Vaganje, urin, tlak.. Isto ništa.. Ono standardno kod svakog pregleda, kaže oni to ne rade. Nisam dobila ni trudničku knjižicu.. Jel to nešto novo ili ovisi od doktora do doktora.. Fakat ne kužim. Izgleda da ću kod njega dolazit samo po uputnice i ako treba neki recept.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta ovo je bas da prostis nekakav glupav pregled,osjecas se sigurno koma 😶 onak super kaj je uredno i bebica super ali bas sve nekak prek k... bas mi je zao
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo me. Sve ju u redu 🤗. Beba je veca za 4-5 dana a za spol mi je rekao da je rano :(. Ja u ovoj trudnoci ne dobivam slicice jer mu se nesto pokvarilo na uzv pa slikam s mobom. Iduci pregled mi je 19.10.
Bravo za bebaca🙏🥰nadam se da ce sljedeci puta vidjeti.
Hajde barem da da slikas s mob 😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pregled prosao super,veliki decko sto se lijepo vidjelo,skakao je. Uglavnom sve je ok,ali kao moram manje voca jesti🤷♀️. Stvarno ne jedem puno,jedem zdravo,a nezdravu ako si priustim jednom do dva puta mjesecno i pijem samo vodu. Dao mi prehranu za trudnice i to je problem sto ja stvarno jedem to sa popisa🤣😂zbunjena ali nema veze. Vazno da je sve super. I nisam dobila slicicu😭😂.
Pregled 5.10.
Bas mi je drago da je sve super 😍🥰
Kakva je to dijeta? Kao za dijabeticare ili sto?
Bas mi je zao zbog slicice,nemaju onu pojma kako nas ta slika veseli 💔
Ma nije dijeta neg samo ta prehrana kao ribe 2 do 3 puta tjedno,bijelo meso,teleci snicli,voce i povrce,lagane juhe,voda i lagani cajevi,cjelovite zitarice,krompir,jaja,gauda ili edamer…
A ne smijes vocne jogurte,mlijeko,svjezi sir,crne i jake cajeve,kavu,lisnata tijesta,bijeli kruh,grozde…
Uglavnom smijem ono sto inace jedem😂,a ne smijem ono sto inace ne jedem. Priznajem samo grozde i kavicu ujutro😁.
Slicica ni nalaz jer ce opet pogledati za dva tjedna. Ma nije mi ni vazno sad kad sam vidjela kako skace i kako ke vejiki❤🥰.
Tko jos danas ima pregled?
Jesi rekla gin da to i inace jedes? Jesu smjesni,da ti neku prehranu a ni ne pita kak se hranis 💁♀️💁♀️💁♀️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tonka drago mi je da je sve ok. A za spol ces se morati jos malo strpiti
Omerta bas bezveze doktor. Ja bi isto bila razocarana na tvom mjestu....
Pozzz cure….ja ušla samo da se javim. ….kontrolu imam u petak 25…sutra vadim nalaze…..htjela sam da pitam da li još koji muči žgaravica i kako je ublažit…
Mene i zgaravica i mucnina da mi se na sve moguce povraca(voda mi smrdi) ali povratiti ne mogu i tako u krug nemam pojma sta pomaze prodje pa se opet vrati 😃 najgore mi je sto ne spavam svako malo se budim ili moram na wc ili mi je muka
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
zene moje jel koju probada po stomaku ? ja sam do sada znala imati blage menstrualne grceve ,al evo zadnja dva dana me bas probada ,kao da me neko nožem bode ,i moram legnuti i tek nakon sta malo odležem prestane boliti . Nadala sam se kad udem u drugo tromjesečje da Ce prestati svi simptomi,al evo nisu . još mi se i spavanje pobrkalo ,više sam budna po noći nego što spavam 🤦🤦 eto izjadala sam se malo. redovito vas čitam ,al ne uspijem baš tipkati 😊😊
Mene ti isto zna probadat imam osjecaj ko sa mi gura noge beba 😂a po, noci spavam Al uredno imam budenje u 3,4h i onda do 6 sam na mobitelu jer nemogu zaspat, uzas
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
I da, imam gljive, dao mi je vaginalete i kremu..
Sutra ponovo radim kks, glukozu, željezo i urin… Spomenula sam TSH koji je prošli put bio 2.66, al vidim nije na popisu.. I rekao je da od 16 tjedna uzv radim u bolnici jer ako sam shvatila on nema valjda dovoljno dobar..
Dobro gljive su normalne, ima ih svaka 3ća trudnica, ne brini, proci ce.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Vaganje, urin, tlak.. Isto ništa.. Ono standardno kod svakog pregleda, kaže oni to ne rade.Nisam dobila ni trudničku knjižicu.. Jel to nešto novo ili ovisi od doktora do doktora.. Fakat ne kužim. Izgleda da ću kod njega dolazit samo po uputnice i ako treba neki recept.
Ja isto nisam dobila trudnicku knjizicu i bas dobro da si to spomenula vec sam htjela ostale pitat dal je itko to dobio?
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji