Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    21. Rujan 2021. 18:08

Tejuska drago mi je da je sve bolje, bit ce jos bolje 🙏
    Svima koji su imali pregled cestitam od srca, ja jos cekam panoramu nadam se da cu vam uskoro moci javiti sve o testu i o spolu 🙂

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Arsancres
    21. Rujan 2021. 18:50

Ajme Omerta  totalno te kužim da se osjećaš jadno, imaš skroz pravo biti razočarana.
    Skroz je neodgovorno odraditi tak površan pregled, uopće, a ne u trudnoći.
    Ja vjerujem da je s tvojom bebicom sve u redu, ali ono, nakon što praktički ništa nije provjerio pa jasno je i da imaš upitnik iznad glave.
    Ne kontam to da ne izmjeri tlak, proteine u urinu i te neke tak klasik stvari za trudnice, svi znaju da to mogu biti indikatori za kojekakva stanja. Svašta stvarno.
    Sreća je barem ajde da ideš od 16tt u bolnicu, tamo će svakako biti sve puno bolje, a ovo ćeš sve potisnuti, bit će i slikica s uzva :) 

Omerta
    21. Rujan 2021. 19:28

TiNa

Omerta

Vaganje, urin, tlak.. Isto ništa.. Ono standardno kod svakog pregleda, kaže oni to ne rade.Nisam dobila ni trudničku knjižicu.. Jel to nešto novo ili ovisi od doktora do doktora.. Fakat ne kužim. Izgleda da ću kod njega dolazit samo po uputnice i ako treba neki recept.

Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu i bas dobro da si to spomenula vec sam htjela ostale pitat dal je itko to dobio?

A budemo si same kupile, valjda ima u ljekarnama? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    21. Rujan 2021. 19:37

Arsancres

Ajme Omerta totalno te kužim da se osjećaš jadno, imaš skroz pravo biti razočarana.
    Skroz je neodgovorno odraditi tak površan pregled, uopće, a ne u trudnoći.
    Ja vjerujem da je s tvojom bebicom sve u redu, ali ono, nakon što praktički ništa nije provjerio pa jasno je i da imaš upitnik iznad glave.
    Ne kontam to da ne izmjeri tlak, proteine u urinu i te neke tak klasik stvari za trudnice, svi znaju da to mogu biti indikatori za kojekakva stanja. Svašta stvarno.
    Sreća je barem ajde da ideš od 16tt u bolnicu, tamo će svakako biti sve puno bolje, a ovo ćeš sve potisnuti, bit će i slikica s uzva :)

Ma dobro, inače mi se doktor čini skroz korektan i iskusan, samo je oldschool/stara škola i ima očito malo drugačiji pristup. Kod njega sam se prebacila sad kad sam saznala za trudnoću jer mi je po novom prebivalištu najbliži i jedini primao nove pacijentice.. Ono na 2 minute mi je.. 
    A dok mi je radio uzv, on i sestra gledaju i nešto si mumljaju, a ja si mislim ajme više guknite jel sve ok.. Još sam morala stavit šake ispod guze da se bolje vidi. Isto na prvom pregledu u bolnici. Ne znam jel to zato što je običan ravan stol/krevet il sam ja mršava il zbog rane trudnoće. A bit će lakše kad krenemo preko trbuha. Zapravo u većini zemalja su u trudnoći obavezna samo 3 ultrazvuka.. Sjećam se Danske.. Oni te prije 12 tjedana nebi ni primili, ako nemaš nekih problema, a i zato što je 1.tromjesečje najrizičnije. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Dustyy
    21. Rujan 2021. 20:30

Drage novopečene mame, pozivam vas na webinar “Što te čeka u prvoj godini?” koji ću održati u četvrtak (23.9.) u 19 h. Kako sam i sama koristila ovaj forum prije nekoliko godina kad sam se raspitivala o bolnicama, upad za sve sudionice ovog foruma je besplatan. Morate se samo javiti na moj mail oslonise@gmail.com da vam pošaljem pristupne podatke za webinar (i referirati se na ovaj forum). Webinar je o izazovima u prvoj godini roditeljstva, s posebnim osvrtom na mentalno zdravlje (s obzirom na to da sam psiholog po struci), normalizaciju određenih pojava te setiranje realnih očekivanja kako bi vaše rano majčinstvo prošlo sa što manje stresa :).

• Mariina1106
    21. Rujan 2021. 20:39

Imam još jedno pitanje za vas, znate li koliko su štetni ultrazvuci u trudnoći za plod? Ja sam zbog krvarenja bila na ultrazvuku 5.9, 15.9 pa opet 20.9 i moram za tjedan dana opet! Jako me strah njihovog učinka na plod.

• Dustyy

Dustyy

Drage novopečene mame, pozivam vas na webinar “Što te čeka u prvoj godini?” koji ću održati u četvrtak (23.9.) u 19 h. Kako sam i sama koristila ovaj forum prije nekoliko godina kad sam se raspitivala o bolnicama, upad za sve sudionice ovog foruma je besplatan. Morate se samo javiti na moj mailoslonise@gmail.comda vam pošaljem pristupne podatke za webinar (i referirati se na ovaj forum). Webinar je o izazovima u prvoj godini roditeljstva, s posebnim osvrtom na mentalno zdravlje (s obzirom na to da sam psiholog po struci), normalizaciju određenih pojava te setiranje realnih očekivanja kako bi vaše rano majčinstvo prošlo sa što manje stresa :).

Pardon, drage trudnice :). Na prvu sam pročitala Proljetne bebe 2021.

• Mariina1106

A tek sam trudna 7+3

Blink13
    21. Rujan 2021. 20:45

MarijanaMartin

Tejuska♡

Kada sam u bolnici bila,bila sam sa 2 djece s posebnim potrebama …Nase je stanje nula kako je kod njih,svako malo po 3 4 5 tjedana po…

Kolegi na poslu umro sin s Downovim sindromom u subotu. Nisu mogli imati više djece, imaju samo njega. Ne želi da itko dođe na sprovod. Ostala samo tuga… 🕯️

😔❤️
    Prestrašno
    Ne mogu ni zamisliti kako se osjećaju

Arsancres
    21. Rujan 2021. 20:57

Hahaha šake ispod guze, o jbmti 😂
    Pa ja sam prije par godina i kod socijalne imala neki jastuk 🙈
    Ma dobro ajde kad ti je već blizu, brzo će proći još koji tjedan pa ćeš na Sv. Duh :) 
    Moj dr. isto prvo pregleda sve, onako kad neš vrti pa zumira u tišini, a ja se sva isto ježim, čekam da kaže da je sve ok. Valjda su mi te sekunde kao vječnost, ali onda krene nadugačko šta i kako, ali taj početak je meni uvijek tak jako napet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.