj datum :D
Sortiraj odgovore
Najstariji