Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    22. Rujan 2021. 20:42

Čestitke MM!! 🥳🥳🥳

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    22. Rujan 2021. 21:05

Znači trebala bi početi koristiti ove Klotrimazol vaginalete.. Naravno piše da nije preporučljivo u 1.tromjesečju.  I šta sad? Već sam zaboravila jesam ih koristila nekad prije u trudnoći. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

alena1
    22. Rujan 2021. 22:17

Vece sta ste vi koristile kod prehlade ? Evo od sinoc mi curi nos i kihanje postaje neizdrzljivo jel smijem ista uzeti danas smo 6+1 😔 koronu nemam i tako sam se danas testirala na poslu  doktora nemam sta zvati ova sitacija u slov. Je neizdrzljiva s ovom koronom 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

alena1
    22. Rujan 2021. 22:24

O_Nela

evo da se i ja javim, mene je uvatila neka prehlada . začepilo mi nos , glava boli i imam malu temperaturu . e sad da vas pitam koje kapi možemo koristiti ? znam od tableta da se samo lekadol preporučava .. ovo mi bas sad nije trebalo 🤦🤦 kako ste vi ostale ? cestitam curama koje su danas bile na pregledima

Ja jos uvijek nemam temperaturu,ali nos i kihanje katastrofa.
    Uzasno se osjecam nadam se da nece biti veci simptoma bas sam 😔 i zabrinuta jer ovo je tek pocetak a pregled je tek za 2 tj. 

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

alena1
    22. Rujan 2021. 22:47

O_Nela

alena1

O_Nela

evo da se i ja javim, mene je uvatila neka prehlada . začepilo mi nos , glava boli i imam malu temperaturu . e sad da vas pitam koje kapi možemo koristiti ? znam od tableta da se samo lekadol preporučava .. ovo mi bas sad nije trebalo 🤦🤦 kako ste vi ostale ? cestitam curama koje su danas bile na pregledima

Ja jos uvijek nemam temperaturu,ali nos i kihanje katastrofa.
    Uzasno se osjecam nadam se da nece biti veci simptoma bas sam 😔 i zabrinuta jer ovo je tek pocetak a pregled je tek za 2 tj.

mene je najviše strah kad pušem nos ,pa stomak naprežem .imam osjećaj da Ce mi sve popucati

O boze nadam se da ce biti sve ok da ce brzo proci i da cemo biti kao nove 😉🙃

25 👩
    + 7.9 🥰
    ⏳ 8.10 prvi pregled
    12.11 pregled

TiNa
    22. Rujan 2021. 22:51

Omerta

Znači trebala bi početi koristiti ove Klotrimazol vaginalete.. Naravno piše da nije preporučljivo u 1.tromjesečju. I šta sad? Već sam zaboravila jesam ih koristila nekad prije u trudnoći.

Preporucljivo je a mozes i rojazol meni je tako moja rekla ako bi bilo slucajno pojave gljivica da slobodno se javim... 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    22. Rujan 2021. 22:53

Arsancres

TiNa

Curke evo poslali su mi nalaze krvne grupe i rh i jos one neke testove mogu vam tu poslat da vidite i usporedite sa svojima jel mi sve oke?

Kači sve šta imaš 😂😂😂

Cula se sa gin,, 0 plus sam. I ovo ostalo je sve oke. Hvala Bogu, hvala ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    22. Rujan 2021. 22:54

Svima koji su saznali spol, i, da su pregledi prosli oke cestitam od ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Arsancres
    22. Rujan 2021. 23:24

Cure mene prije par dana uhvatilo isto neko kihanje, ona vodica iz nosa stalnooo, neš me grebuckalo grlo 2 dana, ali sad evo ništa više. Prošlo za 3 dana.. Nisam ništa pila osim čaja, mene inače rijetko šta ulovi pa nisam možda neki primjer, ali okolo mene su svi balavi, šmrcaju, većina bez temperature al ono baš dosadno, pun nos svima. Možda je eto do ove nagle promjene vremena, kiša i to zahlađenje.
    Nemojte brinuti, nalijevajte se čajem, limunom, skuhajte juhe i nadam se da će proći brzo kao i kod mene, valjda se sad svima tako potrefilo

Blink13
    23. Rujan 2021. 07:27

Niki777

TeaBj kako je bilo na pregledu? Jesi saznala spol?
    Evo samo da se javim. Ja malo kasnim za vama ali i dalje se osjećam kao dio ekipe 🙈 ja sam danas ušla u 6tt i sad pokušavam ne razmisljat o tome da je ovo najriskantnije vrijeme sve do 12-13tt. Od simptoma nemam ništa osim bol u cickama i ponekad malo malo pritisak dolje. Možda malo umor i zadisem se brzo. Ali nije to ništa strašno, sad ne znam je li normalno da bas nikakve simptome prave nemam. Prvi pregled mi je u utorak 28.09. I nadam se da će sve biti u redu i da ćemo cuti srce.
    P.S. Čestitam na malenom dječaku! 💙

Hej Nikki! Mi smo tu negdje, meni danas 5+5. Razumijem te u potpunosti ali kako cure kažu, samo pozitivne misli i biti će sve ok. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.