Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arsancres
    17. Rujan 2021. 10:33

Mene isto tako glava boli, popila sam pola neofena, kao neću cijeli, a mislim da mi ni cijeli ne bi pomogao.
    Joj Tejuška držim fige da bude sve ok, moja mala još niti jednom nije bila bolesna, domet joj je vodeni balac 2 dana uz nosa ako se vozi dugo s klimom u autu i to je to. Nekad si mislim da bi mi bilo lakše da je bar neku kvazi bolest dječju imala, ovak pomislim da ne bi ni temperaturu skužila kod nje. Očito ima dobar imunitet, sam da tak i ostane 😅
    Al stvarno je ono, da je dijete najveća briga... Nebitno kak je malo/veliko.
    Jel nam koja danas ide na pregled? 

Arsancres
    17. Rujan 2021. 10:36

XOXO

Arsan za tebe su idealni canari. Canarsko otocje su otoci tzv vjecnog proljeca. Cijelu godinu je 17-25stupnjeva sa jaaako malo kise. Preko dana kratki rukavi navecer lagana jaknica. U kucama nema ni klime ni grijanja jer uopce ne treba. Ja se evo isto psihicki spremam izvest psa pa da mogu jurit na posao. Muz ga jutros nije izveo jer je vozio malog u skolu a meni tako mrsko 100x gore dole po stepenicama 🤣

Počet ću igrat loto, to je očito mjesto za mene 😂😂😂
    Joj moj muž ju isto nije jutros izveo, padala kiša ko luda, on alarm odgodio 2 puta i na knap se ustao na kraju, ja rekla nek ode on u miru na posao da ću ji ja izvest, a ono evo ona i dalje krmelja haha
    Ne želi uopće iz svoje dekice, konta si da nije luda 😂
    Niska je jako, jazavčarka je, ako ne pokose travu onda joj uvijek bude stomak mokar pa to ne voli 😂

Tejuska♡
    17. Rujan 2021. 10:39

Cure drage,ja sam vam vec postala imuna na to,na zalost godine su me promjenile,od Janovog rodenja pa do danas nema bolesti koju nisam prosla,svi koji me znaju to mi i sami kazu,kao da nas je netko prokleo majke mi.
    Na zaraznoj me svi vec poznaju,tamo mi ko dobar dan,od dnevne bolnice do opcenitog ostanka i slicno.. Sivanja glava u Klaicevoj itd.. 
    Drage moje,to je nesto najgore,ta bolest,nemoc da im pomognes 
    Doma imam apoteku,sami infuzije stavljamo,inhaliramo.. ma da bi sta rekla..prije mi je to jako tesko padalo,ne jednom sam se srusila od muke ,ali nakon 7 godina sad vec prolazim kroz to ko od sale.Mozda zvuci glupo ali tako je..Nema smisla tonut,oni nas trebaju!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    17. Rujan 2021. 10:40

Na popisu danas nema pregleda😊
    A sad idem,.N mi je zaspao,tempica je pala,moram raditi od doma♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

aarauch
    17. Rujan 2021. 11:48

Odradils nifty test,nalazi sredinom tjedna..
    Kombinirani je pokazao 1:500 Down iako doktor kaze da je mala vjerojatnost,mogla sam i odbiti ali sam pristala iz razloga da se mogu lijepo pripremiti i na tu mogucnost.

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• MarijanaMartin
    17. Rujan 2021. 11:52

aarauch

… pristala iz razloga da se mogu lijepo pripremiti i na tu mogucnost.

Svaka čast na stavu. Držim palčeve da sve bude uredu 🍀🍀🤞🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    17. Rujan 2021. 11:55

Lovely_

Gdje odlazite vaditi krv kada vam Vaš soc ginekolog pošalje uputnicu?

Moji starci redovito vade krv u ZG a oni su u Vu (cuvaju mi dijete 😊). Samo odu u prvi dom zdravlja gdje se vadi krv i nikad problema!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Visibaba07
    17. Rujan 2021. 12:13

Lovely_

Cure trebala bi mi jedna informacija.
    Naime adrese mog mjesta stanovanja, dr opće prakse i ginekolog se nalaze u 3 različita grada. I sada ne znam gdje mogu otići vaditi krv. Moj dr opće prakse ne vidi uputnicu i ne zna mi odgovoriti na pitanje, misli da moram u grad gdje mi je gin. Netko od vas će sigurno znati 😊

Ja sam imala problema u 7 mjesecu upravo zbog toga.Videla sam uputnicu na portalu e građanin ali kad sam došla na KBC nisu vidjeli uputnicu ,objasnilii su mi da nema veze ako je ginekolog poslao uputnicu da moram ići vaditi u mjesto di pripadam po doktoru obiteljske medicine,nema logike ali stvarno je tako bilo. Došla sam u drugi lab u koji spadam po adresi doktora opće prakse i izvadila sam krv.  Ovo je bilo za opću krvnu sliku,nakon spontanog.
    Možda da probate nazvat lab u koji mislite ić pa da vam oni provjere dal' vide uputnicu ili ne,da ne šetate bezveze..ja sam tada imala više uputnica i neke sam mogla izvaditi u prvom laboratoriju ali evo sa ovom jednom je bilo kako sam napisala.
    Sretno 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Arsancres
    17. Rujan 2021. 12:24

Lovely_

Naime adrese mog mjesta stanovanja, dr opće prakse i ginekolog se nalaze u 3 različita grada. I sada ne znam gdje mogu otići vaditi krv. Moj dr opće prakse ne vidi uputnicu i ne zna mi odgovoriti na pitanje, misli da moram u grad gdje mi je gin. Netko od vas će sigurno znati 😊

Moraš baš u dz koji ti je po dr. opće prakse tj. laboratorij.
    Glupo,ali tako je. Za KKS. Urinokulturu možeš i na drugoj lokaciji, ali ovo je meni sestra kod gin rekla da baš moram na toj adresi.
    Meni je rekla sestra ginekologa na koju adresu moram, na e portalu zdravlja se ništa ne vidi, osim broja uputnice koji meni baš ništa ne znači.
    Dubrovčanka željezo ti ulazi u KKS, feritin i hemoglobin, a TSH je posebna uputnica, ali rezultat bude odmah na toj od KKS.

Arsancres
    17. Rujan 2021. 12:25

Visibaba07

Lovely_

Ja sam imala problema u 7 mjesecu upravo zbog toga.Videla sam uputnicu na portalu e građanin ali kad sam došla na KBC nisu vidjeli uputnicu ,objasnilii su mi da nema veze ako je ginekolog poslao uputnicu da moram ići vaditi u mjesto di pripadam po doktoru obiteljske medicine,nema logike ali stvarno je tako bilo. Došla sam u drugi lab u koji spadam po adresi doktora opće prakse i izvadila sam krv. Ovo je bilo za opću krvnu sliku,nakon spontanog.
    Možda da probate nazvat lab u koji mislite ić pa da vam oni provjere dal' vide uputnicu ili ne,da ne šetate bezveze..ja sam tada imala više uputnica i neke sam mogla izvaditi u prvom laboratoriju ali evo sa ovom jednom je bilo kako sam napisala.
    Sretno 🍀

Da, tako je i meni rečeno sad u 7.mj, možda se prije i moglo, ali mi je rekla da KKS baš moram u tom po dr. opće prakse🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.