Cure, pojela sam polupeceno meso na rostilju, nisam skuzila
sta da sad radim u panici sam
Ja te potpuno razumijem i znam što je strah od svega,haha Ja ti ipak predlažem da pokušaš vizualizirati stvarnost. Recimo, prisjeti se koliko si već puta jela takav roštilj i koliko puta si do sada bila bolesna, salmonela i ostale bakterije. Mislim da je odgovor nikada (barem kod mene) iz toga proizlazi zaključak da se ne možeš baš tako lako ozbiljno razboliti. A neko je rekao, bebe je priroda zaštitila u nama i bespomoćnije su kad se rode, nego sada. Zato probaj se ne brinuti a ja ću na idućem pregledu baš pitati svoju gin da mi kaže koliko puta je u svojoj karijeri vidjela trudnicu sa listerijom i koji su ishodi bili. Iskreno, očekujem odgovor nikada!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Jutro curke cestitke svima na jucerasnjim pregledima. Zelim dobrodoslicu svim novo ukljucenim curama u grupi i sretno danas na pregledima. ❤️
Znam da je tesko al probajte se malo manje stresirat i stvarat si paniku oko hrane, sitnih probadanja... Moramo izdrzat zdravog razuma jos 5-6-7mjeseci do poroda.
Ja nemam nis za prijavit jos dva tjedna kako sad stvari stoje stignem samo spavat-radit i nesto djecjih obaveza koliko mogu preuzet na sebe. Onda se nadam malo vise kaucarenju i tipkanju sa vama
Ko je zazivao zahladenje evo kod nas danas bas zahladilo pa se nadam da uzivate ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja zazivala hlađenje, dozvala i glavobolju 😂😂 uvijek me migrena ulovi na takve nagle promjene. Al fino je svejedno :D
Nadam se da će ostat tak hladnjikavo, ali da neće biti kiše.
Ja zazivala hlađenje, dozvala i glavobolju 😂😂 uvijek me migrena ulovi na takve nagle promjene. Al fino je svejedno :D
Kod nas danas izgleda ko da nece nikad stat kisa. Bas je ljigavo i vlazno. A jucer ona priprema pred lose vrijeme bila sam bas smusena sva najrade bi bila prespavala dan. Ja sam ipak ljetni tip puno lakse podnosim toplinu i sunce nego hladnocu i ovo tmurno vrijeme.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Cure koje ste doma, blago vama. Ja bi sad čitala knjigu, pila čaj i grickala kekse na svom trosjedu 😫. Moja stvarnost je tvrda uredska stolica i stol pun papira...
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Kod nas danas izgleda ko da nece nikad stat kisa. Bas je ljigavo i vlazno. A jucer ona priprema pred lose vrijeme bila sam bas smusena sva najrade bi bila prespavala dan. Ja sam ipak ljetni tip puno lakse podnosim toplinu i sunce nego hladnocu i ovo tmurno vrijeme.
Da mogu birati ja bi da stalno bude 25 stupnjeva, ono između proljeća i jeseni, dugo dolje, kratki rukavi i eventualno nešto gore da si poneseš kad zahladi. Takvo vrijeme vipe ne postoji kod nas. Uvijek idemo iz kratkih u jakne ili obrnuto, nema po meni više niti proljeća niti jeseni... Baš je ljigavi vani, prava riječ 😅
Ja bih trebala psa izvest van, al vidim da se ona umotala u dekicu i moli se u tišini vjerojatno da ne dođem po nju😂 što taj pas mrzi kišu, muž ju inače nosi u rukama iza čoška gdje ima puno drveća, onako gusto je sve pa ju spusti na pod, tamo ne kisne toliko, obavi sve i čeka opet da ju uzme 😂
Jutreko ♥️
Meni od jutra veselo,N je bolestan opet,krv isli vaditi,cekamo do 12h jer je crp vaden,a prije 2tj mu mononukleoza ustanovljena😏 a prije tog upala pluca...uh sta mrzim te bolescine.
Jos cekam iz bolnice da nazovu za J treba na operaciju,vaditi tonzile.. krasna godina..
Evo tamanim pecivo s poli salamom i majonezom ,, prekrasno zdrav doručak🤣😂
Ne volim kišu inače ,navikli smo biti vani po cijeli dan
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutreko ♥️
Meni od jutra veselo,N je bolestan opet,krv isli vaditi,cekamo do 12h jer je crp vaden,a prije 2tj mu mononukleoza ustanovljena😏 a prije tog upala pluca…uh sta mrzim te bolescine.
Jos cekam iz bolnice da nazovu za J treba na operaciju,vaditi tonzile.. krasna godina..
O tome ja pričam, mi se brinemo oko krefira a kad se rode i počnu ovako teški dani, katastrofa. Svaka čast da uspiješ to sve preživjeti, još si i trudna. Meni kad je mala bolesna ja završim na psihijatriji,haha Više doktora je reklo mojem mužu:" sa malom je sve u redu ali s vašom ženom nije" haha Držim palčeve da što prije mali mišeki ozdrave!!! 🍀🍀🤞🤞
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Arsan za tebe su idealni canari. Canarsko otocje su otoci tzv vjecnog proljeca. Cijelu godinu je 17-25stupnjeva sa jaaako malo kise. Preko dana kratki rukavi navecer lagana jaknica. U kucama nema ni klime ni grijanja jer uopce ne treba. Ja se evo isto psihicki spremam izvest psa pa da mogu jurit na posao. Muz ga jutros nije izveo jer je vozio malog u skolu a meni tako mrsko 100x gore dole po stepenicama 🤣
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Jutreko ♥️
Meni od jutra veselo,N je bolestan opet,krv isli vaditi,cekamo do 12h jer je crp vaden,a prije 2tj mu mononukleoza ustanovljena😏 a prije tog upala pluca…uh sta mrzim te bolescine.
O tome ja pričam, mi se brinemo oko krefira a kad se rode i počnu ovako teški dani, katastrofa. Svaka čast da uspiješ to sve preživjeti, još si i trudna. Meni kad je mala bolesna ja završim na psihijatriji,haha Više doktora je reklo mojem mužu:" sa malom je sve u redu ali s vašom ženom nije" haha Držim palčeve da što prije mali mišeki ozdrave!!! 🍀🍀🤞🤞
Istina, to sam ja jos na pocetku rekla dok je dosta cura bilo u panici oko svega.. Znam i razumjem da je stresno ali treba se probat malo opustiti u trudnoci dok su vise manje zasticeni u trbuhu jer kad se rode krece veselje na koje nas nitko ne moze pripremiti..
Tejuska drzi se i da maleni sto prije ozdravi! 🤗
Ante 💙 Maro 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji