A11 meni se cini da ovdje curke ne zele van nikako 😂😂
Luck suuuper za pregled 🎉♥️🥰
Katja drago mi je da ste dosli domeka,ma bas odlicno ako dobiva na kilazi ide to u super smjeru 🥰🥰
Anchy 😂😂😂 haha,ocito da budes kako je krenulo kod tebe,ti kao da imas jos barem mjesec dana😄😄😄
Ja sam stigla u Petrovu prije 15min,aaajme koja guzva 😄😅 trudnica puuuno,ne bude to skoro haha!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
A11 meni se cini da ovdje curke ne zele van nikako 😂😂
Luck suuuper za pregled 🎉♥️🥰
Katja drago mi je da ste dosli domeka,ma bas odlicno ako dobiva na kilazi ide to u super smjeru 🥰🥰
Anchy 😂😂😂 haha,ocito da budes kako je krenulo kod tebe,ti kao da imas jos barem mjesec dana😄😄😄
Ja sam stigla u Petrovu prije 15min,aaajme koja guzva 😄😅 trudnica puuuno,ne bude to skoro haha!
Sretno sa cekanjem...🍀🤞
Da datulje mi nisu najprimamljivije ali mozda i krenem s njima ako vidim da se stvarno nis ne dogada...
Curke sretno danas 🌸
Evo ja sam na sv duhu u pola 10 dosla kod doktora.
Od 7h sam tamo radi vadenja krvi…
Uglavnom ctg dobar, uzv AFI 12, tlak skolski 120/80, krvna slika kaze dr odlicna.
Za tj dana opet kontrola znaci tejuska 20.4 TA opet, ako se ne pokrene sta…
Dolje me nitko nije gledao haha 😅
Ja cu bome presisati taj termin debelooo…
Katja drago mi je da ste domeka 😉
Znači opet smo se mimoišle! Ja sam taman tad stigla, nešto prije 12h. Ctg isto uredan, tlak 100/70. Sad sam na redu za dr pa ću vidjeti što on kaže.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure evo i mene sa pregleda. Beba je ok, sve je u redu. Otvorena sam 3 cm ali ono što me muči je da je beba okrenuta glavom dole ali licem prema mom stomaku. Doktor mi je rekao da se ne brinem jer da se on i na samom porodu može okrenuti licem prema mojim leđima, ali iskreno, nije me baš utješio... 🤔
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Pa ti imaš još 2 tj do termina. Stigne do tad svakako.. 🤞
Kod mene ništa novo, zatvorena.. Plodne dovoljno. Pregled bio pomalo neugodan. 😬 Kontrola u petak.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Zenske eto i mene,otvorena 4 prsta 😂
Trudova nema,CTG uredan.
Za 7 dana opet kad ce mi UZV raditi,naravno ako se ne pokrene stogod 😁♥️
Tea drzim fige da se okrene kako treba 🤞🤞
Omerta 🙈🙈 nece kod tebe ha..😄
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Opa tejuska 4 cm moglo bi udkoro ha 😁😁😁
Omerta bas se mimoilazimo, ti si sada svaka 2 dana 🙊 ja u sljed sri ako ne rodim slucajno do tad a onda svaka 2 dana pregledi...nije me jos vag pregledao...malo me trta tog provjeravanja otvorenosti jer sam i ja cula da zna bit neugodno i bolno...
Jel stavi neko ulje ili gel na rukavicu kad ide pipati dolje? Jer moja ginicka me tak jednom provjerila i apsolutno nis nije bolilo.
Opa tejuska4 cm moglo bi udkoro ha 😁😁😁
Omerta bas se mimoilazimo, ti si sada svaka 2 dana 🙊 ja u sljed sri ako ne rodim slucajno do tad a onda svaka 2 dana pregledi…nije me jos vag pregledao…malo me trta tog provjeravanja otvorenosti jer sam i ja cula da zna bit neugodno i bolno…
Jel stavi neko ulje ili gel na rukavicu kad ide pipati dolje? Jer moja ginicka me tak jednom provjerila i apsolutno nis nije bolilo.
Mene to uopce ne boli,uzme rukavicu,stavi gel i pipa dolje a drugom rukom stisce dolje trbuh.
Bitno je da se u tu stolicu spustis nisko dolje kako ti kazu i probas opustiti.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jucer sam imala vaginalni pregled, uz gel i rukavicu zvijezde sam vidjela. Brrrr. Uzasavam se tog.
Danas kapljica smedje krvi, pratim, moze biti od pregleda jucer a ako se nastavi moram na hitnu.
Pa svakakvih vijesti ima 😊 cure koje ste otvorene wuhuuuuuu ide to svome kraju 😊😊😊😊
Cure koje niste, suosjecam, 😵💫 , mada se u sekundi moze preokrenuti 👍
Cure sretno s tim otvaranjima, promijeni se to preko noci 😊
Pa Tejuska moglo bi kod tebe ubrzoo onda ☺️🤞
Tea bitno da je glavica dolje!
• 20.04.2022. 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji