Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    13. Travanj 2022. 12:29

A11 meni se cini da ovdje curke ne zele van nikako 😂😂
    Luck suuuper za pregled 🎉♥️🥰
    Katja drago mi je da ste dosli domeka,ma bas odlicno ako dobiva na kilazi ide to u super smjeru 🥰🥰
    Anchy 😂😂😂 haha,ocito da budes kako je krenulo kod tebe,ti kao da imas jos barem mjesec dana😄😄😄
    Ja sam stigla u Petrovu prije 15min,aaajme koja guzva 😄😅 trudnica puuuno,ne bude to skoro haha! 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Travanj 2022. 12:36

Tejuska♡

A11 meni se cini da ovdje curke ne zele van nikako 😂😂
    Luck suuuper za pregled 🎉♥️🥰
    Katja drago mi je da ste dosli domeka,ma bas odlicno ako dobiva na kilazi ide to u super smjeru 🥰🥰
    Anchy 😂😂😂 haha,ocito da budes kako je krenulo kod tebe,ti kao da imas jos barem mjesec dana😄😄😄
    Ja sam stigla u Petrovu prije 15min,aaajme koja guzva 😄😅 trudnica puuuno,ne bude to skoro haha!

Sretno sa cekanjem...🍀🤞
    Da datulje mi nisu najprimamljivije ali mozda i krenem s njima ako vidim da se stvarno nis ne dogada...

Omerta
    13. Travanj 2022. 13:23

Anchy_23 🌈 🌸

Curke sretno danas 🌸
    Evo ja sam na sv duhu u pola 10 dosla kod doktora.
    Od 7h sam tamo radi vadenja krvi…
    Uglavnom ctg dobar, uzv AFI 12, tlak skolski 120/80, krvna slika kaze dr odlicna.
    Za tj dana opet kontrola znaci tejuska 20.4 TA opet, ako se ne pokrene sta…
    Dolje me nitko nije gledao haha 😅

Ja cu bome presisati taj termin debelooo…
    Katja drago mi je da ste domeka 😉

Znači opet smo se mimoišle! Ja sam taman tad stigla, nešto prije 12h. Ctg isto uredan, tlak 100/70. Sad sam na redu za dr pa ću vidjeti što on kaže. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Tea_0501
    13. Travanj 2022. 13:54

Cure evo i mene sa pregleda. Beba je ok, sve je u redu. Otvorena sam 3 cm ali ono što me muči je da je beba okrenuta glavom dole ali licem prema mom stomaku. Doktor mi je rekao da se ne brinem jer da se on i na samom porodu može okrenuti licem prema mojim leđima, ali iskreno, nije me baš utješio... 🤔

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Omerta
    13. Travanj 2022. 13:57

Pa ti imaš još 2 tj do termina. Stigne do tad svakako.. 🤞
    Kod mene ništa novo, zatvorena.. Plodne dovoljno. Pregled bio pomalo neugodan. 😬 Kontrola u petak. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Tejuska♡
    13. Travanj 2022. 14:29

Zenske eto i mene,otvorena 4 prsta 😂
    Trudova nema,CTG uredan.
    Za 7 dana opet kad ce mi UZV raditi,naravno ako se ne pokrene stogod 😁♥️
    Tea drzim fige da se okrene kako treba 🤞🤞
    Omerta 🙈🙈 nece kod tebe ha..😄

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Travanj 2022. 14:34

Opa tejuska  4 cm moglo bi udkoro ha 😁😁😁
    Omerta bas se mimoilazimo, ti si sada svaka 2 dana 🙊 ja u sljed sri ako ne rodim slucajno do tad a onda svaka 2 dana pregledi...nije me jos vag pregledao...malo me trta tog provjeravanja otvorenosti jer sam i ja cula da zna bit neugodno i bolno...
    Jel stavi neko ulje ili gel na rukavicu kad ide pipati dolje? Jer moja ginicka me tak jednom provjerila i apsolutno nis nije bolilo. 

Tejuska♡
    13. Travanj 2022. 15:16

Anchy_23 🌈 🌸

Opa tejuska4 cm moglo bi udkoro ha 😁😁😁
    Omerta bas se mimoilazimo, ti si sada svaka 2 dana 🙊 ja u sljed sri ako ne rodim slucajno do tad a onda svaka 2 dana pregledi…nije me jos vag pregledao…malo me trta tog provjeravanja otvorenosti jer sam i ja cula da zna bit neugodno i bolno…
    Jel stavi neko ulje ili gel na rukavicu kad ide pipati dolje? Jer moja ginicka me tak jednom provjerila i apsolutno nis nije bolilo.

Mene to uopce ne boli,uzme rukavicu,stavi gel i pipa dolje a drugom rukom stisce dolje trbuh.
    Bitno je da se u tu stolicu spustis nisko dolje kako ti kazu i probas opustiti.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lindsay
    13. Travanj 2022. 15:30

Jucer sam imala vaginalni pregled, uz gel i rukavicu zvijezde sam vidjela. Brrrr. Uzasavam se tog.
    Danas kapljica smedje krvi, pratim, moze biti od pregleda jucer a ako se nastavi moram na hitnu.
    Pa svakakvih vijesti ima 😊 cure koje ste otvorene wuhuuuuuu ide to svome kraju 😊😊😊😊
    Cure koje niste, suosjecam, 😵‍💫 , mada se u sekundi moze preokrenuti 👍

• A11
    13. Travanj 2022. 16:09

Cure sretno s tim otvaranjima, promijeni se to preko noci 😊
    Pa Tejuska moglo bi kod tebe ubrzoo onda ☺️🤞
    Tea bitno da je glavica dolje! 

• 20.04.2022. 🌷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.