Cure, kojeg ginekologa bi preporučile na području Zagreba da ste bas zadovoljne i da Vam daje odgovore na Vaša pitanja?
Dr. Husar, najbolji!
👩🦰36 god.
💖 2015.
👼 2020.
+ 7.9.2021.
Cure, kojeg ginekologa bi preporučile na području Zagreba da ste bas zadovoljne i da Vam daje odgovore na Vaša pitanja?
Ja bih Daria Majnarića. Dostupan doslovno uvijek, odgovara jako brzo na mailove, uvijek se javi na mob, a znala sam ga i na whatsapp davit haha😂
Divan doktor, osim što je susretljiv, uvijek je i toku sam svim novijim istraživanjima i baš posebno oprezan s trudnicama. Ništa neće prepustiti slučaju i pregledi su uvijek dugi, uzv traje i sve uvijek objašnjava što je meni super.
Meni je on baš top, sve bih kod njega liječila 😂
Kada sam u bolnici bila,bila sam sa 2 djece s posebnim potrebama …Nase je stanje nula kako je kod njih,svako malo po 3 4 5 tjedana po…
Kolegi na poslu umro sin s Downovim sindromom u subotu. Nisu mogli imati više djece, imaju samo njega. Ne želi da itko dođe na sprovod. Ostala samo tuga… 🕯️
Koja je to tuga!! Mislim da bi se raspala 😪😪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala puno na odgovoru.. 😊 A baš sam se bila ponadala da ću moći preko maila rješavati 😂 a ne da moram svaki mj ići radi jednog papira
Hey,
Ja sam na komplikacijama već 2 mjeseca i nisam još ni jednom otišla osobno već im šaljem putem maila pa daj si svakako provjeri s njima 😊 ja sam ih bila zvala prvi put da provjerim kaj sve treba i onda mi je gospođa dala mail na koji im mogu poslati i onda im pošaljem pred kraj mjeseca.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pregled prosao super,veliki decko sto se lijepo vidjelo,skakao je. Uglavnom sve je ok,ali kao moram manje voca jesti🤷♀️. Stvarno ne jedem puno,jedem zdravo,a nezdravu ako si priustim jednom do dva puta mjesecno i pijem samo vodu. Dao mi prehranu za trudnice i to je problem sto ja stvarno jedem to sa popisa🤣😂zbunjena ali nema veze. Vazno da je sve super. I nisam dobila slicicu😭😂.
Pregled 5.10.
Bas mi je drago da je sve super 😍🥰
Kakva je to dijeta? Kao za dijabeticare ili sto?
Bas mi je zao zbog slicice,nemaju onu pojma kako nas ta slika veseli 💔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sretna ko malo dijete. Upisala se na trudničko vježbanje od ponedjeljka
Kako sam većinu prvog tromjesečja polumirovala, baš mi fali fali fali
💔💔💔
Evo me. Sve ju u redu 🤗. Beba je veca za 4-5 dana a za spol mi je rekao da je rano :(. Ja u ovoj trudnoci ne dobivam slicice jer mu se nesto pokvarilo na uzv pa slikam s mobom. Iduci pregled mi je 19.10.
Ante 💙 Maro 💙
Pozzz cure....ja ušla samo da se javim. ....kontrolu imam u petak 25...sutra vadim nalaze.....htjela sam da pitam da li još koji muči žgaravica i kako je ublažit...
I ja imam samo jednu fotku Al ako ništa imam na mobu slike i da mi da snimam sve 🤣
Evo mene.. Bilo mi bezveze snimati i slikati kad je sve djelovalo nekako brzinski.. Kaže doktor sve je ok, uredna trudnoća.. Okrenuo mi je nakratko monitor, beba se slatko migoljila, ali nemam slike ni mjera, ništa crno na bijelo. Doktor je old school, ne voli često raditi preglede ni čeprkati previše, kaže pogotovo zato što sam višerotka.. Papu nisam ni osjetila, rađena bez spekuluma. Još me pita, koju očete onu brzu koja se plaća 150kn i čeka 10 dana ili običnu koja je gotova za mj i pol. Onak.. 🤦♀️I tako zato što ne voli da se prečesto dole čeprka, briseve radim tek 12.10. A kao trebali smo i sad samo papu kaže, a ne (vaginalni) uzv jer mi je kombinirani ionako za 2 tjedna.. Još ja pitam jel mi cerviks uredu, kaže da je.. Jer sam mislila ako je skračen ili nešto da zato ne radim prečesto preglede.. Nemam pojma.. Drago mi je da je sve ok, ali sam izašla van pomalo zbunjena i razočarana.. Al dobro strpit ću se 2 tjedna do kombiniranog kad ću valjda bar dobit nekakve mjere i neki opipljivi dokaz da sam bila na pregledu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
I da, imam gljive, dao mi je vaginalete i kremu..
Sutra ponovo radim kks, glukozu, željezo i urin... Spomenula sam TSH koji je prošli put bio 2.66, al vidim nije na popisu.. I rekao je da od 16 tjedna uzv radim u bolnici jer ako sam shvatila on nema valjda dovoljno dobar..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji