Ja imam 36 i trebala bi roditi malo prije rodendan, ako opet ne prenesem. Drugi mi ništa ne govore, a nije da i slušam. Haha! Mislim da sam već "stara" i bojim se svih opasnosti što dolaze s godinama (trisomije i sl.), ali nadam se najboljem. Muž mi je baš star 🎅/👴 i on se baš zna bedirati zbog toga. Često ljudi koji nas ne poznaju misle da sam mu ja kćerka. Gle, nismo stigli prije. Dok smo sve ostvarili što smo si zacrtali, potrajalo je, ali smo zato sad 100% posvećeni obitelji.
Ma kakav deda.. Ako drži kolko tolko do zdravlja, ne vjerujem da izgleda puno starije od tebe, osim ako si ti ko curica. Imam sestričnu koja će ove godine napuniti 45, ali nebi joj dao nitko više od 35 jer ima takvu facu slatku. Moj je napunio 50 ove godine.. Ali pošto je azijat, izgleda par godinica mlađe.A ja pak bez šminke izgledam ko neka tinejđerica.. Al koga briga. Jedino što on nije htio je da bude "stari tata". Kao dvoje je dosta i ne želi više djece nakon 50-e, kad ono.. Kinder surprise!!!
Ja se skroz slažem s tobom. Moj puni 45, ali stvarno čovjeku ne bi dao te godine, ne jer je moj muž nego stvarno ima takvu facu 😂 on baš zdravo živi i drži do sebe u smislu kondicije, tjelesne aktivnosti, prehrane i to. Izgleda stvarno ponekad mlađe nego neki moji vršnjaci, ja ga znam sprdati da ima kožu ko one putene curice haha, ali tak je valjda genetski.
On zazire jako od zapuštenosti u smislu muškaraca koji si dozvole debljinu radi svog nemara i komocije, gleda da je sve to povezano uvijek sa zdravljem i ako je nekad i u stisci s vremenom, otić će biciklom sa psom napraviti brzinski 10 krugova oko školskog igrališta 😅
Bravo za muža!!! 👏👏👏
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobar dannn, dali me primateee ovdjee 😁😁🤣🤣
citam puno vasih objava i komentara pa sam odlucila i ja se javitii ovdje 😁😊
Dobridosla🤗. Naravno da te primamo😂❤Pozdrav cure,
Danas prvi pregled. Srce kuca❤️, danas je 6+1,a termin poroda 18.5.
Kada govorimo o godinama, imam 36, a dijete ću roditi sa 37😀, muž ima 40 i godine uopće ne prihvaćam ozbiljno. Imamo jednu djevojku koja ima 6 godina.
Bravo za dobar pregled i neka ti je laka trudnoca🥰❤.
Ma drage moje imale 20,30 il 40 i vise dao nam dragi Bog jos koje uskoro nakon ovog ako zelimo🙏💪😂.
Hvala ❤️
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
laleee dobrodošla 😃. Kalendar ako si uredno upisivala i ako nemaš neke zbrčkane cikluse je otprilike točan 😄. Al to ti je to.
Fastaziačestitke na srčeku malom💖
Ja sam se danas obojala nakon 4 mjeseca. Sad se osjećam ko nova 😄
Hvala ❤️
I ja bih trebala na bojanje😀
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
I jaaa.. Bojanje, šišanje.. Neki preljev ili boja bez amonijaka.. Mislim si jel da idem sad ili odgodim za 2.tromjesečje.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
…mene recimo dosta brine hoću li imati dovoljno vremena za stariju djevojčicu pošto mi je i ovako premalo zbog posla i obaveza. Nadam se da ćemo se uspjeti uskladiti.
Mene muči ista briga. Moja curica je moja mala maza. Jako smo povezane i trenutačno smo jedna drugoj centar svijeta. Prakticirala sam povezujuće roditeljstvo i stvarno smo jako jako povezane. Neznam hoću li imati toliko vremena posvetiti drugom djetetu i još i njoj a o poslu da ne pričam. Kad bi dobila na lotu, dala bi otkaz da mogu biti doma i uživati u svakom trenutku.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Meni bi dobro došlo neko šišanje već, ne farbam se pa sam po tom pitanju mirna.. Čekam da mi sijede zakucaju na vrata 🙈
Joj mene isto ulove te misli kako ću s malom bebom i sadašnjom curicom, ali vjerujem da će se sve posložiti.
Ja bih isto rado ubola neš na lotu i bila doma s djecom dok ne krenu u školu 🤭 ali drago mi je da sam uspjela i ovo do sada, mislim da puno znači djeci kad su tako mala.. A sad će mi curka 3 godine, nadam se da ću moći i s drugom tako ostati doma do barem 2,3 godine.
Ajmo MarijanaMartin sutra igramo jackpot!!!
Meni bi dobro došlo neko šišanje već, ne farbam se pa sam po tom pitanju mirna.. Čekam da mi sijede zakucaju na vrata 🙈
Joj mene isto ulove te misli kako ću s malom bebom i sadašnjom curicom, ali vjerujem da će se sve posložiti.
Ja bih isto rado ubola neš na lotu i bila doma s djecom dok ne krenu u školu 🤭 ali drago mi je da sam uspjela i ovo do sada, mislim da puno znači djeci kad su tako mala.. A sad će mi curka 3 godine, nadam se da ću moći i s drugom tako ostati doma do barem 2,3 godine.
Ajmo MarijanaMartin sutra igramo jackpot!!!
Može, koje brojeve,haha Ja sam bila godinu dana doma i stvarno sam skoro umrla prvi dan kad sam morala ići raditi. Baš se veselim napokon opet biti doma 😛
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Dubrovčanka 🤞🤞🍀🍀
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Ženice, koliko imate godinica?
Ja imam 28, svi kažu bilo ti je i vrijeme da kreneš radjati 🙄
Ja 37, muž 39. Prvo dijete dobili prošle godine. Ako sve bude ok, ovo ću roditi sa punih 38. 😉
Ja svježe napunila 30 prije koji tjedan, prvu curicu rodila s 27.
Meni je to komentiranje tako neukusno uopće, šta itko ima zadirati u nečije odabire. Odlučila se neka sa 20 ili 40 za dijete, čija je to stvar? Kao da će ga ti dušebrižnici odgajati i čistiti pelene.. Ma daj. Ljudima ionako niš ne odgovara, vječno pametuju. Ak si mlađa, onda kao di si požurila, ako imaš preko 25 onda je spika šta čekate, a za sve iznad 30 je ono pa već vam je odavno vrijeme. Da ne govorim o onom društvenom fenomenu trećeg djeteta, valjda svaki par netko pita jel to treće bilo planirano i željeno. Jebote dokle seže ljudska glupost. To valjda da se zadovolje sve društvene norme, dvoje djece vrh i to idealno ako su i cura i dečko, onda kao imaš sve 😂
Ako ne daj Bože drugo bude isti spol kao i prvo onda kreću komentari joj moraš sad još jedno da imate i dečka ili moraš još jedno da bude curica bar jedna.
Meni se kosa diže kad samo pomislim hahah
Sve se slažem
Ljudi si previše dopuštaju
Sortiraj odgovore
Najstariji