Ma daaj,ja sam morala sama unjeti sve podatke 💁♀️💁♀️
Momly i trudnoca mi je bolja aplikacija jer je na hrvatskom haha i sve lijepo procitam.
Mozda si imala moj kalendar ili se putem maila prijavljivala gdje pa ti je automatski popunilo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel ima neka da nijednu hranu ne izbjegava? Osim naravno sirovog mesa, mekih sireva i tako toga? Jer ja onak, bas i ne pazim i sad se malo bojim..
Npr u mekicu jedem pomfri, jedem jaja, meso sve, peceno, tu i tamo pojedem i salatu s piletinom iz dubravice
Nemrem jos i o listeriji, salmoneli itd.brinut ☹😭
Ja sve jedem. I u megicu, megic obozavam 😍. Mislim normalno ne davim se sad u tuni, ne jedem neoprano povrce ni voce (kao ni dok nisam trudna), ne jedem sirovo meso ili ribu (niti imam obicaj to jesti), pripazim malo na sireve i to je to. Ne mozemo bas zivjeti u staklenom zvonu...
Ante 💙 Maro 💙
Jutro ženice.. Znam da smo pisale nedavno o prenatalima i koja kakav koristi.. Tko ne podnosi tablete ni kapsule, imate i u tekućem obliku: https://webljekarna.vasezdravlje.com/vitamini-za-trudnice-i-dojilje/pregnacare-liquid pa možete naručiti online, do 15.09. je 20% popust na sve.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja mislim da je Antonela98 tražila, ja sam rekla isto za tekuće, ali ne znam tko ima osim IHERBa, ovo je dobra info da znam i ja za ubuduće :D
Hvala Omerta
Koju omegu ti planiraš piti? Znam da si nešto spominjala,ali nisam upratila
Ajme cure osjecam se ko da sam lektiru procitala zadnji dan pred predaju koliko sam zaostataka imala 🤣🤣
I jedno off the topic sto mi je upalo u oko zadnjih postova 🤣jel vi stvarno kazete meGdonalds ili bude tipfeler 🤣 oprostite znam da je totalna glupost al mi je bilo presimpaticno.
Anchy dobrodosla i zelim ti od srca najuredniju trudnocu. Ja sam trebala ovih dana roditi ali nazalost je prosla trudnoca zavrsila u 16tt. Zelim ti da se pokusas sto vise opustit i razmisljat pozitivno jer ce ovaj put sigurno sve bit savrseno.
TiNa i moja preporuka je nazvat gospodu Tanju iz panorame (seqventie) objasnit joj situaciju. Gospoda je divna i dostupna i sigurno ce ti znat dat dobar savijet sta dalje. Takoder panorama ima mrvicu drugacije obrade krvi od npr niftya i moguce da bi tamo se pretraga mogla odraditi. Kombinirani s druge strane nije zamjena za nipt test tako da ja ne bi to uzimala kao opciju. Nipt testovi se mogu raditi od 9tt(panorama) - 10tt(ostali nifty, harmony..) na dalje.
Strije u prvoj t sam se mazala svime i svacime bila totalno opsjednuta time i popucala od glave do pete. Na zalost ako je takva koza nema nacina da se sprijeci.
Sunasce cestitke na urednom niftyu i malom 💙
Niki betu mozes vadit privatno ili preko uputnice koju izdaje tvoj ginekolog.
Plavo nebo i Lovely dobronamdosle veselim se sto se grupica siri
Dubrovcanka hahaha bas tako nije da pasemo persin. Bas si me nasmijala. Ja isto jedem sve normalno. Sirovo meso i ribu ne jedem ni inace jer ne volim, a ni tunu. Svjeze voce i povrce kupujem na trznici kod tete koja ima svoje domace i potrudim se malo bolje oprati i to je to.
______
Ja krizam dane (vikende) do kraja sezone. Inace sam radoholicar al me pomalo ova sezona bas umorila i jedva cekam kraj. Simptome i dalje nemam osim konstantnog kihanja i zacepljenih sinusa (a nije prehlada jer nis mi ne curi nos) i od toga glavobolja koja mi je postala sad prakticni normalna jer je konstantno prisutna. Mrvicu i dalje ne osjetim jos a sve mi se cini da bi vec pomalo i mogla (17tt za koji dan) i bas sam nestrpljiva.
Saljem svima ❤️ za predivnu i relax nedjelju
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
A gle, meni je ovo cetvrta trudnoca u godinu dana i jos blizanacka i jos ivf tako daa….dopustam si svakakve ludilosti 🥳🥳 i ja bi htjela da sam se poseksala i puf zdravo dijete i uredna trudnoca
Dvojajcane blizanke 🍒
Antonela98, ma daj ne brigaj, ionako su svi ti rokovi pro forme tj. ako se proizvod skladišti okej, ništa mu neće biti.
Koliko sam ja puta neš pojela s tan isteklim rokom, a da sam tek kasnije skužila hahaha
Drugo je ako baš na oko izgleda drugačije, a ovo što piše sigurno nije točno u sat. U biti, uvijek se tumači taj datum kao "najbolje upotrijebiti do", da ti kao proizvođal garantira kvalitetu i svježinu proizvoda ukoliko je konzumiran u tom roku.
Mene moje odluke o izbjegavanju neke hrane uopće ne opterećuju, samo sam donijela takvu odluku da ne želim jesti tih par određenih namirnica, jedem neke druge, ne gladujem niti mi je sad kvaliteta prehrane narušena jer ne jedem nešto.
U prvoj trudnoći sam imala sto pitanja i sve sam provjeravala s ginekologom, sad uopće ne razmišljam više tako,valjda jer sam već prošla to sve.
Meni je taj pojačan strah kod trudnica shvatljiv, pogotovo ako je netko imao loš ishod neke trudnoće prije pa normalno da si sad prebire jel itko kriv.
Meni se na obje slike vidi crta, ali isto nisam fan tih dm testova, meni su te trakice baš loše bile, ja se kunem u one jeftinjare iz Mullera po 13kn :D
Sortiraj odgovore
Najstariji