Ahaa...hvala vam svakako cu traziti komplikacije...
Ja sam po rafunanju negdje 5.tt ali imam grceve u donjem dijelu ono kad sjefnem krene pa jajnik iuvijek lijevi ali nadam se da to nije nista opasano...jel ijedna od vas to imala
Odmah mi je lakše kad znam da nisam jedina s timgrčevima..da a kad sjednem onda je najgore baš u lijevom jajniku ali prodje brzo
Nadam se da ce u ponedjeljak bit sve dobro i da idem na bolovanje 😘😘
Evo me u komi sam 😭 Beba se prestala razvijati 😭
Ovo ja kraj našeg druženja želim vam svima sve najbolje držite se ♥️
Užas nočna mora svake trudnice.. Drži se!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Paa mislim da je moj visokoritizican s obzirom da radkm u patroli u autu 12sati i idem na intrrvencije tako da mislim da fe mi dati odma bolovanje
at1209 radimo sličan posao. Ja sam u prvoj radila do kraja i nadam se i sada. Probaj prvo pričati sa svojim nadređenim, "mi" trudnice odmah stavimo na uredski posao ili nešto lagano (naravno ostat ćeš bez dodataka) tako da stvarno sve cure rade koliko im se da. Mislim meni je zbog novaca, jer 4000kn mi je premalo novaca. Ako tebi ne trebaju novci i neda ti se zaj.... onda otvori komplikacije, ali zato što si sad u patrolama neznaći da će te trudnu netko tjerati da to radiš!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure koje imate baby watchere koliko vaše bebe imaju otkucaje?
Ja nalazim neke na predjelu kako ste opisale, ali neidu iznad 100 i prije bi rekla da su to moji nego od bebe.
Iako baš čudno da svoje mogu tu uloviti.
Dubrovčanka, hvala ti!
Danas evo nisam uspjela i odustala sam.
Probat cu opet sutra u miru!
Jutro cure
Ja sam bila uvjerena s prvom trudnoćom da je dečko, ma baš ono to je to, meni su svi govorili kak to mama zna, osjeti, neće te prevarit osjećaj.. A ono cura 😂
Bilo mi je skroz svejedno, samo da je sve ok, ali sam mislila da sam sigurna u to što osjećam 😅
Drugi dan od saznanja za spol si više nisam mogla ni zamisliti da je dečko, uživila sam se skroz u curicu.
Sad ne znam ni sama šta da mislim, ginekolog mi se vraća s godišnjeg sutra pa ću napokon k njemu, reći će mi sigurno šta je 🤭🤭
Meni je stvarno svejedno, bila cura ili dečko.
Jedino me znatiželja ubija jer želim vidjeti jesam li u pravu 😂
Ali ja mislim da jesam 🤪
I da, kad saznam spol rekla sam da ću otići kupiti neku sitnicu sebi za dušu pa me i zato pere znatiželja 😁
Hahah tak bi i ja htjela znat, čisto iz znatiželje, stvarno mi je nebitno u smislu nekih želja
Ja skužim da više naginjem curici i da bih htjela curicu, ali sam poprililno sigurna da mi je to tako jer već imam curicu pa kao još jedna, bit će lakše 😂 s dečkićima nemam iskustva pa vjerojatno zato.. Ali stvarno bih voljela da je samo živo, zdravo, da trudnoća prođe u redu do kraja... Još uvijek budem na momente u grču zbog tog hematoma, jedva čekam više da nestane, kao da stalno nešto tinja u meni da se ne usudim skroz veseliti
Dubrovčanka ja po toj metodi čistog lica i krađe ljepote onda nosim 2 cure blizanke lice mi je užas, ne znam jesam u pubertetu takva bila jbt
Sortiraj odgovore
Najstariji