Hvala na objasnjenju,nisam znala za to. Na hitnoj mi je rekla najkasnije do 16 tt.
A ginekolog,to je kao novi,ma super je on nego ako i objasnjava ja ga nista ne cujem koliko je tih i jos maska…,doslovno spajam svaku drugu sa petom da bi ista povezala.
Moj trik ti je da im kažem da sam nagluha. Onda se svi rastope i počnu pričati jako glasno i usporeno
Vidjet ćeš dokad ćeš piti, to će po putu odrediti ovisno kako ti se bude odvijala situacija, kakav je cerviks itd. Ali u svakom slučaju, ne može štetiti, dapače.
Ja sam i dalje na ekstra velikoj dozi progesterona, tlaka mi je ali neka, ako pomaže uzimat ću ih i do mature od malog.
💔💔💔
I ja sam bila malo šmrcava. Muža je baš uhvatilo, pa je i mene zarazio. Mi samo špricamo sa morskom vodom, ispiremo s tekućinom za usta, puno meda i čaja. Baš sam se začudila u ljekarni da trudnice ne smiju septolete, niti ono malo zeleno čudo za udisati s mentolom!
Jučer kod gin kaže ona meni skini se. Pitam ju kad ćemo napokon preko trbuha. Rekla je da ćemo svaki put vaginalni pregled pa onda ultrazvuk preko trbuha. Moram priznati da se ne sjećam toga iz prve trudnoće. Meni baš čudno da me netko golu gleda preko trbuha. Ha?
Smiješ Isla pastile, to su jedine koje smiju trudnice i dojilje :D imaš ih posvuda po ljekarnama :D
Joj meni isto bude tlaka tih vaginalnih pregleda, ali isto tako znam zašto su pa ajde, suludo mi se buniti. Mene je prošli put pregledavao prvi put preko stomaka, ali mi je rekao da idući put će i vaginalno jer će raditi cervikometriju i onda tek anomaly preko stomaka.
Nekako sam pretpostavljala da će tako i biti jer sam u prvoj trudnoći imala skraćen cerviks jako rano, ali na koncu rodila 2 dana pred termin, kaže gin da je to sad drugačije kad već imam porod iza sebe i trudnoću koja je uredno prošla, da se onda dužina cerviksa drugačije gleda, samo eto on želi da budemo oprezni i da svejedno dovoljno rano krenemo s provjerom.
Ja jučer kupila neke hlačice za bebu, to mi prvo 🙈 imam sve od prve curke, ne znam ni šta bih kupila, sve imam, ne bih ništa gomilala više, nemam di haja
U
Ne zelim da me vise itko dolje dira ni da se moram skidati😒. Nije mi inace problem,ali sad nakon toliko ceprkatelja dolje imam neku fobiju. Nisam rizicna trudnica…
Ja djelima tvoje mišljenje. Mene je naručila za tri tjedna opet. Meni je to prerano i još je spominjala neki 5D???!!! Joj, ja to uopće ne želim i ako nema indikacija nekužim zašto me gnjavi s tim! Od kad sam pročitala da je u Njemačkoj zabranjeno, bojim se jako, nisam to radila niti u prvoj trudnoći, a tad "nije bilo štetno". Glupo mi je odbiti, može netko ići umjesto mene?! Haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
U
Ne zelim da me vise itko dolje dira ni da se moram skidati😒. Nije mi inace problem,ali sad nakon toliko ceprkatelja dolje imam neku fobiju. Nisam rizicna trudnica…
Ja djelima tvoje mišljenje. Mene je naručila za tri tjedna opet. Meni je to prerano i još je spominjala neki 5D???!!! Joj, ja to uopće ne želim i ako nema indikacija nekužim zašto me gnjavi s tim! Od kad sam pročitala da je u Njemačkoj zabranjeno, bojim se jako, nisam to radila niti u prvoj trudnoći, a tad "nije bilo štetno". Glupo mi je odbiti, može netko ići umjesto mene?! Haha
Zoveš i odgodiš termin na onaj koji želiš. A 5D (nisam ni čula da to postoji?) odbiješ ako ga ne želiš. Ja sam svojem rekla da me ne zanima ništa 3D/4D, nek radi samo ono što je neophodno za dijagnostiku. I složio se sa mnom i radimo na taj način. Slikice mi ne trebaju, budem ih slikala kad se malac rodi
💔💔💔
…sada kako mi popustaju mucnine zadnjih dana i super se osjecam mislim si dal sam uopce T i nadam se da je sve oke sa bebicom! Uvijek neke brige hehe
Pročitaj stranice s početka, više nas je imalo tih briga. Čudno je nakon te "patnje" jedan dan se probuditi i opet imati svoje "staro" tijelo nazad, a kao ništa se nije promijenilo i dalje si trudna. Možeš biti bez brige to je skroz normalno! Brzo se čovjek navikne, evo ja se više niti ne sjećam što su to mučnine a mislila sam da ću umrijeti,haha
Budem se naviknula brzo, lijepo je bez mucnina ! A sad mi je nakako i dugo bez pregleda idem sljedeci tj a to ce biti puna 4 t da nisam vidjela bebicu.
