Kada sam u bolnici bila,bila sam sa 2 djece s posebnim potrebama …Nase je stanje nula kako je kod njih,svako malo po 3 4 5 tjedana po…
Kolegi na poslu umro sin s Downovim sindromom u subotu. Nisu mogli imati više djece, imaju samo njega. Ne želi da itko dođe na sprovod. Ostala samo tuga... 🕯️
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sunašce83 Super za pregled i da je beba super! Ako mogu pitati zasto manje voca?
Lindsay draga pisi nam i ti cesce i tebe znam sa drugih forum tema i sretna sam radi tebe
MTBica i ti si maherica za liste koliko mi je ostalo u sjecanju
Sunašce83 Super za pregled i da je beba super! Ako mogu pitati zasto manje voca?
Lindsay draga pisi nam i ti cesce i tebe znam sa drugih forum tema i sretna sam radi tebeMTBica i ti si maherica za liste koliko mi je ostalo u sjecanju
❤❤❤❤❤❤👶❤❤❤❤❤❤😘😘
Sunašce83, wooohoo za pregled. I mene zanima ovo sa voćem...Ako ti je šećer ispod 5 i ako se sad ne debljaš, onda bih ja oglušila na tu odredbu (osim što bih pazila i dalje i pratila situaciju ). Bolje jesti voće nego napolitanke.
Anchy_23, u penziji sam što se tiče listi
💔💔💔
Dan drage moje ♥️
Krenulo je na bolje idemo domeka,jos 6 dana antibiotika,ventolina,inhalacija i to je to crp pao na 36 🙏
U meduvremenu J je dobio isto,opstrukcija pluca,te je takoder na antibiotiku od jucer navecer.
Zelim dobrodoslicu svim novim curkama,da nam svima sve prode najbolje sto moze 🥰
Super vijesti!!! Brz oporavak dečkima! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sunasce dobro kaze Mtbica bolje jabuka nego napolitanka. Ma ja mislim da ako ti je secer ok da se ne trebas toliko brinuti.
I mene ima pa mi za sad gin nista nije komentirala...doduse secer mi je ok bio.
Omerta planiras li i roditi na Sv. Duhu?
Da.. Spadam pod Sv. Duh i već sam tamo rodila dva puta. Ti?
Cure, kojeg ginekologa bi preporučile na području Zagreba da ste bas zadovoljne i da Vam daje odgovore na Vaša pitanja?
Pregled prosao super,veliki decko sto se lijepo vidjelo,skakao je. Uglavnom sve je ok,ali kao moram manje voca jesti🤷♀️. Stvarno ne jedem puno,jedem zdravo,a nezdravu ako si priustim jednom do dva puta mjesecno i pijem samo vodu. Dao mi prehranu za trudnice i to je problem sto ja stvarno jedem to sa popisa🤣😂zbunjena ali nema veze. Vazno da je sve super. I nisam dobila slicicu😭😂.
Pregled 5.10.
Čestitke na urednom pregledu!!! 🥳🥳🥳
A ništa čudno ako je kod soc.gin. il zaborave isprintat il nemaju papira.. Ja isto sumnjam da ću dobiti, iako pitat ću..
Omerta planiras li i roditi na Sv. Duhu?
Da.. Spadam pod Sv. Duh i već sam tamo rodila dva puta. Ti?
Također! A i tu smo negdje sa terminima mozda se sretnemo u bolnici hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji