Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Rujan 2021. 21:23

Mariina1106

Imam još jedno pitanje za vas, znate li koliko su štetni ultrazvuci u trudnoći za plod? Ja sam zbog krvarenja bila na ultrazvuku 5.9, 15.9 pa opet 20.9 i moram za tjedan dana opet! Jako me strah njihovog učinka na plod.

Nimalo. Dok god ti rade samo 2D UZV (to je onaj sa sivim mrljama), možeš ga raditi maltene svaki dan.
    Štetni su oni 4D, njih je bolje raditi što manje-

💔💔💔

elle 🙋‍♀️
    21. Rujan 2021. 21:35

TiNa

Omerta

Vaganje, urin, tlak.. Isto ništa.. Ono standardno kod svakog pregleda, kaže oni to ne rade.Nisam dobila ni trudničku knjižicu.. Jel to nešto novo ili ovisi od doktora do doktora.. Fakat ne kužim. Izgleda da ću kod njega dolazit samo po uputnice i ako treba neki recept.

Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu i bas dobro da si to spomenula vec sam htjela ostale pitat dal je itko to dobio?

Ja sam dobila na zadnjem pregledu. 12tt

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tonka341
    21. Rujan 2021. 21:48

Omerta

TiNa

Omerta

Vaganje, urin, tlak.. Isto ništa.. Ono standardno kod svakog pregleda, kaže oni to ne rade.Nisam dobila ni trudničku knjižicu.. Jel to nešto novo ili ovisi od doktora do doktora.. Fakat ne kužim. Izgleda da ću kod njega dolazit samo po uputnice i ako treba neki recept.

Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu i bas dobro da si to spomenula vec sam htjela ostale pitat dal je itko to dobio?

A budemo si same kupile, valjda ima u ljekarnama?

Ja ni u prosloj ni u ovoj trudnoci nisam dobila trudnicku knjizicu. Moj ginekolog to ne koristi. Dobim isprintan nalaz i stavim ga u fascikl.

Ante 💙 Maro 💙

• _Katja_
    21. Rujan 2021. 23:58

Pozdrav svim mama 😊
    Ja bih se isto pridružila forumu, trudna sam 10+4, termin  je 15.4. Jučer bila na pregledu, u Njemačkoj sam pa je to prvi od tri UZV-a na koje imam pravo u trudnoći preko zdravstvenog. Uglavnom sve je u redu s bebom 🥰
    Za dva tjedna ćemo raditi Harmony test pa ćemo ubrzo saznati i spol. Imam već jednu curicu od 16mj. 
    Prvu trudnoću sam vodila u Zg, ali sam malu rodila ovdje. To je bila najbolja kombinacija čini mi se 😊
    Sljedeći pregled mi je 3.11.
    Zelim svima puno sreće u trudnoći 😊

MarTo
    22. Rujan 2021. 00:12

Tejuska♡

Molim vas nove curke termine poroda,pregleda pa cu vas upisati jer ne stignem unazad gledati🥰
    Drage sretno danas na pregledu 😇

Pregled 6.10.
    Termin poroda 24.3.
    Hvala 🥰

🕺34g
    💃 32g
    1🤰🏽 24.03.2022.
    Clearblue + (1.8.)
    Beta HCG + 88.000 (9.8.)
    1. pregled (18.8.) ❤️
    2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
    PreMama Duo
    3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
    4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%

CoKSa
    22. Rujan 2021. 05:39

Jutro😃 mene svako malo neka nesanica opere.. kod nas nista novog za prijavit. Ja sam super. Bez tegoba trenutno, tu i tam se okrecem na krevetu ko nasukani kit, bila malo istegnula neki misic ispod rebra, al to mi je od dizanja klinci i zezancija. 

CoKSa
    22. Rujan 2021. 05:45

Razmisljam vec par dana i nikako da natipkam. 
    Kako stojite sa fejsom? Mi smo se znale sa prijasnjih foruma prebaciti na face, messenger. Vidim da druge teme cak i wapp ili viber, no to je tesko popratit.
    Sa oboje klinci smo znale proc na fejs grupu i tamo otvarat svaki dan novi dan i tipkat. Kasnije neke teme posebno post otvorit kolica, oprema za rodiliste, a nemoras puno listat i trazit. Kad se popuni grupa uvijek se stavi na tajno, da se ne moze nac samo tipa nas 20-30 unutra. Ostale koje nisu na forumu ne znaju za to.
    Sad imam vitinu i evinu grupu i kao mala femili smo, mame se medusobno druze, ove koje su blize po gradovima, bliskije nego sa nekim iz obitelji. 

CoKSa
    22. Rujan 2021. 05:46

Razmisljam vec par dana i nikako da natipkam. 
    Kako stojite sa fejsom? Mi smo se znale sa prijasnjih foruma prebaciti na face, messenger. Vidim da druge teme cak i wapp ili viber, no to je tesko popratit.
    Sa oboje klinci smo znale proc na fejs grupu i tamo otvarat svaki dan novi dan i tipkat. Kasnije neke teme posebno post otvorit kolica, oprema za rodiliste, a nemoras puno listat i trazit. Kad se popuni grupa uvijek se stavi na tajno, da se ne moze nac samo tipa nas 20-30 unutra. Ostale koje nisu na forumu ne znaju za to.
    Sad imam vitinu i evinu grupu i kao mala femili smo, mame se medusobno druze, ove koje su blize po gradovima, bliskije nego sa nekim iz obitelji. 

• maca31
    22. Rujan 2021. 06:59

alena1

maca31

Pozzz cure….ja ušla samo da se javim. ….kontrolu imam u petak 25…sutra vadim nalaze…..htjela sam da pitam da li još koji muči žgaravica i kako je ublažit…

Mene i zgaravica i mucnina da mi se na sve moguce povraca(voda mi smrdi) ali povratiti ne mogu i tako u krug nemam pojma sta pomaze prodje pa se opet vrati 😃 najgore mi je sto ne spavam svako malo se budim ili moram na wc ili mi je muka

Hehe ma sve mi smrdi....i umor me savlada da nemogu s kcerkicom da se zabavljam....a u wc niko nemože od mene doći na red😅😂

• MarijanaMartin
    22. Rujan 2021. 07:24

CoKSa

Kako stojite sa fejsom? Mi smo se znale sa prijasnjih foruma prebaciti na face, messenger…

Sorry cure ja sam protiv 🙈. Haha ja nemam face i nikad ga ne ću imati,haha Tak da će mi biti žao ako odete, ali eto ako je to moja sudbina, prihvaćam ju!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.