Plus gleda mi nuhalni vadim krv za panoramu i tak svasta nesto pa jedva cekam. A nikako docekati
Ja do idućeg puta moram napraviti ogtt. Ajd barem malo slatkog bez grižnje savjesti, haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Anchy_23 nas dvije imamo termin isti dan, ali mene mučnine još muče 😬 Iako je lakse malo zadnjih tjedan dana, ali jedem samo suho, bilo sta tekuće mi je koma.
U ponedjeljak navečer sam napisala prvi post, ne znam zašto me nitko nije doživio 🙈 Nisam valjda nešto krivo napisala.
Meni je doktorica na pregledu rekla da ona svaki put pogleda i vaginu, drago mi je da čujem da je to zapravo dobro, već sam mislila da ima neki fetiš…
Posvudusa ja imam 34 godine 😊 Prvo sam rodila s 32, skoro 33 😊
Ja imam 36 i trebala bi roditi malo prije rodendan, ako opet ne prenesem. Drugi mi ništa ne govore, a nije da i slušam. Haha! Mislim da sam već "stara" i bojim se svih opasnosti što dolaze s godinama (trisomije i sl.), ali nadam se najboljem. Muž mi je baš star 🎅/👴 i on se baš zna bedirati zbog toga. Često ljudi koji nas ne poznaju misle da sam mu ja kćerka. Gle, nismo stigli prije. Dok smo sve ostvarili što smo si zacrtali, potrajalo je, ali smo zato sad 100% posvećeni obitelji.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ženice, koliko imate godinica?
Ja imam 28, svi kažu bilo ti je i vrijeme da kreneš radjati 🙄
U prvoj trudnoci sam imala 26, a sada 28.
Ante 💙 Maro 💙
Ja svježe napunila 30 prije koji tjedan, prvu curicu rodila s 27.
Meni je to komentiranje tako neukusno uopće, šta itko ima zadirati u nečije odabire. Odlučila se neka sa 20 ili 40 za dijete, čija je to stvar? Kao da će ga ti dušebrižnici odgajati i čistiti pelene.. Ma daj. Ljudima ionako niš ne odgovara, vječno pametuju. Ak si mlađa, onda kao di si požurila, ako imaš preko 25 onda je spika šta čekate, a za sve iznad 30 je ono pa već vam je odavno vrijeme. Da ne govorim o onom društvenom fenomenu trećeg djeteta, valjda svaki par netko pita jel to treće bilo planirano i željeno. Jebote dokle seže ljudska glupost. To valjda da se zadovolje sve društvene norme, dvoje djece vrh i to idealno ako su i cura i dečko, onda kao imaš sve 😂
Ako ne daj Bože drugo bude isti spol kao i prvo onda kreću komentari joj moraš sad još jedno da imate i dečka ili moraš još jedno da bude curica bar jedna.
Meni se kosa diže kad samo pomislim hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji