Posvudusa bravo za bebuskuuu😍😍bas mi se svida,vrckava neka bebica 😁🥰 nadam se da ces sljedeci puta vidjeti spol 😍
Katsy hahha jesi me nasmijala😅😂Nooha uh uh! Nadam se da se neces otvoriti,sta oni kazu ?
Odlicno za bebicu 🥰
A gle, ja sam se i prvi puta da 20 tt vec otvorila tako da je to i očekivamo da ce biti slično.
Rekla mi je lagano mirovanje pa cemo za 2 tjedna vidjeti u kojem smjeru ide i dogovoriti za serklažu.
Da da,mislim da si vec pisala o tome🙈nadam se da bude okej
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cestitam na super pregledima🥰❤.
Ja sam proslu trudnocu bila uloziva za prst ali mi je rekla da je to normalno jer imam porod iza sebe. Nisam imala sa time problema i nije se sirilo.
Meni se znaju dogoditi ti neodredeni bolovi kad sam dugo na nogama. Ni menstrualni,ni probavni,onak izmedu pa me uz to zna i zgrcit, legnem par minuta i sve bude ok.
Vjerujem da i u tome ima nešto.
Zato mi nisu rekli sad ful mirovanje, ali da lagano smanjim tempo pa ćemo češće pratiti.
TiNa gdje si ti? Ja sam okolica ZG, pa možda smo susjede?!
Okolica Kutine ali sve obavljam u Zg 🙂
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curke koje ste lagano otvorene, na svim pregledima je bitno samo da vas gledaju vaginalno bas pregled da nebi bilo, jer je to jako bitno,, napravi se serklaza pa se necete otvarat bas ako bi to islo na vise od prsta,
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Curke sad su me zvali iz ordinacije da tripple test nije nesto ok i da sutra moram u 9 doci ponoviti nalaze krvi,nije mi tocno nista rekla osim da ne mora znaciti da sa bebom nesto nije ok...prosli tjedan mi je radio uzv i nuhalni nabor i nosnu kost,tri puta je ponavljao mjerenja i rekao da je u redu...jel ima tko slicnih iskustava🥺🥺
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
što je nuhalni nabor i da li postoje neke dobre tj loše mjere? ako može kakva pomoć vas iskusnih žena
Nuhalni nabor je količina tekućine tj limfe u vratu koliko sam shvatila.
Povećan nuhalni nabor (iznad 3mm) je kao predispozicija za neki kromosomski poremećaj tipa Down.
Sve do 3mm je uredan nalaz.
Tako sam ja to pročitala i shvatila.
I sad je uzv uredan a krv nije i otelit cu se do sutra😟
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Dubrovčanka smiješ magnezij svaki dan, čak je poželjno od 16tt uzimati svakodnevno, ja ga popijem, ali uopće mi ne pomaže, ovo tak prestane i onda opet.
Mislim da se magnezij preporuča uzimati do nekih visokih tjedana, a onda tamo mislim oko 37.da kažu da treba prestati.
Ja sam ga uzimala u prenatalima i nisam bila neki fan ovako dodatno, ponekad da, iako sam čula puno pozitivnih iskustava, da bi curama stvarno pomoglo, onaj direkt, jel.
MarijanaMartin hvala ti na ponudi, ali ja bi ostavila dijete isključivo nekom koga ja baš osobno poznam dugo i dobro 🙈 i ne bi svakome 🙈 za mene takve vrste čuvanja nisu.
Ali vidjet ću kako će se stvari odvijati, tko zna šta može biti do tada.
Curke koje ste lagano otvorene, na svim pregledima je bitno samo da vas gledaju vaginalno bas pregled da nebi bilo, jer je to jako bitno,, napravi se serklaza pa se necete otvarat bas ako bi to islo na vise od prsta,
U Petrovoj u pravilu tako i je...
Prst nutra - van i to je to 🤭
Meni recimo tamo nikad nisu radili onu cervikometriju...isključivo ovako
MarijanaMartin hvala ti na ponudi, ali ja bi ostavila dijete isključivo nekom koga ja baš osobno poznam dugo i dobro 🙈 i ne bi svakome 🙈 za mene takve vrste čuvanja nisu.
Ali vidjet ću kako će se stvari odvijati, tko zna šta može biti do tada.
Vjeruj mi, ja te razumijem. Ja ne ostavljam malu ni kod ovih što ih poznajem,haha. Samo kažem, cura se bavi time. Kad se upoznate može vam posti povremena dadilja, u tom sam smjeru mislila.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji