To vam je ovo, ima ga i u DMu
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/imunitet/rabenhorst-sljiva-sok-750ml-24927/
Hvala ti, potražit ću...
A možemo se i ljuljati na šolji ko Dubrovčanka ahahahahaha!
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Curke ja imam takvih problema sa stolicom, 5 dana nisam bila sve sam probala. I danas sam se naprezala i izaslo je nesto malo al evo nakon toga me boli dole maternica. Jel moguce da sam nesto pokvarila 😔
Ma ne brini se, ne može se ništa dogoditi osim to što cure kažu da se mogu pojaviti hemeroidi i eto bolovi, ali nije to ništa alarmantno. Popij donata svaki dan, on će garant pomoći, a smiješ i magnezij, uzmi direkt samo, ako i pretjeraš, možeš samo proljev dobit, ništa strašno :D
Ja hvala Bogu nemam problema, idem svaki dan na wc s lakoćom, ali kad se sjetim horora nakon poroda… Žene moje, ja 4 mj nisam stolicu imala kak spada, muke Isusove 😭
Joj, sad si me podsjetila, muko moja... Zamisli rodiš navečer i sutra ujutro odeš na vece i krene stolica fina čvrsta zdrava iz tebe... Dereš se gore nego na porodu, treseš, jaučeš, moliš Boga da te uzme ahahahahahajaahaha... Ništa ne preuveličavam. Oprostite zbog opisa 😭😭
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Milica nema na cemu,doista si divna ♥️
Ma ne brini se,sve ce to doci na svoje sigurna sam,i ja se pitam kak cu s troje 🤪 ali dobro♥️
Posvudusa ako si kao ja ne pomaze nista osim gorke soli 🤪
Ja cijeli zivot imam s time problema.
U prijasnjim trudnocama mi je dulphalac prepisan,no sada uzimam djecji salvit na bazi makrogola (makrogol nije kao drugi laksaviti,on djeluje kao gorka sol,prikuplja visak tekucine i direkt salje u crijeva i omeksava stolicu) .. uglavnom on ne steti i ne mogu se crijeva naviknuti na to.
Od rodenja imam takva crijeva i cijeli zivot se borim s time.
Ali vi koje inace imate redovnu a sada zatvor,mogu pomoci kefiri,donat,sljive i ostale stvari.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Curke ja imam takvih problema sa stolicom, 5 dana nisam bila sve sam probala. I danas sam se naprezala i izaslo je nesto malo al evo nakon toga me boli dole maternica. Jel moguce da sam nesto pokvarila 😔
Ma ne brini se, ne može se ništa dogoditi osim to što cure kažu da se mogu pojaviti hemeroidi i eto bolovi, ali nije to ništa alarmantno. Popij donata svaki dan, on će garant pomoći, a smiješ i magnezij, uzmi direkt samo, ako i pretjeraš, možeš samo proljev dobit, ništa strašno :D
Ja hvala Bogu nemam problema, idem svaki dan na wc s lakoćom, ali kad se sjetim horora nakon poroda… Žene moje, ja 4 mj nisam stolicu imala kak spada, muke Isusove 😭
Joj, sad si me podsjetila, muko moja… Zamisli rodiš navečer i sutra ujutro odeš na vece i krene stolica fina čvrsta zdrava iz tebe… Dereš se gore nego na porodu, treseš, jaučeš, moliš Boga da te uzme ahahahahahajaahaha… Ništa ne preuveličavam. Oprostite zbog opisa 😭😭
A ne možeš sjesti na školjku jer ti se gadi 😭😭😭
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Joj, sad si me podsjetila, muko moja… Zamisli rodiš navečer i sutra ujutro odeš na vece i krene stolica fina čvrsta zdrava iz tebe… Dereš se gore nego na porodu, treseš, jaučeš, moliš Boga da te uzme ahahahahahajaahaha… Ništa ne preuveličavam. Oprostite zbog opisa 😭😭
A ne možeš sjesti na školjku jer ti se gadi 😭😭😭
A i svejedno ne možeš sjesti zbog šavova...
Ko moronka se smijem sama sa sobom.
Lijep vam vikend želim svima!
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Sutra i meni stiže baby watcher - dok sam čitala vaša super iskustva jednostavno nisam mogla odoljeti.
I još sam ga našla za 350 kn, a kupljen ove godine u 7.mjesecu!
Sutra sam točno 11 tt, nadam se da će biti na pomoć, a ne na stres 🙈
Ja sam ti imala isti problem, nema sta nisam isprobala od hrane a o bolovima(grčevima) u trbuhu da ne pričam. Ginekologica mi je preporucila Eva Q čepice, kao "šumeća" tableta djeluju kad se stave i minutu dvije odmah pocne djelovati, spas je. 😁
🙋♀️ 30y 👨🏻🦱 31y
Pokušavamo od 4.'21.
💊 Novalac ( od pocetka planiranja)
Zadnja menga 6.6.'21
➕ 8.7.'21
🩸12.07.'21 Beta Hcg = 1471, 6
🩺 22.07.' 21 - 1.pregled ❤️kuca, 6+1t
18.08. Hitni pregled žutosmeđi(svijetlosmeđi) iscjedak - Duphaston tabl. 3x1 - mirovanje
1.9. ❤️rukice plešu, 5.35 cm, 12t+2
8.9 kombinirani probir - nizak
23.9 uzv - 💙 stiže
27.10. 319g
29.11. Zadak, 748g
Termin 13.03.2022
Jutro žene :D ja se noćas probudila u 4 da nešto jedem na kraju nisam mogla zaspat do 6.
Sad sam očajna pa ću se vama tu izjadat, majstor kojeg čekamo već 4 dana da dođe ne može kao ni danas doći, a treba doći na izmjeru samo.. Tak da već mi je puna kapa takvih budalaša, već smo ih imali hrpu, otpilit ćemo ga taman i da želi doći. Ako 4 dana nije u stanju doći kad kaže, već vidim ishod posla.
A drugi kojeg znamo da to radi ne može do polovice 11.mj uopće doći.. To mi je sve već knap i tad je zima već, ne polažem previše nade u išta.
Jel koja od Vas zna nekog majstora/zidara u Zg, trebamo kompletno izravnat zid u hodniku i obradit otvore za vrata, trenutno negdje ima i do 3 cm razlike, koma je. Vrata su ta koja su bila kad smo kupili stan, mi bi nova stavljali, ali to je nemoguće jer će stršat iz zida 😅😅
Mi smo ostatak stana gletali skoro sve sami, rigipsove zidove stavljali i isto sami glet, nije to niš drama kad je to donekle ravno, staviš laser i pratiš liniju, ali ovo je baš ne znam. Izgleda mi ko da je neš bilo na tim zidovima pa se čupalo 😂😂
Helooo busice 🤰
Zelim vam ugodan vikend,da ga lijepo provedete ♥️
Arsancres budem pitala mm,on je vodoinstalater ali se krece u tim smjerovima opcenito,ako zna koga javim ti.
Mrzim to zavlacenje,ali danas je vecina majstora takvih.
Ja sam si danas skuhala kompot od sljiva 😅 da se prirodno probam ocistiti haha,ima da pijem cijeli dan.
Sto se tice cepica,to vam ocisti samo ono sta se spustilo vec dolje,ne ide u dubinu crijeva.,ali dakako pomaze ako je zatvor dulji od 4 dana.
Skuhat si mozete i kamilicu sa puno secera 🤪 i popit toplu,u cim kracem periodu.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Helooo busice 🤰
Zelim vam ugodan vikend,da ga lijepo provedete ♥️
Arsancres budem pitala mm,on je vodoinstalater ali se krece u tim smjerovima opcenito,ako zna koga javim ti.
Mrzim to zavlacenje,ali danas je vecina majstora takvih.
Ja sam si danas skuhala kompot od sljiva 😅 da se prirodno probam ocistiti haha,ima da pijem cijeli dan.
Sto se tice cepica,to vam ocisti samo ono sta se spustilo vec dolje,ne ide u dubinu crijeva.,ali dakako pomaze ako je zatvor dulji od 4 dana.
Skuhat si mozete i kamilicu sa puno secera 🤪 i popit toplu,u cim kracem periodu.
Baš tako kako kažeš, skoro pa je većina takvih. Mi smo evo stvarno imali hrpu majstora, sigurno 10-15 od useljenja, jel mi vjeruješ da bi samo dečka koji nam je vodu radio preporučila nekom dalje 😭 ok, dečko je u poslu, ali kad kaže da će doći to tada i bude, ako ne može, javi dan ranije, nikako zabušavanje. On nam je na kraju i sve za kupaonicu radio osim keramike, još radijatore neke prebacivao, nekoliko puta smo ga već zvali i čovjek skroz korektan.
Od ovakvih mi se kosa diže, svi neki samouki majstori i super pametni. Najtužnije je od svega što smo toliko novaca doslovno bacili jer smo morali plaćati nekog dodatno za popravke, a hrpu toga smo ponovo radili i sami jer više nemam ni volje ni živaca. Jel toliki problem reći da nešto ne znaš, nije tvoja domena, da se ne može i sl. Nego sve odmah može, samo da pare uzmu, a onda druga priča.
Nije ovo ništq zapravo ni komplicirano, to netko ko je u tom điru riješi za par dana, samo treba izravnati. Ima 21m2. Nije kuća od 500 m2😂 mali hodnik, ali je koma 😑😑
Molit ću Boga da tvoj muž možda zna nekog 😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji