Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    16. Rujan 2021. 14:11

Tejuska♡

katsy

da li uska odjeća (knap hlače, traperice) utječu negativno na trbuh? još ne nosim trudničku odjeću i slično, a u trapke i hlače stanem ali onak dosta na knap pa stisne trbuh (zareže se u tijelo)

Teoretski ne,ali svaka ti cast ako mozes nositi to kaj te steže🤣

ma na poslu samo, baš mi je teško pa znam gumb otkopčat i nadat se da nitko ne bude došao :D

TiNa
    16. Rujan 2021. 14:25

Curke, evo mene obavila sve u Zg, takva je sparina da mi je koma tesko 😪😂
    Obavila krvnu grupu(petrova) i panoramu u Brayeru i odmah mi je dosao malil od Seqventie tako da ocito imaju zajednicki neki ugovor. Hvala svima koji su mi pomogli i bili tu. Cijenim to. Sto se tice imena, stalno sam uvjerena da nosim decka jer si ga nekak jako ocu, vjerojatno jer sam naucena na muske i nemam doma sestru, vec 2 brata (twins)... A sad panoramu sam tek radila vidjet cemo., tak da imam par muskih i par zenski imena Al nis jos 100 posto
    Cure vama koje ste imale pregled cestitam i nek je dalje uredna trudnoca 💕

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Rujan 2021. 14:26

maca31

Pozz cure evo mene sa pregleda 5+6 nedelja kucalo malo srce ..sve je uredno…u ponedjeljak nalaze da vadim i polako da guram do kraja…😘😘😘😘

Cestitam nek je dalje mirna i uredna trudnoca ❤️

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    16. Rujan 2021. 14:28

posvudusa

Evo i mene s pregleda danas.
    Sve super, beba tjedan dana veća i jako jako živahna. Jedva su polovili nuhalni nabor.

Spol još ništa, sljedeći put više sreće.
    Jednostavno je premala a preživahna, non stop neko istezanje, pa okretanje, pa ruke baca, pa palac u usta, pa opet noge malo gore malo dolje 😂😂
    Pravi akrobata 🤪

Imala sam ketone u urinu, jel ima netko iskustva s tim? Kao trebam više pit tekućinu.

Sljedeći pregled 14.10.

E tak je i meni rekla da je beba zivahna, i vidla sam palac u ustima. Sve je to oke. Da ocito si dehidrirana. Pij vise tekućine. Probaj manje soka vise vode ili vode s limunom ako ti ne pase obicna voda 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Nooha
    16. Rujan 2021. 14:47

Evo i mene sa pregleda.
    Kod mene je beba spavalica, srce kucalo ali ona 10 minuta ni makac koliko god su je lupkali.
    A trebala je promijeniti položaj da izmjere nuhalni i nosnu kost potraže.
    Onda su me poslali van da pojedem i prošećem malo.
    Poslije se stvarno probudila i druga doktorica je bez pardona obavila sva mjerenja.
    Nuhalni 0.7 i vidljiva nosna kost.
    To je super nalaz za bebu.

Ja ponovno dobila antibiotik, vec sad sam uloživa za vršak prsta što nije najbolje.
    Kontrola za 2 tjedna. Dakle 30.9. ponovno! 

Tejuska♡
    16. Rujan 2021. 14:50

Posvudusa bravo za bebuskuuu😍😍bas mi se svida,vrckava neka bebica 😁🥰 nadam se da ces sljedeci puta vidjeti spol 😍
    Katsy hahha jesi me nasmijala😅😂
    Nooha uh uh! Nadam se da se neces otvoriti,sta oni kazu ? 
    Odlicno za bebicu 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    16. Rujan 2021. 14:55

Posvudušo   e onda jbmu idući put saznaješ spol 🙈 bitno da je sve okej.. I ja mislim da ima ovulacija itekako veze, to se sve s vremenom i većinom stabilizira pa dođe tu negdje, al u ovak malim tjednima zapravo mislim da je baš tako kako kažete.
    Meni je npr. ovulacija bila 3 ili 4 dana kasnije nego inače, obično uvijek 14,15dc, a sad je bila ili 17 ili 18dc, pratila sam trakicama pa ono s njima baš ne znaš u sat. I beba je manja stalno par dana kao, što se skroz i poklapa. Prvo je bila kao 4 dana, a evo sad u utorak 2 dana.
    Bitno je da se sve rode, a sad veće il manje, pregrmit ćemo :D
    Ja se nadam da će i meni drugi porod biti lakši 😂 mene stalno muči šta ćemo s malom ako mi bubam pukne vodenjak u 3 ujutro. Nemamo nikoga od obitelji u Zgu, možemo mi nju ostaviti kod susjede koju pozna na sat dva ili zvat susjedu da dođe u stan, ali me to ne privlači kao opcija, radije bih da ju pričuva netko koga bolje pozna ili ono eto neka neko dođe k nama pa bi joj sigurno bilo lakše u njenom prostoru.
    Tehnički imam koga nazvati, ali kak sad tempirat smjenu na kuminom poslu, ne može ona izletit isti tren, jel 🙈
    Htjela bih jako da muž bude na porodu opet iako sam svjesna da u tom periodu kad su nama termini može se još 5 puta ukinut pratnja uz sve žive testove tak da i toga sam svjesna. 
    Dubrovčanka jel ti šta popiješ za takve bolove ili na ignor samo? Meni prva trudnoća bila ko izmišljena, nikad ništa osim jedne situacije.. Pa mi sve ovo SF😂

• Nooha
    16. Rujan 2021. 15:01

Tejuska♡

Posvudusa bravo za bebuskuuu😍😍bas mi se svida,vrckava neka bebica 😁🥰 nadam se da ces sljedeci puta vidjeti spol 😍
    Katsy hahha jesi me nasmijala😅😂Nooha uh uh! Nadam se da se neces otvoriti,sta oni kazu ?
    Odlicno za bebicu 🥰

A gle, ja sam se i prvi puta da 20 tt vec otvorila tako da je to i očekivamo da ce biti slično.
    Rekla mi je lagano mirovanje pa cemo za 2 tjedna vidjeti u kojem smjeru ide i dogovoriti za serklažu.

• MarijanaMartin
    16. Rujan 2021. 15:18

TiNa gdje si ti? Ja sam okolica ZG, pa možda smo susjede?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• MarijanaMartin
    16. Rujan 2021. 15:24

Arsancres

radije bih da ju pričuva netko koga bolje pozna ili ono eto neka neko dođe k nama pa bi joj sigurno bilo lakše u njenom prostoru.

Ja ti znam curu od 18 godina (mala se igra sa mlađom sekom) , koja bi ti došla u stan i pričuvala malu. Ako budeš za, tamo negdje pred porod, javi pa ti dam broj i vas dvije dalje "poslujte"

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.